Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Akkor nem sokat bírt...Kb 5700km van benne.

Találkoztam olyannal is amely ennyit sem bírt........
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Az sajnos persely kopás, x-factoros elvtársak segítenek...

Akkor nem sokat bírt...Kb 5700km van benne.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Az Epicem ha megemelem a hátulját,kottyan egy kicsit.Nem tudom ,lehet újkorában is lehetett ez,vagy a csapágyak koptak meg?A Foxos tag,a Brain szelep tetején mérve,kb 4 mm-t mozog oldalra.Ha csapágygond van,akkor csak ezek lehetnek rosszak.Mennyiben van ez a két db önbeálló csapágy?És lehet e kapni?

Ebben csak az a fura,hogy nekem összmax 10 kattanást lehet tekerni.Vagy ez már az új taghoz van?

Az sajnos persely kopás, x-factoros elvtársak segítenek...
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Vagy a tagban lévõ persely kopott meg (tapasztalat) az szerencsére Xfactor szervizben cserélhetõ...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Az Epicem ha megemelem a hátulját,kottyan egy kicsit.Nem tudom ,lehet újkorában is lehetett ez,vagy a csapágyak koptak meg?A Foxos tag,a Brain szelep tetején mérve,kb 4 mm-t mozog oldalra.Ha csapágygond van,akkor csak ezek lehetnek rosszak.Mennyiben van ez a két db önbeálló csapágy?És lehet e kapni?

Nem a tagból végébõl van kitekeredve az alumínium hosszabbító rész (nem tudom mi lehet a neve) ami a felül kapcsolódik a vázhoz? Akkor is érzeni kottyanást.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts

en meg ilyen mezt szeretnek ni

kep

Én meg azt a binyiglit kérném, ha lehet...
:)
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

BEÁLLÍTÁSI ÖTLETEK AZ EPIC BRAIN RUGÓSTAGJÁHOZ:
(egy mentett pdf utmutatóból)
Kerékpáros súlya (kg) Nyomás (PSI) Kattanások száma zárt állásból
41-45 60 - 62 21 - 20
45-50 62 - 65 21 - 20
50-54 65 - 68 20 - 18
54-60 68 - 71 20 - 18
60-64 71 - 74 18 - 16
64-68 74 - 79 18 - 16
68-73 79 - 84 18 - 16
73-77 84 - 89 16 - 14
77-82 89 - 94 16 - 14
82-86 94 - 99 16 - 14
86-91 99 - 104 14 - 12
91-95 104 - 114 14 - 12

Ebben csak az a fura,hogy nekem összmax 10 kattanást lehet tekerni.Vagy ez már az új taghoz van?

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

kep

haha :)
Detto.

+ érdekelne, hogy lesz-e itthon elérhetõ Sam Hill Demo jövõre.
De most komolyan! :)
Én vennék.

"Pénz és ékszer nem számít!" :D :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

kep
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Rob Mester!

Tudtok ilyen kerékpárt hozni, ha úgy hozza úri kedvem, és rendelek egyet az egyik kiskeren keresztül?

Ez a modell érdekel:
http://www.specializ...d=38449&eid=109

Csak az SF változat, a többire rá sem nézek. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

nem, Thomson Masterpiece :)

Reméltem, hogy veszed a lapot. ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Norbi update?

nem, Thomson Masterpiece :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Egy csúcs teló kb 150 ezer Ft...Ja meg a forint is romlott...persze nem ennyit.Mellesleg szerintem jobb lenne,ha csak opció lenne az elsõ teló,mert aki ilyen vázat vesz,az szereti összeválogatni a cuccokat.Kíváncsi lennék,mennyi karbon vázszettet sikerült eladni a világban.

jövõre külön jön a váz és a villa, a vázban adapter ahhoz, hogy sima villával, fox-féle 1,1/8-1,5" villával és a sajátjával is lehessen használni.

a fox is csinal mar 1.5 - 1.1/8 nyaku telot

nem kompatibilis vele 100%-osan, a speciben fentebb van a csapágy. adapter kell a használatához.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

És apropó, egy mezzel leszek meglepve ezen alkalomból, ezért érdeklõdöm, ha tudja valaki, hogy Specialized mezeket nagyobb választékban melyik üzletben találok? A hozatós dolog nem játszik, mezt fénykép alapján nem veszek, csak felpróbálva... Eddig csak a Vár kerékpárban láttam többet a márkából, más ötlet? Nem egyszerû a bringás ruházat beszerzése, ha lány az ember... (nagyot sóhajtó smiley) (bár cipõt már tudtam próbálni, sõt többféle nõi Specit is, juhéj :) )

Ahogy Rob írta nemrég..

ajánlott boltok a csekkolásra: wilker buda, vár kerékpár, allez, berguson ruházatos boltja.

Ariadne

Ariadne

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

persze nem art ha van zsir olyan bringakon ahol a nyeregcso nincs mozgatva de sokat megy a tulaj esoben. volt egy-ket melegitos satuba befogos szetflexelos esetem amuhelyben anno.

no de terjunk vissza a temahoz

akarok egy tarmac-ot az allez helyett most! [ez rob-nak szol, penteken van a szulinapom :D]

Nyehehe, az én szülinapom is pénteken lesz, csak régebb óta ünneplem. Viszont szeretem a kis fehér FSR XC-met, nem cserélném el semmiért. Báááár végülis ha lenne nagyobb szülinapi csereakció, nem taszítanék el magamtól mondjuk egy Era FSR-t. :D

És apropó, egy mezzel leszek meglepve ezen alkalomból, ezért érdeklõdöm, ha tudja valaki, hogy Specialized mezeket nagyobb választékban melyik üzletben találok? A hozatós dolog nem játszik, mezt fénykép alapján nem veszek, csak felpróbálva... Eddig csak a Vár kerékpárban láttam többet a márkából, más ötlet? Nem egyszerû a bringás ruházat beszerzése, ha lány az ember... (nagyot sóhajtó smiley) (bár cipõt már tudtam próbálni, sõt többféle nõi Specit is, juhéj :) )
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

az en nyeregcsovemen nincs egy gramm zsir sem. nem is lesz

Norbi update?

igények b+

én csak egy zöld fekete speci mez gatya kombót szeretnék....és nem sokára lesz a névanpom...

Nekem már múlik erõsen :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

igények b+

én csak egy zöld fekete speci mez gatya kombót szeretnék....és nem sokára lesz a névanpom...:)

Nekem már van, jól megy a bringához.:P
Nyugi, biztos maradt, nem vagyunk egy méret.:)
A gatyának nagyon jó a betétje, a mezt még nem használtam.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

remélem a konám nem jár így...recseg néha de már megszoktam :)

Ha mégis unnád , próbáld be a zsírzást tutira nem fog recsegni.Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

De neked nincs a családodban speci forgalmazó :D

pont ezért az igényeim is kisebbek :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

igények b+

én csak egy zöld fekete speci mez gatya kombót szeretnék....és nem sokára lesz a névanpom...:)

De neked nincs a családodban speci forgalmazó :D