Azért ennyire nem szar ám az elõrejelzés!Az csak aznap reggel derül ki,hogy lehet e,vagyis érdemes e menni.Az idõjárás...

Azért ennyire nem szar ám az elõrejelzés!Az csak aznap reggel derül ki,hogy lehet e,vagyis érdemes e menni.Az idõjárás...
Azt fel tudom ajánlani, hogy megveszem a jegyeket elõzõ nap vagy indulás elõtt!
Csak akkor pontos létszámot kérek!
Távban kevesebbet, szintben többet, fõleg hosszabb hegyeket, és idõben kb ugyanannyit.a 200+ csúcs is rövid?
Te tudod...
kíváncsi vagyok milyen hosszút mész a bakonyban...
A sebesség mindent megold.
a 200+ csúcs is rövid?Úgy néz ki, hogy nem megyek. Túl rövid és túl korán kéne kellni hozzá.
Valószínû inkább megyek egy nagy Kelet-Bakony kört, megnézem milyen pusztításokat okozott a Gaja.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A korábbival sanszosabb,
hogy elérjük a hazafelé tartó járatot.
Ellenben nagyon korán kell elindulni...
Szerinted?
Oké,legyen a korábbi.
kollégiumok lesznek a legolcsóbbak, szerintem
Veszpr
az andrissal lehet nem tartod a tempót, mert tegnap megtudta az edzõjétõl, hogy a 200+csúcsot "kell" mennie (Jani: Pogi invitált és Marci is szorgalmazta)
PBG
szerintem Janival meg kisBencével tudsz együtt menni, õk tudják az útvonalat is.
A Bakony Maraton elhalasztása miatt néztem ezt a teljesítménytúrát. Ezen a 100+csúcson akartok menni?
Nem szeretnék térképet nézegetni. Én országútival mennék, szerintetek tudnám veletek tartani a tempót? (MJani, Andris)
szerk.: És akkor most 8 óráig, vagy 8:30-ig van a rajt a 100+csúcsnak?
Valami olcsó szállás 2, vagy 3 fõ részére nincs a környéken?
A korábbival sanszosabb, hogy elérjük a hazafelé tartó járatot.
Ellenben nagyon korán kell elindulni...
Szerinted?
A korábbival sanszosabb, hogy elérjük a hazafelé tartó járatot.Melyik vonattal menjünk?
Ki csatlakozna?
Az egyik nem zárja ki a másikat. Legalább is Nálad, mert te bírod...
Egyik 23. másik 24.-én lesz.
Bakony 200 orsz
Tanuhegyek ker
Ha jó idõ lesz akkor mi a Tanúhegyek túrára megyünk néhányan innét Pétfürdõrõl.Fenjük rá a fogunkat mert szimpatikusabb mint a Bakony200.
montival kell menni
44es nagytányérral mentünk tavaly is, elég volt (a 2.1es terepgumi alap)
remélem jön a Pogi, aztán akkor tudok vele tempót menni.
a legdurvább emelkedõ 3 km-en emelkedik 150 métert... (200 métert 5km-en)
montival kell menniKár, ha montis lenne jobban izgatna.
44es nagytányérral mentünk tavaly is, elég volt (a 2.1es terepgumi alap)Milyen bringával mész? Elég a 44es nagy tányér az egész útvonalon, van 10% fölötti emelkedõ?
Kár, ha montis lenne jobban izgatna.
Ha a Vinye maraton kilõve, akkor tudunk menni a Bakony 200-ra, amit vasárnapra tettek át! Minden rosszban van valami jó!
Jöttök rá?