az nagyon kicsi, ne ugorj bele!
Igen, én is így érzem. Ha valaki esetleg tud egy nagyon megkímélt 07-08as Rockhoppert 17-es vázzal, az szóljon!
az nagyon kicsi, ne ugorj bele!
Köszi. Akkor a 15-ös valószínûleg pici lesz. Pedig 2db is van eladó (15"-os)
M-es (kb. 17")
Sziasztok!
Megtudná mondani valaki, hogy a 176cm-es magasságomhoz kb mekkora váz stimmel? (specialized Rockhopper)
RAUH-Welt
B E G R I F F
fu ezt en meg valamikor 2006ban vettem meg kicsit kibarandito hogy a konyv fele csak a forditasokbol all... de azert jo. szeretjuk.
thez: es mire helyettesited be azokat a markakat? az ismert markak kozul Giant a legnagyobb gyarto ez teny. otthon nem, [koszonet a silany forgalmazasnak] de itt pl, nem is beszelve amerikarol, ha meg kell nevezni egy alapvetoen nem tulzottan bringas beallitottsagu embernek egy markat az a Trek lesz. nem a Merida. Es innovacioban is a Cannondale viszi a palmat. mert nem csak fejlesztenek, hanem hasznalhato dolgokkal jonnek elo [es nem csak 1-2 evig]. a vazon kivul elhelyezett monoblokk csapagyak bordazott tengellyel 1994-bol asszem eleg jo pelda. plusz ugye a nagy fejcso, lefty/fatty, SI, stb
De fejleszteni, kísérletezni csak a nagyobbak tudnak.
RAUH-Welt
B E G R I F F
az effektiv 600valamennyi ami nem rövidAz L-esem felsõcsöve közép-közép 580mm volt
akkor nem jól választott vázméretet vagy el van tévedve.És tényleg. Jó, hogy a szememet nem szúrta ki. Köszönet.
Hosszú pilótafülkét szeressük. Bár ponty azt olvastam Veloban epicrõl, h rövidnek találta az effektív felsõcsõhosszt a tesztelõ.
honlapon a bikes menüpont legalsó sora az archive 2002-ig fent vannak . epic meg 2003tól van ha jól emléxem.
honlapon a bikes menüpont legalsó sora az archive 2002-ig fent vannak . epic meg 2003tól van ha jól emléxem.Ha arra gondolsz, h millió szempont alapján rangsorolhatod a gyártókat, akkor persze, én is ezt mondom. És az is igaz, hogy nehéz nem elfogultnak lenni a saját választásoddal szemben. Plusz az is eszembe jutott, hogy egy-egy gyártó "üzenete" szakáganként is nagyon más és más lehet.
Közben az is eszembe jutott, miért is kavarodtam ide; régebbi Epicek geotáblázatát merre lehet megtalálni? Egyáltalán, egy L-es minek felel meg? 18, 19, 20?
soha nem lesz igaza de szimpatikus szavak.igaza lett.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Úgy gondolom, hogy amit itt leírtál, azt messze befolyásolja a márkahûség.Attól függ, milyen irányból közelíti meg az ember a kérdést. Ha fontos, hogy a legnagyobb kerékpárgyártó legyen, akkor a Giant, akik emellett modern rendszereket alkalmaznak minden téren, legyen az DH vagy city kategória. Ha az innovativitás az elsõdleges, akkor ott a Cannondale. Ha a lényeg a presztízs, és nem számít az ár, akkor a kisebb gyártók. De pl. egy USA patrióta valszeg egyértelmûen a Trek mellett teszi le a voksát, és Trekes a világ leg(el)ismertebb kerékpárosa is.
A Specinél pedig gondba lennék a fõ csapásirány meghatározásával, mert kicsit olyan "mindent meg akarok ülni" feelingje van.