úgy alakult a heti edzés, hogy szombat és vasárnap egy 3 órás terep és egy kis átmozgató/pihenõm van. szombaton reggel megvolt a terep, így ma pihi, vagyis tanulás. holnap kezdõdik a vizsgaidõszak, fel is vettem hamar egy vizsgát hétfõre meg csütörtökre is...Igen,én is arra gondoltam,de az alakjuk furcsa,mintha hó lenne.
De te mit keresel a gép elõtt?Tessék menni gyúrni a Szilvásváradra!Ennél csak nem lesz rosszabb idõ a versenyen.
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. May 16. - 16:28
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. May 16. - 12:17
szerintem csak a vaku csillan az esõcseppeken
Igen,én is arra gondoltam,de az alakjuk furcsa,mintha hó lenne.
De te mit keresel a gép elõtt?Tessék menni gyúrni a Szilvásváradra!Ennél csak nem lesz rosszabb idõ a versenyen.
Posted 2010. May 16. - 12:10
szerintem csak a vaku csillan az esõcseppekenIgen,szoktunk itt is frissíteni.Jól látom,hogy ott hó esik?
Posted 2010. May 16. - 12:04
http://feny.idokep.h...jxwvos96s3m.jpg
Nem itt szoktunk megállni Bakonybélben?
Igen,szoktunk itt is frissíteni.Jól látom,hogy ott hó esik?
Kicsit jobb idõs képek boltról:Picasa Web Albums - csavargoo - Retro G
Picasa Web Albums - csavargoo - Retro G
Picasa Web Albums - csavargoo - Retro G
Posted 2010. May 16. - 11:36
Posted 2010. May 15. - 22:36
Bakony 200-ból nekem elegem lett,mert szinte mindig rossz idõ volt.Meg ha nem lenne benne a Nagyvázsony-Vp szakasz,...de sajna azt nem lehet kihagyni.Sümegrõl Tapolcára szakasz volt a kedvencem.
Posted 2010. May 15. - 22:01
Az úrbér Tapolca közti rész nagyon jó meg az Ódörögdi összekötõ is nagy kedvencem. Jó kis hullámvasút.-
Posted 2010. May 15. - 15:07
velon is már írták, hogy csúszik egy hetet.Vajon megrendezik holnap,vagy esõnap lesz helyette?
költõi kérdés: mi van, ha az esõnapon is esik?
Posted 2010. May 15. - 14:07
Tényleg elég furán írták.Szerintem a leghosszabb táv a csúccsal,ez lesz:
C
A teljes csúcs azért hosszabb,mert az felvisz a Kab hegyre is.
Vajon megrendezik holnap,vagy esõnap lesz helyette?
Kösz, én is erre tippeltem, de hát azért nem volna nagy munka egy tisztességes útvonalleírás. 23.-án lesz.
Posted 2010. May 15. - 13:54
Tényleg elég furán írták.Szerintem a leghosszabb táv a csúccsal,ez lesz:Nem tudjátok, hogy a Bakony 200-on hogy van az útvonal a "teljes csúcs" távon? A TTT naptárban így van, de ez egy kissé zavarosnak tûnik: "Veszprém Tótvázsony Zsófia puszta Szentgál Nagyvázsony". Azt sem értem, hogy miért rövidebb a "teljes táv", mint ez.
Bakony 200 orsz
C
A teljes csúcs azért hosszabb,mert az felvisz a Kab hegyre is.
Vajon megrendezik holnap,vagy esõnap lesz helyette?
Posted 2010. May 15. - 12:52
Nem tudjátok, hogy a Bakony 200-on hogy van az útvonal a "teljes csúcs" távon? A TTT naptárban így van, de ez egy kissé zavarosnak tûnik: "Veszprém Tótvázsony Zsófia puszta Szentgál Nagyvázsony". Azt sem értem, hogy miért rövidebb a "teljes táv", mint ez.
Bakony 200 orsz
Bakony 200
Sorry! Most nézem, hogy nem mûködik rendesen az oldal!
Pedig régebben fent volt minden!
Posted 2010. May 15. - 12:45
Bakony 200 orsz
Posted 2010. May 15. - 12:22
csütörtökön csak 1 órát áztam, utána kisütött a napMajd ma,állítólag megjön a "jóidõ".
táskával a hátamon sikerült rekordot dönteni Vp-L.tomaj szakaszon: 1.40h (56 km)
ma sikerült kicselezni az esõfelhõket - 3 órát terepeztem, épp csak 10 percet szemerkélt az esõ a tekerés végén
Posted 2010. May 15. - 07:29
Igen,közben rájöttem én is,sajnos országúti.A VKE listán írták,tavaly is voltak ezen a túrán.Így már nem annyira érdekes.Pedig a térség jó,de full országúton nem lehet annyit kihozni egy túrából,mint ha van benne terep is.Részletek itt:
http://www.badacsony...hegyek_2010.pdf
Szerintem Outi!
Pl. Zalahaláp lebányászott csonka kúpjába már rég tervezem,egyszer el kell menni.De vékonykerekûvel nem lehet.
valaki bringázni most?
Majd ma,állítólag megjön a "jóidõ".
Posted 2010. May 14. - 12:54
Részletek itt:Május 24-én lesz egy,a Káli medencét is érintõ bicajos teljesítménytúra.Meg kéne kóstólni.azt még nem tudom,mtb,vagy oui.Tanuhegyek ker
http://www.badacsony...hegyek_2010.pdf
Szerintem Outi!
Posted 2010. May 13. - 14:47
Posted 2010. May 12. - 07:03
oksa
még addig körvonalazódik a nap, aztán hívlak!
Posted 2010. May 11. - 21:59
Nem azért, de én azt mondtam, hogy menjünk vissza
Sajnos csak csütörtök délután tudok Papodozni...
De elõtte meg azt,hogy menjünk arra,az jó lesz.:)Na de jó volt ez így.
Akkor ez a Papodozás nem fog összejönni,mert csüt. délután meg én nem érek rá.De nagy esõkkel ijesztgetnek,lehet nem is lehet menni,mint egy hete.Hétvégére van valami terv,ötlet?Május 24-én lesz egy,a Káli medencét is érintõ bicajos teljesítménytúra.Meg kéne kóstólni.azt még nem tudom,mtb,vagy oui.
Tanuhegyek ker
Kb 2-2.5 óra.Hozz magaddal valami tanulni valót,én lassan megyek.köszi, majd napközben még felhívlak. mennyi ideig tart ez a kis kör kb.?
Kb. 17 órakor indulnék.
Most nézem a túra útvonalát,valószínûleg montis,mert Köveskálról Diszelbe csak földút vezet.De szerintem a legjobb bicikli erre a túrára a cross lenne,mivel sok az aszfalt is benne,vagyis valószínûleg az a több.
Posted 2010. May 11. - 19:00
Nem azért, de én azt mondtam, hogy menjünk visszaDe a repceföldes részeken kivételesen most nem én voltam a hunyó,hanem Déenes. Egyébként vissza lehetett volna fordulni,hogy ne kelljen a szántóföldön menni
Sajnos csak csütörtök délután tudok Papodozni...Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.
Posted 2010. May 11. - 18:13
köszi, majd napközben még felhívlak. mennyi ideig tart ez a kis kör kb.?Papodra tervezünk menni,ha gondolod gyere.
bringaboltos tippet köszi