Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ezt is nézegettem:http://piacter.bikem...=187657&cat=all
Ezt 2007-esnek írják, a 2008-as nem ugyanez? A magyar speci honlappal mi van? Sajna jó régóta semmi változást nem veszek észre. A felszereltségükre visszakanyarodva (váltók, fékek, hmû): nem vmi "erõs",bár csak a comp verziót néztem.

csak elég vicces áron adja.M-es a méreted?
Mert ha 180 felett vagy akkor ez jobb altarnatíva

http://piacter.bikem...=190108&cat=all

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ezt is nézegettem:http://piacter.bikem...=187657&cat=all
Ezt 2007-esnek írják, a 2008-as nem ugyanez? A magyar speci honlappal mi van? Sajna jó régóta semmi változást nem veszek észre. A felszereltségükre visszakanyarodva (váltók, fékek, hmû): nem vmi "erõs",bár csak a comp verziót néztem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem a 2006-os volt asszem. semmi gond nincs az alul keresztben vezetett bovdenekkel. menet kozben majd rajossz. kepen lehet furan nez ki, de ki van az talalva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Üdv!
Egykis tapasztalat összegzést ("+";"-") szeretnék kérni fsr xc ügyben. Egyre többet nézegetem..., olvasgatok róla. Itt a topikban is kerestem, de nem lettem annyira meggyõzve; nekem nem nagyon "tetszik" pl. az alsócsövön vezetett bowden(ek) ráadásul keresztben (jól olvastam?) vagy az x fusion tag stb. Köszi.

mikori érdekel ?
alúl vezetett bovdenektõl én is tartottam, de semmi gáz velük , tökéletesen mûxik minden.
x fusion tag tényleg nem egy csúcs de azért használható

amúgy jó választás, pláne az idei (ami már 120-at mozog) az kb a legjobb választás a kategóriában (rtagot leszámítva)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv!
Egykis tapasztalat összegzést ("+";"-") szeretnék kérni fsr xc ügyben. Egyre többet nézegetem..., olvasgatok róla. Itt a topikban is kerestem, de nem lettem annyira meggyõzve; nekem nem nagyon "tetszik" pl. az alsócsövön vezetett bowden(ek) ráadásul keresztben (jól olvastam?) vagy az x fusion tag stb. Köszi.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Köszi, Rob. Megyünk érte. Na persze nem az összesért.:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hohó. Jó ötlet. Én is szeretnék az Enduromhoz (2006) pót váltófület. Kapható? Majd küldöm érte a debreceni Chili embert ( Kálmán Barna), persze ha van.

papir szerint 9895-4020 a cikkszáma és van belõle jó sok :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

;813279']Nem :), csak így alakult a tavalyi év.Kicsit elhúzódott az összerakása is. Miért? Te elestél vele aznap hogy megvetted? :D

Aha. Megszívatott a patentpedál.
stumpjumpa

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Szavadon fogunk!

Oké :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

;812968']Üdv mindenkinek!

Azt hiszem ide még nem írtam, pedig tavaly nyár óta egy Specialized Stumpjumper FSR-t használok, csak nem sok idõm volt még vele menni:)
De idén bepótolom.

Szavadon fogunk!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Ehe-ehe. Te is elestél vele aznap, hogy megvetted?

Nem :), csak így alakult a tavalyi év.Kicsit elhúzódott az összerakása is. Miért? Te elestél vele aznap hogy megvetted? :D

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

;812968']Üdv mindenkinek!

Azt hiszem ide még nem írtam, pedig tavaly nyár óta egy Specialized Stumpjumper FSR-t használok, csak nem sok idõm volt még vele menni:)
De idén bepótolom.

Ehe-ehe. Te is elestél vele aznap, hogy megvetted?
stumpjumpa

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

szerintm ez egyáltalán nem meglepõ

lehet :)
én azt hittem, hogy a gyári váltófül drágább lesz, mint amennyi végül volt, és azt gondoltam, hogy a legyártatás meg olcsóbb annál, mint amilyen árakat végül innen-onnan hallottam :) szóval én duplán meglepõdtem :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Üdv mindenkinek!

De idén bepótolom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

;)
Van ismerõs, aki tud programozni CNC-t és vszeg ki is tudná vágatni, de meglepõ módon drágábban jön ki a legyártatás, mint, ha megveszem.

szerintm ez egyáltalán nem meglepõ
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Ok. Így mindjárt más.
Clio, nehogy esztergáltass ilyet, marass!

;)
Van ismerõs, aki tud programozni CNC-t és vszeg ki is tudná vágatni, de meglepõ módon drágábban jön ki a legyártatás, mint, ha megveszem. Ráadásul idõbe kerül levenni a méretet, leprogramozni... Ezért gondótam, hogy mégiscsak jobb lenne a bevett út, vagyis a késztermék vásárlás :)

evvagyokén

TÉGY!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

azt hiszem a régi országúti kivételével az összesbõl rendeltem ismét.
olee: esztergálni csak hengeres dolgokat lehet. amire te gondolsz, az a marás.

Ok. Így mindjárt más.
Clio, nehogy esztergáltass ilyet, marass!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azt hiszem a régi országúti kivételével az összesbõl rendeltem ismét.
olee: esztergálni csak hengeres dolgokat lehet. amire te gondolsz, az a marás.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Ha van mintád, akkor miért nem esztergáltatsz?

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Váltótartó fülek - itt lehet kotorászni:
http://www.bikemarke...obc=298&ob=&a=2
http://www.bikemarke...obc=298&ob=&a=3

Köszi a linket!
Van fent olyan fül, ami kellene, de nem meglepõ módon nem rendelhetõ - nem meglepõ, hiszen a nagykerben sincs :) Ezért is kérdeztem Rob-ot, hogy tudnak-e esetleg rendelni belõle :)

Ahhoz meg sztem túl olcsó cucc, hogy külföldrõl rendelgessek belõle :) Persze, ha nem lesz nagykerben, akkor a külhon lesz a vége. Szerencsére nem életbevágó, csak nem akarnám addig beszerelni a most beszerzett újat, míg nem tudom, hogy lehet-e majd szerezni következõt - egy már picit is elferdített fülrõl gondolom nehezebb levenni a méretet a legyártáshoz :)

evvagyokén

TÉGY!