Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2010. június 05. - 06:50
Andris,csapódás elõtt jól fáraszd ám le magad!
Írta 2010. június 04. - 21:35
Hol csapódnál?lehet csapódok
Megkérdezem a cserszegi barátomat is, hogy nem csatlakozik-e õ is.
Írta 2010. június 04. - 20:22
Írta 2010. június 04. - 14:05
lehet csapódok, meglátom még, hogy mit kell otthon csinálni...
a közteresek rakták rá, mert mindkét oldalról behajtani tilosban parkoltam és nem volt igazolásom sem, hogy oda mehetek. ugyanolyan, mint amikor itt a csikászban osztogatják a büntiket a járdán parkolásért...Kérdés,hogy parkoló büntetés volt,vagy tilosban várakozás?Ha az utóbbi,arra szerintem nem vonatkozik a 60 nap.
azt mondod, hogy ne örüljek még annyira?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. június 04. - 08:48
Én sem gondoltam bejárni a Keszthelyi-hegységet.Majd meglátjuk,mennyi idõnk lesz még,és úgy bóklászunk ott.Igen,én is vasárnapra gondoltam.Matti,vagy még valaki?a Keszthelyi hg-en való áthaladást nagyjából toronyiránt gondolnám, nem akarunk mindent megmászni
Az egy külön egész napos program.
Akkor vasárnap?
Írta 2010. június 04. - 07:56
Az alábbi eklülönítés miatt merném megkockáztatni:nem akarlak elkeseríteni vagy lehangolni, netán azt éreztetni, hogy lebecsülöm a teljesítményed, de az xco az kemény ám! egy ilyen versenyen még több erõs ember van és nagyobb tempó van
12.15 – Master1-2-3 férfi, Másodosztály férfi rajt
14.00 – Elit/U23, junior U19 rajt
De hallgatok a tapasztaltabbra: ha tényleg gáz, akkor nézõ leszek
Szerintem is használható, a Keszthelyi hg-en való áthaladást nagyjából toronyiránt gondolnám, nem akarunk mindent megmászniSzerintem használható terv.A nem túl látványos részeken lehetne aszfalton menni,a gyors haladás érdekében.
Az egy külön egész napos program.
Akkor vasárnap?
Velünk tartasz egy darabon Andris?
Írta 2010. június 04. - 07:20
Szerintem használható terv.A nem túl látványos részeken lehetne aszfalton menni,a gyors haladás érdekében.Akkor a leghasználhatóbb terv:
8.01-es vonattal Veszprémbõl Devecserbe
16.59-es vonattal Szigligetrõl Balatonalmádiba (alternatíva problémás esetben a 18.59-es)
Devecser-Nyirád-Zalahaláp-Lesencetomaj-Várvölgy-Zalaszántó-Rezi-Szigliget (akár országút, akár terep)
Látványosságok: Haláp hegy, zalaszántói stupa, rezi vár, Keszthelyi hg kilátói, szigligeti vár
Mit gondolsz?
Nem olyan nagy távolság az.Hamar átzúzunk.vasárnap jöttök keszthely környékére?
lehet érdemes lenne kettéválasztani a túrát. mert a halápi hegytõl elég távol vannak a keszthelyi hegység kilátói! és ha már körbejárjátok a keszthelyi-hegységet, mellé rezi és a sztupa, az önmagában is elég lesz...
Kérdés,hogy parkoló büntetés volt,vagy tilosban várakozás?Ha az utóbbi,arra szerintem nem vonatkozik a 60 nap.asszem megúsztam a parkolóbüntetésem. még anno, március közepén, amikor DNS-sel és Mattival betértünk a gösserbe, egy 10E-s cetli vigyázta az autót. azóta nem jött semmi levél otthonra. a narancsosok pedig olyan törvényt hoztak, hogy 60 napon belül le kell zárni ezeket a parkolós büntiket - ebbõl gondolom, hogy megúsztam
kopp-kopp-kopp
Írta 2010. június 04. - 06:36
lehet érdemes lenne kettéválasztani a túrát. mert a halápi hegytõl elég távol vannak a keszthelyi hegység kilátói! és ha már körbejárjátok a keszthelyi-hegységet, mellé rezi és a sztupa, az önmagában is elég lesz...
nem akarlak elkeseríteni vagy lehangolni, netán azt éreztetni, hogy lebecsülöm a teljesítményed, de az xco az kemény ám! egy ilyen versenyen még több erõs ember van és nagyobb tempó van, mint pl. a Kürtös kupán!Hogyne:
11-én 18.00-20.00 Tihany Downhill döntõ (nézõként:) tervezem)
12-én 12.15 Right Guard XCO vagy talán
13-án 10.00 MTB Balaton Maraton (indulóként)
Inkább XCO azt hiszem.
személy szerint inkább a maratont javasolnám, mivel az elmúlt idõszakban inkább ilyen jellegû edzéseket végeztél - gyanítom, hogy nem csináltál 30-60 másodperces gyorsító résztávokat, továbbá arra az xco pályára inkább egy dinamikusabban gyorsítható merevfarú lenne a megfelelõ választás.
asszem megúsztam a parkolóbüntetésem. még anno, március közepén, amikor DNS-sel és Mattival betértünk a gösserbe, egy 10E-s cetli vigyázta az autót. azóta nem jött semmi levél otthonra. a narancsosok pedig olyan törvényt hoztak, hogy 60 napon belül le kell zárni ezeket a parkolós büntiket - ebbõl gondolom, hogy megúsztam
kopp-kopp-kopp
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. június 03. - 22:39
8.01-es vonattal Veszprémbõl Devecserbe
16.59-es vonattal Szigligetrõl Balatonalmádiba (alternatíva problémás esetben a 18.59-es)
Devecser-Nyirád-Zalahaláp-Lesencetomaj-Várvölgy-Zalaszántó-Rezi-Szigliget (akár országút, akár terep)
Látványosságok: Haláp hegy, zalaszántói stupa, rezi vár, Keszthelyi hg kilátói, szigligeti vár
Mit gondolsz?
Írta 2010. június 03. - 22:23
Onnan vissza is vonattal?
Azzal kéne,mert elég messze van.Vagy ott alszunk.
Írta 2010. június 03. - 22:13
Onnan vissza is vonattal?aszfalton elmennénk Nyirádig,ahonnan jelzett túrista úton felmennénk Agár tetõre,onnan Haláp és Keszthelyi-hg.
Írta 2010. június 03. - 21:30
JANES lehet hogy tudna tippeket adni,útvonalakat illetõen,Ajka környékén.
Ha Kolontárig vonatoznánk,onnan erdõn mezõn vagy aszfalton elmennénk Nyirádig,ahonnan jelzett túrista úton felmennénk Agár tetõre,onnan Haláp és Keszthelyi-hg.
Írta 2010. június 03. - 21:10
Írta 2010. június 03. - 20:55
én nem szeretnék aszfalton menni.Bakonyba most nem ajánlott menni,de egyéb helyeken szerintem max a kidõlt fák okozhatnak kellemetlenséget,a sár nem.Lehet, hogy inkább a mostani hétvégén érdemes lenne még egy kicsit országutizni az erdõk állapota miatt?
Írta 2010. június 03. - 20:16
Hogyne:Bike Fest-en terveztek részt venni valamelyik programon?
11-én 18.00-20.00 Tihany Downhill döntõ (nézõként:) tervezem)
12-én 12.15 Right Guard XCO vagy talán
13-án 10.00 MTB Balaton Maraton (indulóként)
Inkább XCO azt hiszem.
Írta 2010. június 03. - 16:47
Egyesületet eredetileg nem terveztem. De mivel kormányrendelet korlátozza (szerintük szabályozza) az íj birtoklását és használatát, valszeg kénytelen leszek. Állítólag Alsóörsön van egy kellemes klub. Talán felkeresem. Ha tudtok valamit, szóljatok légyszi!!!
Szombaton lesz Eplényben éjszakai íjászverseny, oda megpróbálok kilátogatni információszerzés céljából.
Az íjak már megvannak: Bendének egy Kormos Mini, nekem meg egy Kassai Hiúz. Hatalmas kék foltok az alkaron, égõ ujjbegyek, toll által okozott vágások a hüvelyk- és matatóujj között. Padlás íjászpályává alakítása folyamatban...
Bringáról íjászni? Elkéstünk fiúk, mert már csinálnak ilyet is. (Spanyolviasz...)
ha hazaér apám, kikérem véleményét a környékbeli klubokról.
alkar: formálj Y-t a kezeddel úgy,h . az alsó szára legyen az alkarod, hüvelyujjad és a másik négy pedig a többi része. könyök kifordításával lehet még próbálkozni, de ez sokaknak elég kényelmetlen..
ujjbegy: http://vadon-pecs.hu... Tab 4110LR.JPG
ez egy tab, vagy van itthon olyan ujjvédõ, amibe beledugod az utolsó perceket és azzal tartod az ideget.
a vágások ellen meg egy kiszuperált kesztyût lehet. vagy olyan vesszõkkel lõni, aminek tollai lekerekített végûek.
Bike Fest-en terveztek részt venni valamelyik programon?
Írta 2010. június 03. - 15:47
Lehet, hogy inkább a mostani hétvégén érdemes lenne még egy kicsit országutizni az erdõk állapota miatt?Kéne.Most már végre jó a biciklim is,nem szükséges országúton szenvedni.
Írta 2010. június 03. - 13:00
Kéne.Most már végre jó a biciklim is,nem szükséges országúton szenvedni.Valami vonatos túrát kéne csinálni.Pl az elbányászott Haláp hegyet megnézhetnénk,meg persze a környéket.http://picasaweb.goo...photos/Halap30#Hétvégén tekerés?
És átcsapathanánk a Keszthelyi-hg.be is,Rezi vár meg egyebek.
http://www.heviz-info.hu/rezi.html
Írta 2010. június 03. - 12:49
Írta 2010. június 02. - 22:49
L és M méretben láttam az Almádi úti üzletben.