Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
kb egy évvel....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Jó elõre... :/
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Rob!

Van már valami elképzelés, illetve információ, hogy a jövõ évi palettáról, itthon mely modellek lesznek elérhetõek. Akár váz, akár komplett kerékpár formában?
Már csak azért is, mert úgy látom, hogy idõben kell szólni, ha az ember szertne valamit.
Elõre is kösz.

Jezso

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Arpi07 - azt a képet szeretném NAGY-ban látni, nem tudnád felrakni máshova?

nemsoká összeáll,akkor feldobom

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 posts

Kihagytad belõle a nitrogént:)

Az biztos. De lehet hogy a nitrogént túlnyomással töltik be ami miatt lehet különbség. Viszont a szervízben végzett javítás is lehet házi jellegû sajnos.

Arpi07 - azt a képet szeretném NAGY-ban látni, nem tudnád felrakni máshova?

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Hali! Tudnátok ajánlani Csongrád megyében valami megbízható szervizt, Szegeden esetleg, ahová nyugodt szívvel vihetném az epic-em szervízeltetni?

Üdv! Köszi!

Prolog(csongrádi sgt.),Heavy Pedal(nagykörút),Maniac(kossuth lajos sgt) ;)
Mindegyiket nyugodt szívvel ajánlom,fõleg HP-t

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Nehéz szülés volt 8)
de csak meglett :)
remélem,olyan jó mint a híre
[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090708/se_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

gomba73

gomba73

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Hali! Tudnátok ajánlani Csongrád megyében valami megbízható szervizt, Szegeden esetleg, ahová nyugodt szívvel vihetném az epic-em szervízeltetni?

Üdv! Köszi!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

az engem is érdekelne...még mindig :(
ugyan megjavítottm magamnak, de csak hasonlít az eredetire.

Kihagytad belõle a nitrogént:)

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 posts

2006-os Epic Fox/Brain tagja úgy néz ki,kezdi megadni magát.Ha a Brain szelepet teljesen rátekerem,akkor is ugyan úgy mozog a tag.A csillapítás egyelõre mûködik.Még használható így is a cucc,csak egy kicsit jobban pogózik mint szokott.Lehet ezt orvosolni valahogy?(nem házilag)

az engem is érdekelne...még mindig :(
ugyan megjavítottm magamnak, de csak hasonlít az eredetire.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
2006-os Epic Fox/Brain tagja úgy néz ki,kezdi megadni magát.Ha a Brain szelepet teljesen rátekerem,akkor is ugyan úgy mozog a tag.A csillapítás egyelõre mûködik.Még használható így is a cucc,csak egy kicsit jobban pogózik mint szokott.Lehet ezt orvosolni valahogy?(nem házilag)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

jó nagyon. a dhx air viszont a képen is látható taghoz képest kb plusz 300gramm és semmi gyakorlati haszna nincs. ...

nem mintha lenne jeletõsége de jó lesz az a 300 , kb 150 nek is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
jó nagyon. a dhx air viszont a képen is látható taghoz képest kb plusz 300gramm és semmi gyakorlati haszna nincs. az 5.elemet is be lehet lõni tök jóra és akkor nyúlkálni se kéne.
a 36 talas meg kéne, ha nem az a fosbarna színû. kapsz helyette egy levegõs pikeot, na?:D
egyébként elég könnyû bringát össze lehet belõle hozni, az enyém 13,5kilóra sikeredett, gumikon még simán lehetne fogni fél kilót kb.
mondjuk nálam a tartósság volt a cél :)

látom tárgytalan...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

Csak nem megvennéd Csabától? Szép a gép, csak még nem sikerült kipróbálnom. Holnap megteszem... :)

Mégsem jött össze,vastag a ceruzája ;)

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 posts

oks, köszi, de már késõ:D

beszéltem Salával,(mivel övé volt anno) õ azt mondta, h vissza kelküldeni amcsiba meg minden szal megcsináltam.
De varrva még nincs, csak kifúrtam és kapott 2 csavart így olyan mint az újabb, csvarral erõsített demók
De nagyon pöpec és jól néz ki a két króm csavar a rengeteg forgásponttal:P

Tudnál képet küldeni róla? nekem letört anno az egyik csavar feje, most rozsdamentesbõl van, de szerintem nem illik a képbe, szerencsére nem látszik.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Ilyen cuccot haszál valaki?Vélemény?Setup az Foxdhx5 és 36Talas rc2 lenne.kõõõõszi

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090703/05SWorksEnduroFrame_Char_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

Csak nem megvennéd Csabától? Szép a gép, csak még nem sikerült kipróbálnom. Holnap megteszem... :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Ilyen cuccot haszál valaki?Vélemény?Setup az Foxdhx5 és 36Talas rc2 lenne.kõõõõszi

[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090703/05SWorksEnduroFrame_Char_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG][/IMG]

Itózs asszem most van vele a Megavalance-on, majd kérdezd meg milyen volt vele, de õ is nagyon szereti.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Atom anno odaig volt erte meg vissza. en siman bevallalnam.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

[IMG][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/090703/05SWorksEnduroFrame_Char_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/IMG]

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

megkérdem tudunk-e szerezni neked egy olyat mielõtt hegesztgeted.

oks, köszi, de már késõ:D

beszéltem Salával,(mivel övé volt anno) õ azt mondta, h vissza kelküldeni amcsiba meg minden szal megcsináltam.
De varrva még nincs, csak kifúrtam és kapott 2 csavart így olyan mint az újabb, csvarral erõsített demók
De nagyon pöpec és jól néz ki a két króm csavar a rengeteg forgásponttal:P
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1: