Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Azt leszámítva, hogy a vaddisznók miatt kicsit le kellett ugranom a biciklirõl... :)
Szerencsére volt nálam egy pótgumi!

Ezek szerint csak a belsõd ment szét.Valamiért én azt hittem,a külsõ.
Hétvégére valami terve van valakinek?Én megint csak aszfalton tudok tekerni,hétfõre jön meg a rugós tag.Perselyeket meg kell bele szereznem,az nem volt nekik.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Azt nem tudod, hogy az Umby mivel ment?

645236365347675732345 éves országútival.
mondjuk nem tudom mit csinált, mert tótvázsonynál találkoztunk szembe (talán 5-10 perccel indult korábban) és utána meg nem láttuk többet út közben. Bence is azt mondta, hogy visszafordult Vp-be... nem tudom, hogy mit csinált...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

jövõre majd faragunk belõle! :D (teszek fel legalábbi slick gumit :D )

Azt nem tudod, hogy az Umby mivel ment?

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Andris, nem te hasítottál ma az Avar utcában (Vadvirág ovi) egy sunset színû Wenson nyergében úgy 15 óra magasságában, párban egy hasonlóan öltözött bringással? Mintha láttam volna már alattad egy ilyen gépet valamelyik Gázlón...

nem, nem.
már 10-11 óra körül már hazajöttem.
a Dolezsai Balázsnak (almádiban lakó VKE-s srác) van most ilyen romlott hús színû wensom masterje :)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Andris, nem te hasítottál ma az Avar utcában (Vadvirág ovi) egy sunset színû Wenson nyergében úgy 15 óra magasságában, párban egy hasonlóan öltözött bringással? Mintha láttam volna már alattad egy ilyen gépet valamelyik Gázlón...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

andris, tiéd a 3. legjobb idõ a Bakony 200-on! Gratulálok!

jövõre majd faragunk belõle! :D (teszek fel legalábbi slick gumit :D )

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
andris, tiéd a 3. legjobb idõ a Bakony 200-on! Gratulálok!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

XV. SHIMANO - Balaton Maratonra jön valaki június 5-én szombaton?

Ha már Balaton maraton, akkor inkább ez:
MTB Balaton Maraton

Ott végig feltekertél?Nekem ott egyszer sikerült feltekerni,nagyon brutális.

Azt leszámítva, hogy a vaddisznók miatt kicsit le kellett ugranom a biciklirõl... :)

Na persze,fék nélkül lejönni ott! Sikerült még haza tekerned,vagy tolni kellett?

Szerencsére volt nálam egy pótgumi!
www.magicteam.hu

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Sziasztok!

De rég jártam erre...

XV. SHIMANO - Balaton Maratonra jön valaki június 5-én szombaton? Montival semi-slick gumival tervezem végigtekerni.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
A hab a tortán már csak a lett volna,ha jól el is ázol,amire nagy esélyed volt tegnap.De ezek szerint még hazaértél idõben.A második felhõszakadás itt köröm nagyságú brutális jégesõt hozott.
Én többek között azért nem szeretek azon az egyenesen menni a Tüzes-tetõre,mert a vadászlesnél egy elég forgalmas vadetetõ mûködik,szinte mindig van ott valamilyen vad.Ez fõleg lefelé jelenthet veszélyt,mert az elején még megállni sem nagyon lehet.Ott végig feltekertél?Nekem ott egyszer sikerült feltekerni,nagyon brutális.Most biztos nem menne.
Gondoltam hogy valami gyakorlat lehet a lõtéren,mert tegnap nagyon mentek a vadász gépek.Ezzel a gumival nincs szerencséd.Na persze,fék nélkül lejönni ott!:D Sikerült még haza tekerned,vagy tolni kellett?
Nekem még nincs készen a rugóstagom sajnos,nem tudom mit szöszölnek vele már egy hete.

Most hívott fel a szervizes srác,holnap talán már készen lesz,de perselyt nem biztos hogy tudnak benne cserélni,mert nekik nincs.Jó lenne ha hétvégére össze tudnám rakni a gépet.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Feltekertem tegnap azért a Papodra, de kerülgetni kellett az õrbódékat, amit a lövészet miatt tettek ki :)
A katonák miatt nem tudtam a szokásos úton menni, így az egyenes meredeken voltam kénytelen feltekerni a Tüzes-tetõre. Brutál! A közepén ráadásul volt szerencsém egy vaddisznócsordába is belebotlani. Legalább kicsit pihegtem a vadászles tetején :)
A tüzes tetõn jelentõs tarolást végzett a szél. Az utak viszont tiszták voltak, az erdészet dolgozott rajta úgy látszik. A Papod csúcs elõtt volt egy pici dagonya, de minimális. A Borzás felé már jobban ragadt az út!
Lefelé Hárskútról a veszprémi köves úton jöttem, viszonylag kevés fékezéssel, aminek meg is lett az eredménye: a hátsógumim (belsõ) hosszirányba megrepedt, sikerült majdnem megtakarnom... :(

Nem mondom, hogy nem volt fárasztó a vasárnap után!
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Ma délután egy Papod kör 16.30-körül?

Ha úgy végeznék ma,akár mehetnék.De nincs mivel.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Ma délután egy Papod kör 16.30-körül?
www.magicteam.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Miért nem tettél fel slick gumit?Direkt?:)

úgy volt, hogy Pogival megyünk együtt, Õ is montival jött volna, úgy gondoltam, hogy akkor nem számít, hogy van-e slick gumi vagy sincs... aztán máshogy alakult :D
utólag jót röhögök a hülyeségemen, de közben volt néhány pont, amikor szívesen lefeküdtem volna a fûbe ...

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

kemény volt a szél miatt. Pogány Tomival készültünk, de lebetegedett, így egy triatlonos sráchoz csapódtam. Õ országútival én montival, terepgumival :)

Miért nem tettél fel slick gumit?Direkt?:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Neked hogy sikerült a tegnapi 200-as?

kemény volt a szél miatt. Pogány Tomival készültünk, de lebetegedett, így egy triatlonos sráchoz csapódtam. Õ országútival én montival, terepgumival :)
a szél megtépázott minket, de azért túléltük. 6.43 lett a bruttó idõnk... én jobbat szerettem volna

készült róla egy kis cikk:
http://bringahirado....bakonyban-35672
:)

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

szép kis túra volt Srácok!

Neked hogy sikerült a tegnapi 200-as?
www.magicteam.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szép kis túra volt Srácok! :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Letekertünk Somogybabodba.Nem volt túl jó idõ délelõtt,de megúsztuk az esõt.A dagonya partyra belógtunk,nem volt kedvünk kifizetni a 2000Ft-os,szerintem irreális jegyárat.Valójában nem sok minden érdemelegeset láttunk a rendezvényen,ami indokolt volna bármilyen jegyárat is.Nem lettünk terepjáró rajongók.
Visszafelé már szép napos idõ volt,de jó nagy szembeszél.Déenes mögött utaztunk végig,de a végére így is elfogyott a szufla.Szentkirályon meg kellett állnunk kajálni,de rajtam ez nem sokat segített.Visszafelé Almádi felé jöttünk,nem akartunk a nagy forgalomban jönni a 73-ason.143 km lett a vége.

Képek:Picasa Webalbumok - 10695397969036447... - Somogybabodi ...
Videó:YouTube - Somogybabod 2010.R
Útvonal:http://maps.google.c...491f1002c8af903

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Futás:
Dózernek volt igaza. Kb 1 hónap rendszeres futás után állandósult a térdfájdalmam. Csavarásos terheléskor pedig csillagképeket látok. Úgy döntöttem, inkább szögre akasztom a futócipõt. (Buktam az árát ;))

Hadiút: Ismét itthon van a bringám és most már talán idõm is lesz, így számomra is elkezdõdött a kerékpáros szezon. :) Rátótról hoztam haza a gépet és a hadiúton jöttem. Nagyobb volt a forgalom, mint a 82-esen. Nem pünkösdi kirándulók, hanem mindenféle harci jármûvek zúgtak el mellettem a gépágyúikkal. Szögesdrót, marcona sisakosok mindenütt. Volt szlovén, magyar és ha jól láttam, olasz is. A kétcsöcsû vörös kõ közelében az aszfalton pengés drót és gumilyukasztó mittoménmi...

Séd-völgy: A Szerelem sziget a Nivegy-völgyi után lezárva. A Betekints elõtti sétány a hoteltõl kb 50 méterre lezárva. :mad: