Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Én 42 millinek mérem sajnos.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Kívül: 41,8mm :S
Belül: 30,5mm
Vastagság: 8mm

Ezt találtam: specialized integrated headset bearing - Mc Convey Cycles

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Sziasztok!
2009-es S-works Stumpjumper fejcsapágy adatait hol találom?Kellene felülre egy új csapágy,én 42,2 milliméternek mérem-létezhet?

inzsi

inzsi

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Németh László DESIGNS. Facebook-on elérhetõ néhány munkája.
Elérhetõségei is ott vannak.

Köszi! Ránéztem, ígéretes!!!

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Németh László DESIGNS. Facebook-on elérhetõ néhány munkája.
Elérhetõségei is ott vannak.

inzsi

inzsi

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sziasztok! Ilyen matricaszettet szeretnék készíttetni! Van akit ajánlanátok minõségi munkája miatt?
Specialized Bicycle Components

mikkamakka1975

mikkamakka1975

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás

Ha mégsem szûnik, nézd meg a nyeregcsõbilincset is. Speci betegség, hogy az "zenél", amíg az õrületbe nem kerget :)

Szerencsére csak a lánc volt (megnyugodtam), volt minden benne mint a búcsúba. :) túlvagyok az elsõ defekten is (belsõvétel, majd presta átalakitó vételezés), dehát az élet már csak ilyen, remélem most nyugalmasabb utakra kerekezem.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Sziasztok, Gazdagabb lettem egy Specialized rockhopper 29er-essel. Kicsit ropogott valami, a láncra tippelve kimostam, brigeciol-üveg-rázás-viz-rázás módszerrel, éppen most szárad, remélem ez orvosolja a problémát. Nagyon izgalmas gépnek tûnik már egy rövid használat után is....

Ha mégsem szûnik, nézd meg a nyeregcsõbilincset is. Speci betegség, hogy az "zenél", amíg az õrületbe nem kerget :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mikkamakka1975

mikkamakka1975

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok, Gazdagabb lettem egy Specialized rockhopper 29er-essel. Kicsit ropogott valami, a láncra tippelve kimostam, brigeciol-üveg-rázás-viz-rázás módszerrel, éppen most szárad, remélem ez orvosolja a problémát. Nagyon izgalmas gépnek tûnik már egy rövid használat után is....

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ha van Brain-ed nem kell ilyenekkel pöcsölnöd: Fox RP23 Remote Propedal - YouTube :D
Még, hogy lehajolni, de még kapcsolnod sem kell. :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nekem Brain-es vázam, villám van, nagy megelégedésemre. Egy vázat törtem, egy hónapon belül kicserélték (a legújabb évjáratra, régi forgalmazó), egy szavam sem lehet, nincs is. Legközelebb is valószínû, hogy Specit veszek. ;)
Ahogy Itózsék leírták egy jó márkát ne a forgalmazó alapján minõsítsünk már...

Akinek meg bonyolult a Brain, vagy a fully vehet náluk merev bicajt is. :P Azzal nincs több "gond", mint bármelyik másikkal.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Arpi: No akkor mégsem annyira változott a helyzet. Én csak az eddig látott felhozatalból gondoltam (SZilvás maraton és szilvási kölcsönzõ)

Olyasmire céloztam pl, sok hónapos kálvária után szóltak hogy van átdobó tartókonzol.Majd a kezembe nyomtak egy váltótartó fület.Újra elmeséltem mit szeretnék:
-Nem tudom mire gondolsz.Nem tudod a cikkszámát?
Továbbá a lentebb keresett rugóstag csavar-hézegoló helyett hoztak csapágyszettet.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Az Enduro-k esetében ez volt a helyzet. Utána már nem volt jellemzõ a meghibásodás. Remélhetõleg a Brain-es tagokkal is ez a helyzet.
Arpi: No akkor mégsem annyira változott a helyzet. Én csak az eddig látott felhozatalból gondoltam (SZilvás maraton és szilvási kölcsönzõ)

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

Ez nem karbantartás. Ez a cseréje a rossz konstrukciójú szériának. Ugyanez történt az Enduro future shock villáival és tagjaival. Nem ment ez a vonal, tanultak belõle, abba hagyták és maradnak a nagy cégek termékeinél. Úgy látom mintha pozitív változás állt volna be a hazai forgalmazó tekintetében. Legalábbis ezek az eddigi hallomás tapasztalataim.

ez azt jelenti, h a felújított tag, amit adnak, már jobban meg van építve?
stumpjumpa

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Úgy látom mintha pozitív változás állt volna be a hazai forgalmazó tekintetében. Legalábbis ezek az eddigi hallomás tapasztalataim.

Nagyon nem.Rob fejbõl tudott kb mindent,õk katalógusból sem.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ez nem karbantartás. Ez a cseréje a rossz konstrukciójú szériának. Ugyanez történt az Enduro future shock villáival és tagjaival. Nem ment ez a vonal, tanultak belõle, abba hagyták és maradnak a nagy cégek termékeinél. Úgy látom mintha pozitív változás állt volna be a hazai forgalmazó tekintetében. Legalábbis ezek az eddigi hallomás tapasztalataim.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
es ezt milyen gyakran kell megtenni? ugye nem az 50/100 orankenti karbantartasnal?

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
Na jó hír a Brain tulajoknak, az én típusú Brain-es tagom van felújítva a forgalmazónál, ezt az email küldték az érdeklõdésemre:

"Van ilyenünk raktáron, cserélni szoktuk, régit leadod kapsz egy felújítottat. Árát jövöhéten tudom pontosan megmondani, (kb 20.000 Ft)
Pro-Bikén keresztül intézzük.
Kiszereled, vagy kiszerelteted, a Pro-Bike behozza és viszi a felújítottat."

Alex007

Alex007

vendég

• fórumtag
  • 114 hozzászólás
és az általad belinkelt oldalon a Brain-es tagokat is szervizelik 100 Font környéként:

TF Tuned Shox - Service Charges

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Köszi mindkettõtöknek,csak csupasz vázat vettem minden sallang/tag nélkül.Röfike jóvoltából a váltókonzol meoldódott.

De annyi, hogy az RWC (amit linkeltünk), az azért nem olcsó. Tényleg olcsóbban megoldod, ha egy esztergályossal csináltatsz. Alménumból faszán megoldja!
Van még a TF Tuned-nak is távtartója (itt AFR taghoz is találsz): TF Tuned Shox - Mount Kits and Bushings
Volt régebben egy Fox-os linkem is, de azt most nem találom. Ott csak Fox-okhoz lehetett rendelni távtartó kitet ezermillió méretben. Ha megtalálom, berakom ide!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"