pirospassz, otthon töltöm betegszabadságomat, ezért is fórumozok ennyitBocsi.. tudom off , de Robot csak itt tudom elérni amint látom
Forró itt a vita.
Rob van-e néktek 2009-s Shimano XT mezetek ? Jól jönne a nacimhoz
szerintem amugy van.
pirospassz, otthon töltöm betegszabadságomat, ezért is fórumozok ennyitBocsi.. tudom off , de Robot csak itt tudom elérni amint látom
Forró itt a vita.
Rob van-e néktek 2009-s Shimano XT mezetek ? Jól jönne a nacimhoz
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
akartalak is említeni, hogy bringabltos pályafutásom alatt kevés számú ilyen vevõ egyike vagy, de aztán nem tudtam nem vennéd e rossz néven, úgyhoyg inkább nem...
akartalak is említeni, hogy bringabltos pályafutásom alatt kevés számú ilyen vevõ egyike vagy, de aztán nem tudtam nem vennéd e rossz néven, úgyhoyg inkább nem...Mindenféle arcoskodás nélkül, de én például pont ez a vásárló vagyok. Szeretek bemenni bringaboltokba, nézelõdni, megkérdezni az eladók véleményét. És volt már, hogy nem azt vettem meg, amiért eredetileg indultam, mert lebeszéltek róla és mást ajánlottak (még csak nem is a drágábbat) és utólag kurvára örültem neki.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
A Brain részével is megbirnak küzdeni?Mivel hogy azzal van baj.fox tag factorba megy, mi csak gyári speci SBC tagokkal foglalkozunk, a barnával.
ha nem jutsz a tieddel dûlõre nekem van egy soha nem használt brain fade-m, a 2006-os azt hiszem.
140mm csak, és s-works szinten 10.65 kg hol a probléma? jahogy 6000 euró lesz legalább, de inkább több? (itthon abból akkor 2 milla fölött lesz ár, ugy tesék készülni)Nekem tetszik az új stumpy. Fõleg mert visszatértek a 2007-es elrendezéshez (persze kicsit módosítva). De ezt a rugóút versenyt nem értem. 150mm egy maraton, túra specifikus bicajra.... Vajon hol lesz a vége ennek?
fox tag factorba megy, mi csak gyári speci SBC tagokkal foglalkozunk, a barnával.Én olyat is tudok?
Rob, FOX BRAIN-es tagot hova küldjem szervizelni?Kuszi azt mondta,az X Factorba,de úgy emlékszem,te azt írtad nemrég,hogy ti csaináljátok.
Undorító!És a 2010-es Enduro- hoz mit szóltok. Számomra nem egy szemet gyönyörködtetõ látvány.http://www.singletra...enduros-oh-dear
Én olyat is tudok?
de adtatok egy jó ötletet itt menet közben! vagyis azt hiszem dózer.
sajnos az jön vissza a kereskedõi oldalról, hogy az alacsony árkategóriás termékekre van csak igény. én csak erre tudom támaszkodni.Nem tudom mennyire kommunikáltok a kiskereskedõkkel. De vagy nem figyeltek rájuk (ugyanis ha kérdi, hogy van e az azért van, mert valaki venne) vagy õk nem jelzik az igényeket elég nyomatékosan. Nem összesíti valaki ezeket a kereséseket? Szerintem hasznos lenne.
jaja én azt szoktamVagy nézegessük a csehekét?:-)
linkKépet tudnál mutatni, hogy konkrétan melyik (link esetleg hivatalos honlapra)? (A kék ezüst anodizált epic maraton?)
Ára (persze privátban)?
Köszönöm
(egyetlen egy alu epic vázat tudtunk szerezni M-es, ezüst, lehet rá jelentkezni - pót tagunk van hozzá is, ha felmerülne de a jövõ évi fox-made kompatibilis visszafelé)
RAUH-Welt
B E G R I F F
sok nagykerben van ilyen (nálunk is) de ahhoz számítógép kell (sok boltban még az sincs!!) meg internet kell, meg számítógépes ismeret kell. de ez a három tényezõ egyszerre csak nagyon kevés embernek van meg....Rob, olyan a rendszeretek, mint pl nálunk, hogy a boltok látják a bent lévõ készleteket az adott termékbõl? Én megnézem mi kell és stipi-stopi ha kevés van blõle a negykerben.
nem vert át a kereskedõd, az összes szemüvegünk egy papirdobozban érkezett, egy vászontokkal ami törlõkendõ is egyben. kész, semmi más. se nálunk se máshol NEM JÁRT hozzá a kemény tok akkor, amikor vettük õket. hogy ez idénre hogy változott, azt nem tudom, lás fentebb: már egy ideje nem veszünk szemüveget a marginális igény miatt.A másik dolog meg, hogy a kereskedõ sem szent ember. Lehet egyedi eset, lehet nem, de akkor is kellemetlen a következõ történet. Egy helyi boltban lett vásárolva egy Speci szemüveg. Nem az olcsóbbik, hanem a fotokromás lencséjû, drágább fajta. Amikor a kereskedõ az illetõ kezébe adta a szemüveget, az pedig a "Miért csak vászon tok jár hozzá?" kérdésre azt kapta, hogy "Mert csak ennyit adnak.", akkor rossz szájízzel veszi át a közel 30e HuF-os szemüveget. A legrosszabb, hogy most jöttünk haza Alpe d'Huez-bõl, a Megavalanche-ról, ahol helyi boltosokhoz is betévedtünk szétnézni, vásárolni. Volt rendes választék speci szemüvegekbõl (itt keleten Rudy Projekt és BBB, heló) és barátnõm, valamint egy barátom felesége vett is egy-egy modellt szintén a drágábbik, fotokromásokból. Gyakorlatilag minden egyes kiegészítõt adtak hozzá úgy, mint kemény tok, törlõ kendõ. Itt ugye az ember fejében beindul a vezérhangya, hogy akkor most az elõzõ, hazai vételnél ezeket miért nem kaptuk meg? Ki mutyizott végül? A nagyker is már, vagy csak a helyi kereskedõ? Mindenesetre elgondolkodtató, hogy itthon külön (is?) kapod meg a tokot 3e HuF-ért. Ez mi, ha nem olcsójánoskodás a kereskedelem felõl (tök mindegy ki hibája, a vevõt ez nem fogja érdekelni)? És mivel a vevõkbõl élnek, talán nem azt a kezet kellene megharapni, amelyik a kenyeret adja. (természetesen akinek inge a dolog)