Hogyne:Bike Fest-en terveztek részt venni valamelyik programon?
11-én 18.00-20.00 Tihany Downhill döntõ (nézõként:) tervezem)
12-én 12.15 Right Guard XCO vagy talán
13-án 10.00 MTB Balaton Maraton (indulóként)
Inkább XCO azt hiszem.
Hogyne:Bike Fest-en terveztek részt venni valamelyik programon?
Egyesületet eredetileg nem terveztem. De mivel kormányrendelet korlátozza (szerintük szabályozza) az íj birtoklását és használatát, valszeg kénytelen leszek. Állítólag Alsóörsön van egy kellemes klub. Talán felkeresem. Ha tudtok valamit, szóljatok légyszi!!!
Szombaton lesz Eplényben éjszakai íjászverseny, oda megpróbálok kilátogatni információszerzés céljából.
Az íjak már megvannak: Bendének egy Kormos Mini, nekem meg egy Kassai Hiúz. Hatalmas kék foltok az alkaron, égõ ujjbegyek, toll által okozott vágások a hüvelyk- és matatóujj között. Padlás íjászpályává alakítása folyamatban...
Bringáról íjászni? Elkéstünk fiúk, mert már csinálnak ilyet is.(Spanyolviasz...)
Lehet, hogy inkább a mostani hétvégén érdemes lenne még egy kicsit országutizni az erdõk állapota miatt?Kéne.Most már végre jó a biciklim is,nem szükséges országúton szenvedni.
Kéne.Most már végre jó a biciklim is,nem szükséges országúton szenvedni.Valami vonatos túrát kéne csinálni.Pl az elbányászott Haláp hegyet megnézhetnénk,meg persze a környéket.http://picasaweb.goo...photos/Halap30#Hétvégén tekerés?
Hol, merre, mikor? Van valami egyesület? Mof igazolhatja, hogy most kezdtem el én is íjakat nézegetni!
[COLOR="Navy"]Meg ugye a Zafira egyáltalán nem hasonlít a Meridára, míg a Meriva meglehetõsen hajaz reá.
[COLOR="Navy"](Én meg megfertõzõdtem íjászattal... Még a végén a bringázáshoz is hûtlen leszek.)
majd megfordulva a nyeregbe, hátrafelé tekerve nyilazod az ellenséget
Rovás írás,íjászat....Látom téged is érdekelnek a hagyományok.Én meg a régi történelmi helyeket szeretem felkeresni,de azt lehet biciklivel is csinálni.(Én meg megfertõzõdtem íjászattal... Még a végén a bringázáshoz is hûtlen leszek.)
majd megfordulva a nyeregbe, hátrafelé tekerve nyilazod az ellenséget(Én meg megfertõzõdtem íjászattal... Még a végén a bringázáshoz is hûtlen leszek.)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igen
Opel lett az új családtag nem Zafira , csak Meriva , de az is elég ahogy elnéztem
Nekem tegnap sikerült egy Balaton-kör, ma meg egy Keszthelyi félmaraton.
Kellemesen elfáradtam
Matti: voltatok valamerre tekerni?
Tessék:Kabhegyi gurul
Ez most célzás akar lenni?:)Rakd fel nyugodtan,nem légy perfekcionista!Nem az a lényeg!