Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Veszprém ivóvize:
Vesz

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

ejj,ez rossz hír,sajnálom.:(Remélem nem törött semmid.Ujjaid sérültek?Mielõbbi gyógyulást!De azért a sörös korsót fel tudod emelni ugye?:)Valamikor a jövõ héten legurulnék hozzád,aztán beülhetnénk valahová egy pofa sörre.

Nem törött ..szétzúzódott, fõleg a hüvelykujjam .. A sört bal kézzel is lekezelem :)
Jó ötlet benne vagyok:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts
Nem tudja valaki Janes számát?
Szakmai infót szeretnék kérni tõle:
Belehajtottak ma a kocsim hátuljába, és természetesen mint aki jólvégezte dolgát se szó se beszéd elhúzott az illetõ. :(
A rendszámát felírtam JED-678 ezüst suzuki.
Fogalmam sincs mit csináljak (azon kívül, hogy nyelek egyet és megcsináltatom).

Lesérültem , rácsuktam a kocsiajtót a kezemre..:(

Részvétem...

azért a sörös korsót fel tudod emelni ugye? Valamikor a jövõ héten legurulnék hozzád

Kihagynátok? :)
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
ejj,ez rossz hír,sajnálom.:(Remélem nem törött semmid.Ujjaid sérültek?Mielõbbi gyógyulást!De azért a sörös korsót fel tudod emelni ugye?:)Valamikor a jövõ héten legurulnék hozzád,aztán beülhetnénk valahová egy pofa sörre.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Hali!
Sajnos mostanában nem lesz alkalmam bringázni és még jó ideig :(
Lesérültem , rácsuktam a kocsiajtót a kezemre..:(
Bringázzatok sokat helyettem is :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts

szállásadó cimborám mg én biztosan. többek..?

Lámpát nem kell hozni! Nappali világosság lesz! :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Éjszakai szervezett túra?
Valaki? Most pénteken?
BBF-en?

szállásadó cimborám mg én biztosan. többek..?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ma délután 3 kor lenne kedve kijönni valakinek bejárni a BBF rövid távját?
nem velem - én szeretnék középtávot menni.
a tempó kényelmes, már-már beszélgetõs lenne :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

9 körül indulok egy LAZA körre. (Max 60 km) A cél Alsóörs környéke és a Nosztori rengeteg + némi bringaút. Ha valaki csapódna, sikítson!

most értem haza.
3 órás köröm volt :)
jöhettél volna velem, volt benn 4x10 perc erõedzés, a többi lazán, 30 körüli átlaggal :)

indulok BBF sajtótájékoztatóra. kíváncsi vagyok mit mondanak majd :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Éjszakai szervezett túra?
Valaki? Most pénteken?
BBF-en?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
9 körül indulok egy LAZA körre. (Max 60 km) A cél Alsóörs környéke és a Nosztori rengeteg + némi bringaút. Ha valaki csapódna, sikítson!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
ez volt a körülbelüli útvonal.Pontosan sajnos nem tudom,annyira nem vagyok képben a területet illetõen.

C

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
képek:Picasa Webalbumok - 10695397969036447... - Rez v
videok:YouTube - Kapolcs ut
YouTube - VIDEO.AVI
Én meg pont azzal a sörrel tettem fel a pontot a végelgyengüléses eléhezésre.Elbaksztam az evés ivást.
Önkívületi állapot?Nem látszott rajtad.:)Vagy ez már otthon volt?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Jó volt a túra.72 km lett,1320 m szinttel.Ez így nem sok,de a ragadó talaj miatt sokkal többnek éreztem.

Nekem 1510 szintet mutatott a végére, de úgy éreztem, mintha 4000 lett volna... (váltogatott pihent túravezetõkkel nem is csoda) Nagyon szép helyeken jártunk, ami kárpótolt a szenvedésért. Igaz estére önkívületi állapot környékén jártam.
Utólag visszagondolva a szombati gyomorrontásom után - ami kitartott vasárnap reggelig - nem kellett volna ilyen kemény túrát beiktatni. Gyakorlatilag nulla energiaszinttel indultam neki a napnak.
Azért Várvölgyön a Pilsner Urquell-Cola keverék megadta a lendületet :)
A végén azért jól esett a "helyi erõktõl", hogy a kocsit beparkolták a strand elé, hogy a megfáradt izmokkal ne kelljen visszatekernünk a kiindulóállomáshoz... :)

Összességében azért jól sikerült a program.

A képeket várjuk.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
Jó volt a túra.72 km lett,1320 m szinttel.Ez így nem sok,de a ragadó talaj miatt sokkal többnek éreztem.A 160 km-es Káli túrán nem fáradtam így el.
Fent voltunk a Rezi várban,és Tátika várban.Tátikára nagyon szenvedve tudtunk csak feljutni,pár helyen tolni kényszerültünk.A sár nem volt vészes,csak ragadt,és ez hosszú távon nagyon energia igényes tud lenni.Mentünk pár igen szép,vadregényes helyen.Tátika hegyen lévõ erdõ tetszett nekem a legjobban,a 100 év körüli fákkal.Itt nem mûködik erdõmûvelés,védett terület.A vihar nem is okozott szinte semmilyen pusztítást itt,mert nem egy korú,hanem vegyes a fák életkora.
Az elõzetes tervekkel ellentétben,nem vonattal mentünk,hanem Déenes autójával Balatongyörökig.Így kimaradt a Haláp hegy,azt majd máskor nézzük meg.A túra végén csobbantunk a Balatonban,ez nagyon jól esett.Rezi és Tátika környéke nagyon hangulatos,érdemes erre terepen vagy akár országúton is tekeregni.Képek és egyebek holnap.

Egy komoly negatívuma volt a mai napnak:sehol nem volt búzasör.:)

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Pár kép a mai vadlesrõl.-:D

Picasa Webalbumok - J

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Mi délelõtt az Agár tetõn voltunk gyönyörû vaddisznókat láttunk.:D Sár volt, de nem vészes.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
milyen volt a bringázás a keszthelyi-hegységben?
sikerült kellõképpen saras részeket találni miután hazajöttem? :)

Más:nyári diákmunkát nem tud valaki valamit?16 éves lányomnak kéne.

ha balatonpaton nem akar dolgozni - ahol persze lehúznak úgyis minden diákot -, akkor szerintem nehezen fog találni. túl fiatal még - mondják úgyis. anno nekem is csak protekcióval lett munkám. 18+ már könnyebb találni... :/
szerintem próbálkozzatok ismerõsöknél, ahol elkélhet valami kis segítség a cégnél... vagy csak úgy kérdezzetek rá itt-ott, ahol szívesen dolgozna a leányzó.

Hát ez sajna nem a parkolós történet.Szerintem fizesd ki minél hamarabb,mert annál kevesebb lesz az összeg.Nekem 5 ezreseket szoktak járdázásért adni,és ha aznap befizetem,akkor csak 3 ezer volt.

gyanítom, hogy ez a 10-es már nem lesz kevesebb, úgyhogy ha kell nekik a pénz, keresnek... :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

Szigligetnek oka van: kellemes borozó-étterem a végére és a vasútállomás :) (a vár nem kötelezõ...)

Csak a várat hagynám ki.Amúgy Szigligetnek nincs is vasútállomása,csak majdnem:D

Más:nyári diákmunkát nem tud valaki valamit?16 éves lányomnak kéne.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Szigligeti vár helyett javaslom a Tátika várat.

Szigligetnek oka van: kellemes borozó-étterem a végére és a vasútállomás :) (a vár nem kötelezõ...)
www.magicteam.hu