Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

holnap délután - 4-5 körüli indulással valami kis lájtosra mentek esetleg, amihez csapódhatok?

ui
itt veszprémben merre érdemes keresgélni régi használt bringák után? városi futkosós bringát szeretne építeni haverom... (piacot már nincs idõnk megvárni)

Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.A Cholnokyn az egyik tízemeletes alatt nyílt egy bicikli bolt-szerviz.Ahogy láttam,fõleg használt biciklijeik vannak.Itt a Bikemagon is hirdetik magukat a srác elmondása szerint,de én nem találtam meg õket.
Itt vannak.A patkó kezdõ és végpontja között:C

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szép kis karika lett Dózer! :)

holnap délután - 4-5 körüli indulással valami kis lájtosra mentek esetleg, amihez csapódhatok?

ui
itt veszprémben merre érdemes keresgélni régi használt bringák után? városi futkosós bringát szeretne építeni haverom... (piacot már nincs idõnk megvárni)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Dózer a te túráid mindig kalandosra sikerednek v-miért. vagy eltévedés vagy járhatatlan utakon haladás.:D
Ezért nem megyek veled pl a káli medencés túrára.

Nálam ez félig meddig direkt van így.:)De a repceföldes részeken kivételesen most nem én voltam a hunyó,hanem Déenes.:D Egyébként vissza lehetett volna fordulni,hogy ne kelljen a szántóföldön menni,de ez egyszerûbb volt,elég kemény volt a föld.Amúgy jó kis túra volt,csak kissé hideg volt az idõjárás.Ezt rajzoltuk vasárnap:http://maps.google.c...42f621891c77bdf
A Káli-medence túrát meg direkt úgy idõzítettem,amikor senki nem ért rá(elvileg Bakonybél lett volna azon a hétvégén),mert azt eleve kalandosra terveztem,és nem akartam senkinek kellemetlen élményeket.Nem mindenki élvezi azt amit én.;)
Tervben van még egy ilyen túrám,Kõszeg és Körmend közötti határszakasz bejárása,amit szombatra terveztem,de valószínû halasztva lesz,az idõjárás miatt.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Értettem!:D Vannak fotók is:Picasa Webalbumok - Tibor - Csesznek k

Telefonnal készült természetesen.Menet közben elõvenni ezt is elég volt.Az az átka a komolyabb cuccnak,hogy azt meg mire elõvenném,lemaradok mindenrõl,vagy sok esetben el sem viszem magammal,vagy ha ott lapul a hátizsák mélyén,általában ott is marad,és még ilyen minõségû videó sem készül.Persze tudom,vannak akik inkább semmilyen képet és videót sem készítenek inkább,ha az nem elég jó minõségû.Én nem így gondolom,mert elsõsorban a dokumentálás a célom,nem a hibátlan kép/videó.Szóval szokj hozzá ehhez a "minõséghez"!:D

Párszor majdnem kikapta a repce az egy kézzel fogott kormányt a kezembõl.Ott épp út keresésben voltunk,és kénytelenek voltunk átmenni mindenen.

Nem csesztetésképp írtam, azért volt ott a smile a végén.
DNS! Tetszõs az új rombolód. A gépeidet sorra véve (FSR XC-Stumpjumper-Pitch) a következõ fokozat biztosan egy Demo lesz.:D

Dózer a te túráid mindig kalandosra sikerednek v-miért. vagy eltévedés vagy járhatatlan utakon haladás.:D
Ezért nem megyek veled pl a káli medencés túrára.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Dózer !
mivel csináltad a videót telefonnal? Legközelebb inkább csak fotózz.:)

Értettem!:D Vannak fotók is:Picasa Webalbumok - Tibor - Csesznek k

Telefonnal készült természetesen.Menet közben elõvenni ezt is elég volt.Az az átka a komolyabb cuccnak,hogy azt meg mire elõvenném,lemaradok mindenrõl,vagy sok esetben el sem viszem magammal,vagy ha ott lapul a hátizsák mélyén,általában ott is marad,és még ilyen minõségû videó sem készül.Persze tudom,vannak akik inkább semmilyen képet és videót sem készítenek inkább,ha az nem elég jó minõségû.Én nem így gondolom,mert elsõsorban a dokumentálás a célom,nem a hibátlan kép/videó.Szóval szokj hozzá ehhez a "minõséghez"!:D

tetszetõsek a repceföldes videók Dózer!

Párszor majdnem kikapta a repce az egy kézzel fogott kormányt a kezembõl.Ott épp út keresésben voltunk,és kénytelenek voltunk átmenni mindenen.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Tisztelt Matti!
mi történt ott a videón?:D

mi Dave-vel délben leszálltunk a Vinyén, onnan Likas-kõ, Kõris, kéken le, Szépalmapuszta, Borzavár, kéken(nagyon szép szakasz) Zirc, 2hambi:)+sör, gázlók kb 30cal, Vinye. nyakig vizesek lettünk, de kellett. gázlók nélkül nincs Vinye:) így talán kicsit több lett mint 40, szintrõl fogalmam sincs.

tetszetõsek a repceföldes videók Dózer!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Dózer !
mivel csináltad a videót telefonnal? Legközelebb inkább csak fotózz.:)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jót mentünk ma.60 km lett,és valami 1200 körüli szint.Voltak általunk soha nem járt útvonalak,sok sok patak átkelés.Porva-Csesznekig vonatoztunk,onnan áttekertünk Csesznekre.A várat olyan oldaláról támadtuk,ami gyalog sem volt igazán járható,így visszafordultunk.Lent a faluban kaja pia,aztán vissza a Cuhához,majd a vasút és a Cuha mellett letekertünk Zircig,onnan Lókút,Hárskút,Pagony völgy,Esztergáli völgy,Vp.

Csináltam pár videót,a minõségért bocs,de most ennyire tellett.
YouTube - adj
YouTube - az a rohadt fa.mp4
YouTube - Repcef
YouTube - repcef

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Kösz de nem tudok menni! :(

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Akkor 7.30-kor az állomásnál ?

A lábam hálsten lábadozik :) 7.30 állomás!

Ha éjszaka mégis leszakadna az ég,akkor inkább a Balaton felé kéne venni az irányt.Persze nem egy kis esõre gondolok.

Volt eddig egy két csepp, úgyhogy marad a Bakony :)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Déenes remélem jó lesz a térded , mert az én derekam is oda van , de nem érdekel megyek :)

Igen,fél nyolckor az elég lesz,akkor talán oda is érek háromnegyedre.:)
Emptygyere te is,láthatod,nem lesz nagy tempó:)
A beígért nagy esõbõl egyelõre nem lett semmi,remélem ez így is marad.Ha éjszaka mégis leszakadna az ég,akkor inkább a Balaton felé kéne venni az irányt.Persze nem egy kis esõre gondolok.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Déenes remélem jó lesz a térded , mert az én derekam is oda van , de nem érdekel megyek :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
A 30-40 perccel csak az a baj,hogy pont ennyi idõ kell,amíg igazán megindul a zsírégetés.Már persze ha ez szempont.Még a görgõzés is jó,ha kevés az idõ,vagy épp alkalmatlan az idõjárás futni,vagy bringázni.Az ízület gyilkos futáshoz én már öreg vagyok.:)Pedig itt van a szomszédban a gumi futópálya.Azon még csak csak,de terepen és aszfalton nem bírom.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

Néha néha rávettem magam én is a futásra...

Mostanában én is futással pótlom a mozgáshiányt. Bringázni sajnos nincs idõm, futásból meg 30-40 perc is elég, hogy elmondhassam: edzettem.
Plusz futni nem lehet kényelmesen, mert akármilyen lassan kocog is az ember, azért csak belever a zsírégetõ zónába. Bringára ez nem feltétlenül igaz....

Déenes: Jobbulást! (És legközelebb ne akard egy levegõvel körbefutni a Balatont! :D)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Nem volt hideg a víz?...
Lehet nem is kéne nevezni,csak menni.

A víz állati volt :)
Szerintem tök felesleges nevezni... Legfeljebb sörre költjük az árát :D
Mondjuk, így nem kapunk itinert.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Bármelyik verzió jöhet, ha vasárnapig helyrejön a térden :(
Ma délelõtt futottam egy lazát a Balatonparton, féltávon elkezdett fájni a térdem, a végére már járni is alig bírtam. Balatoni úszással kicsit hûtögettem, de egyelõre rá se bírok állni...
Jegelem hátha... :(

Néha néha rávettem magam én is a futásra,de mindig érztem közben e térdem.Inkább bringa.Igaz,attól csak a vállam törött el.:)
Déenes,jobbulást!Nem volt hideg a víz?

Hát ez szomorú,hogy nem lehet nevezni vasárnap.Mondjuk 70 km-re nem kéne 8-10 óra,de ha már 15 órakor zárnak,az necces,mert 9 körül tudnánk elindulni.Lehet nem is kéne nevezni,csak menni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Tégedet már csak a kaliforniai körversenyre (May 16-23) tudlak beszervezni . :(
Team Radio Shack -ben versenyzel ??? Lance Armstrong + Levi Leipheimer lesz a segítõd. :D + Trek bringákat tekerhetsz !

Köszi. Tökéletes. Megnyerem. :D

Valaki esetleg Tour de France ????????????
(2010. július 3-án fog kezdõdni Hollandia egyik városából, Rotterdam-ból és július 25-én ér véget Franciaországban, Párizsban.)

Attól függ kik lesznek a segítõk? :D

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ha muszáj, akkor bevállalom, épp ráérek :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 posts

Nekem is intézd el légyszi. :D

Tégedet már csak a kaliforniai körversenyre (May 16-23) tudlak beszervezni . :(
Team Radio Shack -ben versenyzel ??? Lance Armstrong + Levi Leipheimer lesz a segítõd. :D + Trek bringákat tekerhetsz !

Valaki esetleg Tour de France ????????????
(2010. július 3-án fog kezdõdni Hollandia egyik városából, Rotterdam-ból és július 25-én ér véget Franciaországban, Párizsban.)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Akkor rövidtáv és sörözés, vagy hazafelé bringázunk

Bármelyik verzió jöhet, ha vasárnapig helyrejön a térden :(
Ma délelõtt futottam egy lazát a Balatonparton, féltávon elkezdett fájni a térdem, a végére már járni is alig bírtam. Balatoni úszással kicsit hûtögettem, de egyelõre rá se bírok állni...
Jegelem hátha... :(
www.magicteam.hu