Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. May 13. - 14:47
Posted 2010. May 12. - 07:03
oksa
még addig körvonalazódik a nap, aztán hívlak!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. May 11. - 21:59
Nem azért, de én azt mondtam, hogy menjünk vissza
![]()
Sajnos csak csütörtök délután tudok Papodozni...
De elõtte meg azt,hogy menjünk arra,az jó lesz.:)Na de jó volt ez így.
Akkor ez a Papodozás nem fog összejönni,mert csüt. délután meg én nem érek rá.De nagy esõkkel ijesztgetnek,lehet nem is lehet menni,mint egy hete.Hétvégére van valami terv,ötlet?Május 24-én lesz egy,a Káli medencét is érintõ bicajos teljesítménytúra.Meg kéne kóstólni.azt még nem tudom,mtb,vagy oui.
Tanuhegyek ker
Kb 2-2.5 óra.Hozz magaddal valami tanulni valót,én lassan megyek.köszi, majd napközben még felhívlak. mennyi ideig tart ez a kis kör kb.?
Kb. 17 órakor indulnék.
Most nézem a túra útvonalát,valószínûleg montis,mert Köveskálról Diszelbe csak földút vezet.De szerintem a legjobb bicikli erre a túrára a cross lenne,mivel sok az aszfalt is benne,vagyis valószínûleg az a több.
Posted 2010. May 11. - 19:00
Nem azért, de én azt mondtam, hogy menjünk visszaDe a repceföldes részeken kivételesen most nem én voltam a hunyó,hanem Déenes.
Egyébként vissza lehetett volna fordulni,hogy ne kelljen a szántóföldön menni
Sajnos csak csütörtök délután tudok Papodozni...Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.
Posted 2010. May 11. - 18:13
köszi, majd napközben még felhívlak. mennyi ideig tart ez a kis kör kb.?Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.
bringaboltos tippet köszi
Posted 2010. May 11. - 09:23
Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.A Cholnokyn az egyik tízemeletes alatt nyílt egy bicikli bolt-szerviz.Ahogy láttam,fõleg használt biciklijeik vannak.Itt a Bikemagon is hirdetik magukat a srác elmondása szerint,de én nem találtam meg õket.holnap délután - 4-5 körüli indulással valami kis lájtosra mentek esetleg, amihez csapódhatok?
ui
itt veszprémben merre érdemes keresgélni régi használt bringák után? városi futkosós bringát szeretne építeni haverom... (piacot már nincs idõnk megvárni)
Itt vannak.A patkó kezdõ és végpontja között:C
Posted 2010. May 11. - 08:19
holnap délután - 4-5 körüli indulással valami kis lájtosra mentek esetleg, amihez csapódhatok?
ui
itt veszprémben merre érdemes keresgélni régi használt bringák után? városi futkosós bringát szeretne építeni haverom... (piacot már nincs idõnk megvárni)
Posted 2010. May 11. - 07:22
Nálam ez félig meddig direkt van így.:)De a repceföldes részeken kivételesen most nem én voltam a hunyó,hanem Déenes.Dózer a te túráid mindig kalandosra sikerednek v-miért. vagy eltévedés vagy járhatatlan utakon haladás.
Ezért nem megyek veled pl a káli medencés túrára.
A Káli-medence túrát meg direkt úgy idõzítettem,amikor senki nem ért rá(elvileg Bakonybél lett volna azon a hétvégén),mert azt eleve kalandosra terveztem,és nem akartam senkinek kellemetlen élményeket.Nem mindenki élvezi azt amit én.
Tervben van még egy ilyen túrám,Kõszeg és Körmend közötti határszakasz bejárása,amit szombatra terveztem,de valószínû halasztva lesz,az idõjárás miatt.
Posted 2010. May 10. - 22:36
Értettem!
Vannak fotók is:Picasa Webalbumok - Tibor - Csesznek k
Telefonnal készült természetesen.Menet közben elõvenni ezt is elég volt.Az az átka a komolyabb cuccnak,hogy azt meg mire elõvenném,lemaradok mindenrõl,vagy sok esetben el sem viszem magammal,vagy ha ott lapul a hátizsák mélyén,általában ott is marad,és még ilyen minõségû videó sem készül.Persze tudom,vannak akik inkább semmilyen képet és videót sem készítenek inkább,ha az nem elég jó minõségû.Én nem így gondolom,mert elsõsorban a dokumentálás a célom,nem a hibátlan kép/videó.Szóval szokj hozzá ehhez a "minõséghez"!
Párszor majdnem kikapta a repce az egy kézzel fogott kormányt a kezembõl.Ott épp út keresésben voltunk,és kénytelenek voltunk átmenni mindenen.
Nem csesztetésképp írtam, azért volt ott a smile a végén.
DNS! Tetszõs az új rombolód. A gépeidet sorra véve (FSR XC-Stumpjumper-Pitch) a következõ fokozat biztosan egy Demo lesz.
Dózer a te túráid mindig kalandosra sikerednek v-miért. vagy eltévedés vagy járhatatlan utakon haladás.
Ezért nem megyek veled pl a káli medencés túrára.
Posted 2010. May 10. - 08:33
Értettem!Dózer !
mivel csináltad a videót telefonnal? Legközelebb inkább csak fotózz.
Telefonnal készült természetesen.Menet közben elõvenni ezt is elég volt.Az az átka a komolyabb cuccnak,hogy azt meg mire elõvenném,lemaradok mindenrõl,vagy sok esetben el sem viszem magammal,vagy ha ott lapul a hátizsák mélyén,általában ott is marad,és még ilyen minõségû videó sem készül.Persze tudom,vannak akik inkább semmilyen képet és videót sem készítenek inkább,ha az nem elég jó minõségû.Én nem így gondolom,mert elsõsorban a dokumentálás a célom,nem a hibátlan kép/videó.Szóval szokj hozzá ehhez a "minõséghez"!
tetszetõsek a repceföldes videók Dózer!
Párszor majdnem kikapta a repce az egy kézzel fogott kormányt a kezembõl.Ott épp út keresésben voltunk,és kénytelenek voltunk átmenni mindenen.
Posted 2010. May 09. - 22:54
mi történt ott a videón?
mi Dave-vel délben leszálltunk a Vinyén, onnan Likas-kõ, Kõris, kéken le, Szépalmapuszta, Borzavár, kéken(nagyon szép szakasz) Zirc, 2hambi:)+sör, gázlók kb 30cal, Vinye. nyakig vizesek lettünk, de kellett. gázlók nélkül nincs Vinye:) így talán kicsit több lett mint 40, szintrõl fogalmam sincs.
tetszetõsek a repceföldes videók Dózer!
Posted 2010. May 09. - 22:48
Posted 2010. May 09. - 21:01
Csináltam pár videót,a minõségért bocs,de most ennyire tellett.
YouTube - adj
YouTube - az a rohadt fa.mp4
YouTube - Repcef
YouTube - repcef
Posted 2010. May 08. - 21:28
Posted 2010. May 08. - 21:27
A lábam hálsten lábadozikAkkor 7.30-kor az állomásnál ?
Volt eddig egy két csepp, úgyhogy marad a BakonyHa éjszaka mégis leszakadna az ég,akkor inkább a Balaton felé kéne venni az irányt.Persze nem egy kis esõre gondolok.
Posted 2010. May 08. - 18:07
Akkor 7.30-kor az állomásnál ?
Déenes remélem jó lesz a térded , mert az én derekam is oda van , de nem érdekel megyek
Igen,fél nyolckor az elég lesz,akkor talán oda is érek háromnegyedre.
Emptygyere te is,láthatod,nem lesz nagy tempó
A beígért nagy esõbõl egyelõre nem lett semmi,remélem ez így is marad.Ha éjszaka mégis leszakadna az ég,akkor inkább a Balaton felé kéne venni az irányt.Persze nem egy kis esõre gondolok.
Posted 2010. May 08. - 17:47
Déenes remélem jó lesz a térded , mert az én derekam is oda van , de nem érdekel megyek
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. May 08. - 08:27
Posted 2010. May 08. - 08:04
Néha néha rávettem magam én is a futásra...
Mostanában én is futással pótlom a mozgáshiányt. Bringázni sajnos nincs idõm, futásból meg 30-40 perc is elég, hogy elmondhassam: edzettem.
Plusz futni nem lehet kényelmesen, mert akármilyen lassan kocog is az ember, azért csak belever a zsírégetõ zónába. Bringára ez nem feltétlenül igaz....
Déenes: Jobbulást! (És legközelebb ne akard egy levegõvel körbefutni a Balatont!
Posted 2010. May 07. - 22:38
A víz állati voltNem volt hideg a víz?...
Lehet nem is kéne nevezni,csak menni.
Szerintem tök felesleges nevezni... Legfeljebb sörre költjük az árát
Mondjuk, így nem kapunk itinert.

Sign In
Create Account

Back to top