Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Az hogy lehet,hogy én csak piros/fehér verziót találok mindenhol az fsr xc expert-bõl?
Evanscycles-on is csak azt láttam.

tán mert a spec régiónként eltérõ szinben szállítja a bringákat

ha a gyári honlapokat nézed az angolon piros van
a németen meg az amcsin ez a szín meg még egy (ha jól emléxem Rob azt mondta hogy a hozzánk jövõk nagyjából a fritzekével egyezik meg)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
Gondolom azért, mert csak abban a színben létezik az UK piacon...

Sajnos általában a színek különböznek a különbözõ célterületeken, hogy ennek mi értelme azt viszont nem tudom.

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Az hogy lehet,hogy én csak piros/fehér verziót találok mindenhol az fsr xc expert-bõl?
Evanscycles-on is csak azt láttam.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
hupsz, pár telefonos kép a csepeli bemutatóterembõl.
ez az uj fsr xc-bõl a második felszereltség felülrõl, az expert. élõben még sokkal jobban néz ki! igazán kéne kategóriás.

Feltöltött kép

a másik meg egy '09 test pitch pro

Feltöltött kép

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Ez inkább a 2007-es tagokra volt igaz szerintem. Azért utána mentették ami menthetõ és szinte hihetetlen garanciát adtak visszamenõlegesen a saját tagokra.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Teljesen üzembiztos. Miért ne lenne az?!

mert a saját márkás -már nem foxosokkal - elég sok a gond így gondolom "rontják a hírét" a cuccnak. mûködésre ugyan jobbak mint a foxok, viszont szeretik elég hamar összefosni magukat.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Teljesen üzembiztos. Miért ne lenne az?!

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Üdv!

A "showbike" braines-foxos része mennyire üzembiztos? (lásd epic)

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
De az! :)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Errõl vélemény:
http://www.kerekpar-...hirek&hirid=300

Ez nem a Syncross forgalmazó bicaja, ami a bikemagban is volt?

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

showbike, jó áron van.

de azért az a 800km kicsit több lehet

amúgy az eddig linkeltekbõl ez a legjobb

a braines taggal (pláne foxos még) azért számíts rá hogy nem pogozik de sose lesz hintaló sem

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
showbike, jó áron van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Le akarod cserélni a bringádat? Nem biztos, hogy ez elõrelépés lenne a jelenlegihez képest, lehet hogy egy picivel szebben mozogna a váz, de a felszereltségben elmaradna a jelenlegitõl.

Tudod néha csak úgy elindulok a speci irányába, errõl az epic témánál már ejtettem szót. De visszatérve a földre - és ezért is írtam, hogy nem igazán erõs a felszereltsége - a mostani gépem azért más. Errõl vélemény:
http://www.kerekpar-...hirek&hirid=300

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

[COLOR=Blue]csak a váz ér 150-et. COLOR]

én 3hónap hirdetés után tudtam eladni új radium rl taggal 120-ért,most is tudok egy jóideje eladót 110-ért szintén rl taggal.Blade pedig 130-ért adta el úgy hogy rebával együtt
de persze az igaz hogy minden annyit ér amennyit adnak érte.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egyrészt miért 150? csak a váz ér 150-et. másrészt meg igy nem lehet nézni. a komplett gép annyit ér, amennyiért el lehet adni. abban benne kell, hogy legyen annak az ára is, hogy hogy van összeválogatva a sok alkatrész. és ha ez gyári, akkor annak nagy a valószinüsége, hogy a komplett gép ugy mûködik, ahogy.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

280-ért egyáltalán nem drága szerintem a másik. szinte gyári a képen, nem ugy mint ez amit te linkeltél...

vegyünk le a váz+villára 150ezret,megvennéd a maradékot 130-ért?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

csak elég vicces áron adja.M-es a méreted?
Mert ha 180 felett vagy akkor ez jobb altarnatíva

http://piacter.bikem...=190108&cat=all

280-ért egyáltalán nem drága szerintem a másik. szinte gyári a képen, nem ugy mint ez amit te linkeltél...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Üdv!
Egykis tapasztalat összegzést ("+";"-") szeretnék kérni fsr xc ügyben. Egyre többet nézegetem..., olvasgatok róla. Itt a topikban is kerestem, de nem lettem annyira meggyõzve; nekem nem nagyon "tetszik" pl. az alsócsövön vezetett bowden(ek) ráadásul keresztben (jól olvastam?) vagy az x fusion tag stb. Köszi.

Le akarod cserélni a bringádat? Nem biztos, hogy ez elõrelépés lenne a jelenlegihez képest, lehet hogy egy picivel szebben mozogna a váz, de a felszereltségben elmaradna a jelenlegitõl.

A sebesség mindent megold.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

173, szóval ez árban "erõs"?

akkor M.evvel a felszereltséggel mindenképp.A váz 100-110-nél többet nemigen tud,a maradékot kiszámolhatod.Blade ugyanezt a vázat rebával tudta eladni 130-ért,bár az S volt.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

csak elég vicces áron adja.M-es a méreted?
Mert ha 180 felett vagy akkor ez jobb altarnatíva

http://piacter.bikem...=190108&cat=all

173, szóval ez árban "erõs"?