Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Pedig mintha lenne egy darab a Kuszinál vagy már elvitték?

Nem tudom,én nem láttam.Neked már nincs meg?Megnézném.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az nem érdekel túlzottan.Majd sík úton is kistányéron megyek.:)
Csak az a baj,hogy ilyen sincs a boltban.Meghozathatom,aztán vagy tetszik,vagy nem.Elég rossz így vásárolni.

Pedig mintha lenne egy darab a Kuszinál vagy már elvitték?

A sebesség mindent megold.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Csak az a baj,hogy ilyen sincs a boltban.Meghozathatom,aztán vagy tetszik,vagy nem.Elég rossz így vásárolni.

Ezért lenne jó egy concept store. Csak az ügyeskedõk, meg az akciók miatt üzleti bukta.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

nagy a gördülési ellenállása.

Az nem érdekel túlzottan.Majd sík úton is kistányéron megyek.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Látatlanba én már nem veszek gumit.Lehet ez is valami 3 centi széles ciklocross gumma.:)Amúgy néztem ezt is,lehet hogy jó is lenne.

Nekem volt ilyen gumim, akkora mint ami rá van írva. Mindenben nagyon jó csak egy baj van vele, nagy a gördülési ellenállása.

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Vegyél ilyet:
http://www.bikemarke...eszlet&tid=2554
Jó a minta magassága :cool:

Látatlanba én már nem veszek gumit.Lehet ez is valami 3 centi széles ciklocross gumma.:)Amúgy néztem ezt is,lehet hogy jó is lenne.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Tévedtem,csak az új LK.Visszaviszem,remélem lesz normál is.

Vegyél ilyet:
http://www.bikemarke...eszlet&tid=2554
Jó a minta magassága :cool:
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

a régi és az új is LK.Mégsem azonos.

Tévedtem,csak az új LK.Visszaviszem,remélem lesz normál is.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Rob! Speci Vice sisakok mikorra várhatók?
stumpjumpa

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
a régi és az új is LK.Mégsem azonos.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Úgy látszik,el vagyok átkozva,külsõgumi terén.Vettem egy pár Specialized Fast Trak gumit,tavaly is ezt használtam,szerettem.Elvileg ez is ugyan az a gumi,megnéztem,minden szám,meg egyéb stimmel.De a minta magassága akkora,mint az 1.5 évet használt gumin.Ja,és a futófelület is hegyesebb és keskenyebb.A Z max-al ugyan így jártam,az helyett vettem ezt a Specko gumit,mert tavaly bevált.De ezek szerint az egy két évvel ezelõtti gumi méreteknek nem sok közük van a maiakhoz.Nem tudom ez mire jó,de nagy kibcseszés.Mi ebben a ráció?Remélem a vázméretek nem úsznak majd így el.

Valószínûleg tényleg LK verziót vetted, ezzel módosították az alap újonnan rossz gördülési ellenállását. Én is használtam, és észrevehetõen jobban gördült ,,félidõsen" Most láttam én is az új verziót, és észrevehetõen keskenyebb lett.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Úgy látszik,el vagyok átkozva,külsõgumi terén.Vettem egy pár Specialized Fast Trak gumit,tavaly is ezt használtam,szerettem.Elvileg ez is ugyan az a gumi,megnéztem,minden szám,meg egyéb stimmel.De a minta magassága akkora,mint az 1.5 évet használt gumin.Ja,és a futófelület is hegyesebb és keskenyebb.A Z max-al ugyan így jártam,az helyett vettem ezt a Specko gumit,mert tavaly bevált.De ezek szerint az egy két évvel ezelõtti gumi méreteknek nem sok közük van a maiakhoz.Nem tudom ez mire jó,de nagy kibcseszés.Mi ebben a ráció?Remélem a vázméretek nem úsznak majd így el.

A Fast Track-nak létezik LK (low knob) változata, ami abban tér el a standard változattol, hogy azonos mintázat mellett alacsonyabb a minta profilja. Valószínûleg ilyet kaptál.
Itt, illetve az ezt követõ oldalon összehasonlíthatod õket: http://www.bikemarke...bc=104&ob=&a=16

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
Most már mindegy, megtörtént a csere. Eddig tetszik a Brain, de nem mentem még vele túl sokat. Most indulok egy hosszabb túrára.
stumpjumpa

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nekem a stumi fsr ben (2007-es) tökéletesen mûködött . a gyári volt cserélve, de az sem lett volna "fatal error" csak a becsúszó gumigyûrûje mozdult ki a helyérõl. de sztem ha hozzászoktál a brain nélküli fox taghoz , nem rajonganál a brinesért....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás
bõvebben:
Itt a fórumon én nem olvastam panaszt, de itthon elég kevés 2009-es speci tagos/telós bringa lehet, mintának nem valami jó.

Ha mondjuk az mtbr-t nézem akkor a következõt lehet látni:
- akinek nincs gondja továbbra se ír be...
- eddig "mindenki" azért verte az asztalt, hogy a speci tagok minõsége katasztrófális stb.
- most ugyanazok azért keseregnek, hogy minek térnek vissza a foxhoz: mert a minõségi hibák mégis megszûntek, jobbak a telók/tagok, ugrik az 5 év gari stb.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

Egy prosti biztosan ügyesebben megoldja.

Egészen biztos? :) Akárhogy is, ÉN biztos nem akarok szopni. De majd kiderül...
stumpjumpa

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Enduro vazat vagy egesz kerot hol lehet kapni? Neten sehol nem latom, hogy arulnak nalunk.

szerintem egy pitch-el jobban jársz. megveszed a váza miatt - ami kb ugyanaz, mint az enduro-é- és felépítgeted a neked tetszõ cuccokból. olcsóbban lesz jobb felszereltségû bringád, mint a gyári.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Beszarok...ha nincsen a neten, akkor nincs? Live?

Ez így van. Én ma már szinte semmit nem veszek úgy, hogy elõtte a neten ne néztem volna meg, és kerestem volna rá több helyen. És ha valami vagy valaki nincs a neten, az kiesett... (Amikor már a kaját is neten rendelem, nehogy kivétel legyen a többi cucc :))

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Enduro vazat vagy egesz kerot hol lehet kapni? Neten sehol nem latom, hogy arulnak nalunk.

Kerékpárbolt?
http://www.specializ...dul=bolthalozat talán itt?
Beszarok...ha nincsen a neten, akkor nincs? Live?