Pedig mintha lenne egy darab a Kuszinál vagy már elvitték?
Nem tudom,én nem láttam.Neked már nincs meg?Megnézném.
Pedig mintha lenne egy darab a Kuszinál vagy már elvitték?
Pedig mintha lenne egy darab a Kuszinál vagy már elvitték?Az nem érdekel túlzottan.Majd sík úton is kistányéron megyek.
Csak az a baj,hogy ilyen sincs a boltban.Meghozathatom,aztán vagy tetszik,vagy nem.Elég rossz így vásárolni.
A sebesség mindent megold.
Csak az a baj,hogy ilyen sincs a boltban.Meghozathatom,aztán vagy tetszik,vagy nem.Elég rossz így vásárolni.
Az nem érdekel túlzottan.Majd sík úton is kistányéron megyek.nagy a gördülési ellenállása.
Nekem volt ilyen gumim, akkora mint ami rá van írva. Mindenben nagyon jó csak egy baj van vele, nagy a gördülési ellenállása.Látatlanba én már nem veszek gumit.Lehet ez is valami 3 centi széles ciklocross gumma.:)Amúgy néztem ezt is,lehet hogy jó is lenne.
A sebesség mindent megold.
Látatlanba én már nem veszek gumit.Lehet ez is valami 3 centi széles ciklocross gumma.:)Amúgy néztem ezt is,lehet hogy jó is lenne.Vegyél ilyet:
http://www.bikemarke...eszlet&tid=2554
Jó a minta magassága :cool:
Vegyél ilyet:Tévedtem,csak az új LK.Visszaviszem,remélem lesz normál is.
a régi és az új is LK.Mégsem azonos.
Valószínûleg tényleg LK verziót vetted, ezzel módosították az alap újonnan rossz gördülési ellenállását. Én is használtam, és észrevehetõen jobban gördült ,,félidõsen" Most láttam én is az új verziót, és észrevehetõen keskenyebb lett.Úgy látszik,el vagyok átkozva,külsõgumi terén.Vettem egy pár Specialized Fast Trak gumit,tavaly is ezt használtam,szerettem.Elvileg ez is ugyan az a gumi,megnéztem,minden szám,meg egyéb stimmel.De a minta magassága akkora,mint az 1.5 évet használt gumin.Ja,és a futófelület is hegyesebb és keskenyebb.A Z max-al ugyan így jártam,az helyett vettem ezt a Specko gumit,mert tavaly bevált.De ezek szerint az egy két évvel ezelõtti gumi méreteknek nem sok közük van a maiakhoz.Nem tudom ez mire jó,de nagy kibcseszés.Mi ebben a ráció?Remélem a vázméretek nem úsznak majd így el.
A Fast Track-nak létezik LK (low knob) változata, ami abban tér el a standard változattol, hogy azonos mintázat mellett alacsonyabb a minta profilja. Valószínûleg ilyet kaptál.Úgy látszik,el vagyok átkozva,külsõgumi terén.Vettem egy pár Specialized Fast Trak gumit,tavaly is ezt használtam,szerettem.Elvileg ez is ugyan az a gumi,megnéztem,minden szám,meg egyéb stimmel.De a minta magassága akkora,mint az 1.5 évet használt gumin.Ja,és a futófelület is hegyesebb és keskenyebb.A Z max-al ugyan így jártam,az helyett vettem ezt a Specko gumit,mert tavaly bevált.De ezek szerint az egy két évvel ezelõtti gumi méreteknek nem sok közük van a maiakhoz.Nem tudom ez mire jó,de nagy kibcseszés.Mi ebben a ráció?Remélem a vázméretek nem úsznak majd így el.
Egy prosti biztosan ügyesebben megoldja.
szerintem egy pitch-el jobban jársz. megveszed a váza miatt - ami kb ugyanaz, mint az enduro-é- és felépítgeted a neked tetszõ cuccokból. olcsóbban lesz jobb felszereltségû bringád, mint a gyári.Enduro vazat vagy egesz kerot hol lehet kapni? Neten sehol nem latom, hogy arulnak nalunk.
Beszarok...ha nincsen a neten, akkor nincs? Live?
Enduro vazat vagy egesz kerot hol lehet kapni? Neten sehol nem latom, hogy arulnak nalunk.