az uj tesztbringák (meg minden, ami teszt) piros-fehér lesz, jól elkülöníthetõen, és szerintem rondán. lesz nyereg tesztprogram is az usa-ban, szintén piros-fehér nyergekkel, de van tervben más tesztprogram is odakinn. namost hogy mennyi megvalósítható ebbõl ithon az sokban függ a boltosok akarásától. ugyanis a tesztrendszer sajnos csak úgy mûködik rendesen, hogy a boltba kikerült kerékpárt meg kell vásárolnia a boltosnak, ha más nem a szezon végén. próbálok valami köztes megoldás találni (utazó tesztflotta? igy minden tesztmodell jutna minden kereskedõhöz) de az alap probléma adott: boltok általában nem szeretik megvenni a használt gépeket, mert nem tudja eladni. a használtpiaci helyzetet mindenki ismeri, olcsóbbnál olcsóbban juthatsz szinte bármihez az apróban, és igy egy hatalmas bukta is kijöhet a végén a tesztprogramban részvételbõl.
másik oldalon ott vérzik el a dolog, hogy sajnos (?) a dolog fizetõs kell, hogy legyen. azaz te, aki kipróbálod fizetned kell érte, ha veszel olyat ha nem. nyilván ha veszel ott valami, akkor leszámolódik a befizetett összeg. ez az összeg független a letéttõl! ez a teszt "ára". nyilván lesz olyan boltos, aki mondjuk nem ismer, az akár a kerékpár árának 3/4-ét is elkérheti pluszban letétnek, mert ha valós érdeklõdõ vagy, akkor van rá pénzed, tehát oda tudod adni, neki meg van egy biztosítéka, ha ellopják, vagy bármi más éri.
ugy érzem ez elkerülhetetlen része a dolognak (az usa-ban és az egész central europe-ban igy mûködik, tehát nem magyar sajátosság lenne) de ez sokakat el fog ám risztani a kipróbálástól, és akkor megkérdõjelezõdik az egésznek az értelme.
én szeretném, mert jó dolog
ha más nem, csinálunk mi egy tesztparkos saját zsebre, és aztán jöhet mindenki

Déenes: a multis belistázást viccnek szántam

apr: bárcsak több olyan vevõ lenne, mint az általad leirt. de kb két kezemen meg tudom számolni az összeset. ha nem igy lenne, nem beszélgetnénk ezekrõl elhiszed?