Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Hol, merre, mikor? Van valami egyesület? Mof igazolhatja, hogy most kezdtem el én is íjakat nézegetni! :)

Egyesületet eredetileg nem terveztem. De mivel kormányrendelet korlátozza (szerintük szabályozza) az íj birtoklását és használatát, valszeg kénytelen leszek. Állítólag Alsóörsön van egy kellemes klub. Talán felkeresem. Ha tudtok valamit, szóljatok légyszi!!!

Szombaton lesz Eplényben éjszakai íjászverseny, oda megpróbálok kilátogatni információszerzés céljából.
Az íjak már megvannak: Bendének egy Kormos Mini, nekem meg egy Kassai Hiúz. Hatalmas kék foltok az alkaron, égõ ujjbegyek, toll által okozott vágások a hüvelyk- és matatóujj között. Padlás íjászpályává alakítása folyamatban...:D

Bringáról íjászni? Elkéstünk fiúk, mert már csinálnak ilyet is.:D (Spanyolviasz...)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

[COLOR="Navy"]Meg ugye a Zafira egyáltalán nem hasonlít a Meridára, míg a Meriva meglehetõsen hajaz reá.

Mattinak ajánlom ezt az oldalt,úgyis az elkövetkezõ idõkben többet kell tisztítószerekre költenie,akkor meg már legyen márkahû.:D
Merida - F

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

[COLOR="Navy"](Én meg megfertõzõdtem íjászattal... Még a végén a bringázáshoz is hûtlen leszek.)

Hol, merre, mikor? Van valami egyesület? Mof igazolhatja, hogy most kezdtem el én is íjakat nézegetni! :)

majd megfordulva a nyeregbe, hátrafelé tekerve nyilazod az ellenséget :D

Haverral pont ezt beszéltük ki múltkor! Mondjuk mi az extrém változatát! DH közben hátra nyilazás! :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

(Én meg megfertõzõdtem íjászattal... Még a végén a bringázáshoz is hûtlen leszek.)

Rovás írás,íjászat....Látom téged is érdekelnek a hagyományok.Én meg a régi történelmi helyeket szeretem felkeresni,de azt lehet biciklivel is csinálni.
De Andris ötlete sem rossz,mint új sportág.:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

(Én meg megfertõzõdtem íjászattal... Még a végén a bringázáshoz is hûtlen leszek.)

majd megfordulva a nyeregbe, hátrafelé tekerve nyilazod az ellenséget :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Igen :) Opel lett az új családtag nem Zafira , csak Meriva , de az is elég ahogy elnéztem :)

Meg ugye a Zafira egyáltalán nem hasonlít a Meridára, míg a Meriva meglehetõsen hajaz reá....
:D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Üdvözöllek az opelosok táborában!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Igen :) Opel lett az új családtag nem Zafira , csak Meriva , de az is elég ahogy elnéztem :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Gyanús a srác! :D
Ikrekhez a Zafira illik... :)
www.magicteam.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Matti mi ez az új logó? Tán csak nem lecserélted a Fordot?:D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Nekem tegnap sikerült egy Balaton-kör, ma meg egy Keszthelyi félmaraton.
Kellemesen elfáradtam :)

Matti: voltatok valamerre tekerni?

Sajnos nem , lomtalanítás keretében kipakoltuk a kisszobát és így elkezdõdött a gyerekszoba projekt :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Nekem tegnap sikerült egy Balaton-kör, ma meg egy Keszthelyi félmaraton.
Kellemesen elfáradtam :)

Matti: voltatok valamerre tekerni?
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Tessék:Kabhegyi gurul

Nem gyõztem forgatni a laptopot,de azért köszönöm!:)Legalább virtuálisan bicikliztem egyet,másképp sajnos nem.:(

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

Ez most célzás akar lenni?:)Rakd fel nyugodtan,nem légy perfekcionista!Nem az a lényeg!:)

Tessék:Kabhegyi gurul

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Dózer csináltam videót is de az nem lett valami jó ezért azt nem rakom fel.

Ez most célzás akar lenni?:)Rakd fel nyugodtan,nem légy perfekcionista!Nem az a lényeg!:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ma én is tudtam menni végre egy keveset terepen. Hát a vihar megtette hatását mindefelé kettétört és kidõlt fák. Sár szererncsére nem volt vészes, de pár helyen nem lehetett kikerülni. Csináltam pár képet: Picasa Webalbumok - J
Dózer csináltam videót is de az nem lett valami jó ezért azt nem rakom fel.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Hétvégére valami terv ?
Jó lenne tekerni már egyet ezer éve nem tekertem , kívánja a testem :)

van kedved bakonyi dagonyához? Vinye környékére gondoltam, bár nmtudom mennyire járható a vihar után..

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Akkor nem is ment rossz idõt. Remélem erõs, mert akkor tudnék vele menni szilváson.

nem lebecsülni akarom, de a helyedben nem várnék rá!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Hétvégére valami terv ?
Jó lenne tekerni már egyet ezer éve nem tekertem , kívánja a testem :)
www.kannmatti.kepeim.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

645236365347675732345 éves országútival.
mondjuk nem tudom mit csinált, mert tótvázsonynál találkoztunk szembe (talán 5-10 perccel indult korábban) és utána meg nem láttuk többet út közben. Bence is azt mondta, hogy visszafordult Vp-be... nem tudom, hogy mit csinált...

Akkor nem is ment rossz idõt. Remélem erõs, mert akkor tudnék vele menni szilváson.

A sebesség mindent megold.