nem igérek neked semmit, privit meg nem lehet nekem küldeniRob: langster steel-t ha rendelek kb mikor lenne itt? Többit priviben

nem igérek neked semmit, privit meg nem lehet nekem küldeniRob: langster steel-t ha rendelek kb mikor lenne itt? Többit priviben
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Na meg próbálom nem megenni azt a szöveget, hogy azért költs egy jó bicajnál is jobb bicajra, mert ez kényelmesebb, jobb, letudsz vele menni a sziklákon is, nem ráz annyira, jobban tapad mászásnál, stb. Hogy miért tartom ezt maszlagnak: mert nem azért bringázok az erdõben, városban, országúton, hogy ne rázzon, mert nem gondolok kihívásnak egy sziklás, nehéz terepet, hogy ne kelljen szenvednem az emelkedõn, és mert bicajozni sokkal kényelmesebb mint a fotelban ülni.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Az igényeket meg a marketing és a kínálat alakítja.Az igények számítanak....a tudatosság ahoz kapcsolódik
ja, es akkoriban meg lehetett 125mm-vel endurozni. azota gondolom sokat nottek a hegyek vilagszerte
élõben is ronda, viszont qrva jó váz volt ez is
2 vagy 3 éve majdnem vettem is egyet.
RAUH-Welt
B E G R I F F
õszintén elfelejtettem mit küldtem, de a weblapon azt hiszem fenn van a katalógus, abból szemezgess. (nem igérek semmit, mert fõleg a comp freeway / comp racing mezekhez van passzoló nadrág, a többihez nem nagyon csinálnak)Jó a mez. Lehet hozzá passzoló nadrágot is kapni itthon?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
élõben is ronda, viszont qrva jó váz volt ez isEz valami rettenet ronda váz így fényképen.Mint valami áruházi ipari hulladék.
es nekem tetszik az enduro. jok a szinek, jo a felszereltseg, es volt mar ennel sokkal rondabb alaku enduro vaz.
pl ez
lehetvajon 2011-ben az FSR XC olyan lesz mint iden a Stumpjumper FSR? :chin:
es nekem tetszik az enduro. jok a szinek, jo a felszereltseg, es volt mar ennel sokkal rondabb alaku enduro vaz.
a piros P.3 meg ugy nez ki mint egy tuzoltoauto. kicsit tulzasba vittek a pirost.
RAUH-Welt
B E G R I F F