na igen.
ilyenkor kell azt csinálni, hogy köszönjük szépen, ennyi elég volt. akkor most szeretnénk egy olyan vázat, ami mûködik is.
szerintem ha nem ordibálva stb mentek oda, akkor megoldható a komplett csere is. mármint ahol vettétek.
Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2008. november 25. - 17:16
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2008. november 25. - 15:53
De az mindenképpen megnyugtató, h jövõre már robék szervízelni is tudják. :cool2:
Írta 2008. november 25. - 12:20
Írta 2008. november 24. - 23:33
én négy hónapig vártam tõlük egy bringára,aztán sztornóztam a rendeléstVersenyben volt 2 Specialized (egy Roubaix és egy Tarmac) is, de végül egy Orbea lett a befutó. Klubom boltjában rendeltem, õk meg a bikeart-tól hozzák.
Írta 2008. november 24. - 20:32
2007-es az elsõ szériaHát ez az, amit leginkább remélek, ez lenne a legjobb megoldás. Bár már több éve próbálkoznak, nem?
De a szervizelés végülis megoldás lehet addig, végülis gondolom jó részük egyébként javítható lenne. Bár ugye a felhasználónak ez nem igazán lehet végleges megoldás, mert öt éven át javítgatni hordani folyton, az nem túl szép kilátás. Drukkolok a Speci fejlesztõinek...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. november 24. - 20:17
addigra mán tejjesen jók lesznek az újak
Hát ez az, amit leginkább remélek, ez lenne a legjobb megoldás. Bár már több éve próbálkoznak, nem?
De a szervizelés végülis megoldás lehet addig, végülis gondolom jó részük egyébként javítható lenne. Bár ugye a felhasználónak ez nem igazán lehet végleges megoldás, mert öt éven át javítgatni hordani folyton, az nem túl szép kilátás. Drukkolok a Speci fejlesztõinek...
Írta 2008. november 24. - 20:15
Írta 2008. november 24. - 19:44
nem sajnos, az marad a fox forgalmazónál.Hú, de jó. A brain-es fox tagokat is szervizelitek majd?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. november 24. - 19:34
Jöhetne is a karácsonyfa alá, ha nem rendeltem volna egy országútit
Így marad kb. 2010, mire összejön rá a pénz.
Ami nem elhanyagolandó kérdés lenne, hogy nekem S-es vagy M-es kell, valahol a határon mozgok a 169 cm-mel.
milyet rendeltél s honnan?
Írta 2008. november 24. - 19:12
de igen. ráadásul a rugózó elemek esetében 5 évrõl van szó.
egy ideig még cserélgetjük, de jövõ tavaszra fel leszünk készülve a szervizelésre, és akkor nem kell cserélgetni.
Hú, de jó. A brain-es fox tagokat is szervizelitek majd?
Írta 2008. november 24. - 18:59
addigra mán tejjesen jók lesznek az újakde igen. ráadásul a rugózó elemek esetében 5 évrõl van szó.
egy ideig még cserélgetjük, de jövõ tavaszra fel leszünk készülve a szervizelésre, és akkor nem kell cserélgetni.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. november 24. - 18:50
de igen. ráadásul a rugózó elemek esetében 5 évrõl van szó.Ha kicserélik akkor nem indul újra a gari arra az alkatrészre (a normál egy év legalább)?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. november 24. - 18:31
Vagy vehetünk bele havonta új tagot rettentõ sok tízezerért?
Ha kicserélik akkor nem indul újra a gari arra az alkatrészre (a normál egy év legalább)?
Írta 2008. november 24. - 18:25
Jöhetne is a karácsonyfa alá, ha nem rendeltem volna egy országútit
Ami nem elhanyagolandó kérdés lenne, hogy nekem S-es vagy M-es kell, valahol a határon mozgok a 169 cm-mel.
Így legalább az új alu vázat veheted majd meg
Jó lesz az M-es is (nekem 170-171 cm-hez 90-es 10°-os thomsonnal tökéletes).
Írta 2008. november 24. - 12:25
Írta 2008. november 23. - 21:34
na igen.No igen, felmerült. Hátha rob tud is mondani valamit rá, bár ugye a Specinek szokása nem "szabványméretû" tagokat használni, de azért közelit biztos lehet találni. Viszont az a váz kifejezetten braines, ez is az egyik ok, hogy annyiba került, amennyibe, és amikor éppen jó, akkor ódákat zeng róla az ember, és pont ez nem használható, ez azért finoman szólva is bosszantó...
ilyenkor kell azt csinálni, hogy köszönjük szépen, ennyi elég volt. akkor most szeretnénk egy olyan vázat, ami mûködik is.
szerintem ha nem ordibálva stb mentek oda, akkor megoldható a komplett csere is. mármint ahol vettétek.
Írta 2008. november 23. - 21:29
normális tagot nem lehet rá rakni? mert mondjuk amikor már 3x cserélik, felmerülhet az emberben, hogy esetleg valami mást szeretne helyette.
csak ezekkel sajnos nem lehet...
No igen, felmerült. Hátha rob tud is mondani valamit rá, bár ugye a Specinek szokása nem "szabványméretû" tagokat használni, de azért közelit biztos lehet találni. Viszont az a váz kifejezetten braines, ez is az egyik ok, hogy annyiba került, amennyibe, és amikor éppen jó, akkor ódákat zeng róla párom - és pont ez nem használható, ez azért finoman szólva is bosszantó...
Írta 2008. november 23. - 21:25
csak ezekkel sajnos nem lehet...
Írta 2008. november 23. - 20:42
akkor neked ilyen kell.
http://speed-way.hu/...D=117&katID=328
láttam élõben, hát, nem feltûnõ a színe, de besza-behu kategória abszolút.
Hát, brain... Párom Stumpi FSR-je még nincs egy éves, de a harmadik rugóstagot kapja már... Abszolút normálisan használja, a súlya sem extrém, és sajnos messze nem õ az egyetlen az ismeretségi körben, aki így járt. Egy hete kapta a legutóbbit, egyetlen túra (!), és már megint nem mozog rendesen. Az elõbbiekben a brain résszel volt gond, ebben most a változatosság kedvéért maga a tag szörcsög meg folyik.
Korrektül cserélik mindig, de ez kezd aggasztó lenni már. Elgondolkodtunk azon épp most, hogy ha 5 év garancia van a tagra, akkor 5 év múlva kidobhatjuk az egész vázat? Vagy vehetünk bele havonta új tagot rettentõ sok tízezerért? :mad: Ehh, nem tudom... Az én kis X-fusion rugóstagom az FSR XC-ben ugyan nem egy brain tudású cucc, de legalább panasz nélkül teszi a dolgát...
Írta 2008. november 23. - 18:06
akkor neked ilyen kell.Ha 200-at nem szánsz rá, akkor marad az fsr xc, az epic kb. ott kezdõdik használtan. A 2010-es szezonra én is szeretnék egy Specialized össztelóst, Epicet. Majdnem lett tavasszal, de mire összejött a 220ezer ft a pink vázra eladták Bár jobb halasztani a dolgot, mert ennél komolyabb vázat meg nem nagyon tudok magamnak elképzelni, akkor meg nincs hova fejleszteni
http://speed-way.hu/...D=117&katID=328
láttam élõben, hát, nem feltûnõ a színe, de besza-behu kategória abszolút.