Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Balagedebr:http://www.specializ...2008&sid=08Demo
Itt nézz szét. A rugóstag méret a technical specification menüben ott van minden adat ami neked kell. A szögek is változnak, az meg a geometry-ben van. A többi ugyanaz.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

wilkerben legyen ilyen sárvédõ? beszélek ariellel és lesz is.

öööö - azt hiszem nem voltam egyértelmû :)

Az enduro váltófülre gondoltam, abból kéne pár darab :) (2003-as endurohoz)

rugóstag védõ sem lenne rossz, de azt írtad, hogy abból csak egyféle van, és az azt hiszem nem jó az endurohoz :)

Köszike

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
sziasztok!
hátha itt tudja valaki a választ:
2008-as Specialized Demo 7 és 8 között annyi a különbség, hogy 7-ben 216-os tag van és 1,5" fejcsõ, 8-ban meg 222-es tag van és 1 1/8-os fejcsõ, vagy a két vázban van(nak) különbség(ek) is? tehát csak azért mozog kevesebbet a 7-es, mert kisebb tag van benne?, vagy a vázban is vannak különbségek?
remélem tud vki segíteni, mert így képrõl nem nagyon látok különbséget a két vázban, de az nem jelent semmit...
üdv: B

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Nekem is kellene egy, csak az újabb Endurohoz, pontsabban SX-hez.
Tudsz olyat is?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Hohó. Jó ötlet. Én is szeretnék az Enduromhoz (2006) pót váltófület. Kapható? Majd küldöm érte a debreceni Chili embert ( Kálmán Barna), persze ha van.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Esetleg "nem-e" tudtok rendelni olyat? (endurohoz sárvédõt hátra) mondjuk nekem 2003-ashoz kéne. Sõt, ha esetleg tudnátok még rendelni váltópapucsot, annak is nagyon örülnék. A Wilkerben lévõ utlsóra már lecsaptam, de az sem fog örökké tartani :(.
Akár több db is érdekel, mert jól jön a tartalék - eccerûbb, mint legyártatni.

Köszi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Bp-i vagy? Még pár hónapig össze lesz építve a gép, vagyis lájtosan kipróbálható, aztán kap fully vázat és megy tarcsiba a merev váz - eladni nem akarom, ahhoz túlságosan megszerettem :).[/quote]

Sajnos nem pesti vagyok, de azért köszi!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Komplett biciklit szeretnék venni, nem csak vázat! Akkor lehet, hogy a tiédet kikellene próbálnom :), mert a táblázat szerint nekem 17-es, neked meg 15-ös a méreted!

Anno féltem is, mikor megvettem a 17"-s, hogy nagy lesz, de nem lett az :) Átlépési magasság éppen a hatáson van, de amúgy sztem tök jó. Akitõl vettem (gabor84 itt a forumon) éppen azért adta el, mert neki kicsi volt.
Authorból bezzeg nagy nekem a 17"-os.

Bp-i vagy? Még pár hónapig össze lesz építve a gép, vagyis lájtosan kipróbálható, aztán kap fully vázat és megy tarcsiba a merev váz - eladni nem akarom, ahhoz túlságosan megszerettem :).

evvagyokén

TÉGY!

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Ahogy tamaska is írta: sztem a 17" is kicsi lesz neked. Én 162 cm "magas" ;) vagyok és a 17"-os rockhopper 90-es stucnival pont jó nekem.

Amúgy isteni váz - legalábbis nekem bejött. Azt mondják nem ajánlatos v-fékkel használni, mert kicsit rugalmas a hátulja és nem fog jól fogni a v-fék. Lehet benne valami, hisz azért szerettem bele elsõ használatkor, mert elnyel "némi" rázkódást a hátulja :) Mondjuk csak a zártszelvényes mongoose rockadilhoz tudom hasonlítani, úgyhogy lehet, hogy más normális merevváz is elnyel ennyit.

Amúgy lehet egyáltalán külön vázként kapni vagy használtat keresel?

Komplett biciklit szeretnék venni, nem csak vázat! Akkor lehet, hogy a tiédet kikellene próbálnom :), mert a táblázat szerint nekem 17-es, neked meg 15-ös a méreted!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

csak egyfélénk van :(

Esetleg "nem-e" tudtok rendelni olyat? (endurohoz sárvédõt hátra) mondjuk nekem 2003-ashoz kéne. Sõt, ha esetleg tudnátok még rendelni váltópapucsot, annak is nagyon örülnék. A Wilkerben lévõ utlsóra már lecsaptam, de az sem fog örökké tartani :(.
Akár több db is érdekel, mert jól jön a tartalék - eccerûbb, mint legyártatni.

Köszi.

evvagyokén

TÉGY!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Akkor nincs mese: 17"

Ahogy tamaska is írta: sztem a 17" is kicsi lesz neked. Én 162 cm "magas" ;) vagyok és a 17"-os rockhopper 90-es stucnival pont jó nekem.

Amúgy isteni váz - legalábbis nekem bejött. Azt mondják nem ajánlatos v-fékkel használni, mert kicsit rugalmas a hátulja és nem fog jól fogni a v-fék. Lehet benne valami, hisz azért szerettem bele elsõ használatkor, mert elnyel "némi" rázkódást a hátulja :) Mondjuk csak a zártszelvényes mongoose rockadilhoz tudom hasonlítani, úgyhogy lehet, hogy más normális merevváz is elnyel ennyit.

Amúgy lehet egyáltalán külön vázként kapni vagy használtat keresel?

evvagyokén

TÉGY!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

rbálint: Ööööö, most zavarba jöttem.
http://www.evanscycl...tector-ec006538
Mertogy az itten ugyanaz amit a srác ajánlott:). Csak gyári. Õ akkor, hogy védte?
Egyébként a Stumpin egy kisebb volt és tökéletesen védte a közvetlen felcsapódó sártól. Akkor ezzel a nagyobbal sem lehet probléma.

Próba cseresznye. egyébként kreativitás :) veszel egy mûanyag sárvédõt, levágod a végét, raksz rá oldalanként két lukat és gyorskötözõ. egyszerû mint a 'zecceregy

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
rbálint: Ööööö, most zavarba jöttem.
http://www.evanscycl...tector-ec006538
Mertogy az itten ugyanaz amit a srác ajánlott:). Csak gyári. Õ akkor, hogy védte?
Egyébként a Stumpin egy kisebb volt és tökéletesen védte a közvetlen felcsapódó sártól. Akkor ezzel a nagyobbal sem lehet probléma.

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

amig olcsó a font, addig biztos megéri. fõleg, hogy 2009-es modelleket akcióznak 2009 januárban :mybad:
persze ha rossz méretet rendelsz, akkor szívás van.
lesz itthon rockhopper az tuti, hogy melyik modellek, azt nem vágom fejbõl, de azt hiszem 3 felszereltségi szint lesz, összesen 5 szín.
a német eurós árakhoz igazodnak az árak, amint azt már korábban kifejtettem.

Köszönöm. Azt már lehet tudni, hogy kb mikortól lesz itthon kapható?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

amig olcsó a font, addig biztos megéri. fõleg, hogy 2009-es modelleket akcióznak 2009 januárban :mybad:

kenytelen. kulonben ki a halal venne januarban biciklit? raadasul mivel webes, az emberek el is varjak, hogy olcsobb legyen mint a LBS. 15%-ot engednek ezek szinte egesz evben..

menj fel CRC-re es mutass nekem barmit ami RRP-re van bearazva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
persze ha rossz méretet rendelsz, akkor szívás van.
lesz itthon rockhopper az tuti, hogy melyik modellek, azt nem vágom fejbõl, de azt hiszem 3 felszereltségi szint lesz, összesen 5 szín.
a német eurós árakhoz igazodnak az árak, amint azt már korábban kifejtettem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

'08 nem volt rockhopper itthon, '09 meg még nincs kiadva, a gazdasági válságos valutaingadozásos buli azért a legtöbb forgalmazó számára nem tette könnyûvé az árazást.

Értem. Köszi a választ! Szerinted ez a bringa, amit kinéztem, milyen áron van? Úgyértem megéri innen megvenni vagy ez nálunk is ennyi lesz? Feltéve, ha kapható lesz itthon.
http://www.cyclestor...productID=17375

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
'08 nem volt rockhopper itthon, '09 meg még nincs kiadva, a gazdasági válságos valutaingadozásos buli azért a legtöbb forgalmazó számára nem tette könnyûvé az árazást.

drrdzsi

drrdzsi

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

pedig van

http://www.speed-way...D=116&katID=159

2db rockhopper ár van az egész országban? az is 2007-es? Nem értem, hol vannak a 08-09-es árak?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
itózs: a gyári sárvédõ az enyém elõzõ tulaja szerint szart sem ért, ugyanúgy televerte a tagot sárral. az õ megoldása az volt, hogy vett egy olcsó mûanyag sárvédõt, aztán levágott belõle, és gyorskötözõvel rögzítette.