Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2012. April 22. - 16:44
Haladjunk a korral...
Posted 2012. April 21. - 16:05
Sajnos én idõ hiányában nem tudok Bakonybél felé menni. A hayagtol én Herend felé veszem majd az irányt.
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2012. April 21. - 09:51
Melót keresek a környéken, ha valaki tud valami olyat, amit felsõfokú végzettség nélkül is el tudnék vállalni
légyszi szóljon!
Kösz!
Üdv
Ps.: Ano, tudom mit mondtam, de a dolgok napról napra válltoznak!
Posted 2012. April 20. - 20:03
Délben bélben, ha éhes vagy, eszel? Mérnem?
Posted 2012. April 20. - 14:37
Posted 2012. April 20. - 12:47
Vasárnap a találkozó 9.30 a sparkolónál .. ebédre nem ,de estebédre lehet , hogy hazaérünk .... Déenes uram
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2012. April 19. - 10:07
Posted 2012. April 18. - 22:11
Posted 2012. April 18. - 21:35
Elõreláthatólag pénteken is megyünk egy kisebbet.
Posted 2012. March 26. - 17:08
Posted 2012. March 25. - 22:49
Tudnék rajzolni útvonalat, de elég hosszas dolog lenne. Fûzfõ és Almádi közötti szakaszt kevésbé ismerem, párszor jártam csak arra, de nem egy nagy élmény. Én inkább Almádiból vagy Veszprémbõl indulnék.Sziasztok!
Terveznék egy túrát a Balaton-felvidéken, nagyjából az északi parttal párhuzamosan.
Az útvonallal szembeni kritériumok a következõk: lehetõleg minél több terep legyen, mondjuk Balatonfûzfõ-Keszthely között.
Az, hogy 1 vagy 2 nap még rugalmas.
Nézegettem a turistautak.hu oldalon az útvonalakat ami szép és jó, csak nem derül ki, hogy melyik mennyire járható vagy bringás szempontból melyik jó.
Kérdésem az lenne, hogy tudtok javasolni valami útvonalat? Esetleg vélemény?
Köszi
Veszprémi indulással: Veszprém, Veszprémfajsz, Koloska forrás (Füred fölött), Hidegkút,Tótvázsony, Zádor vár, Mencshely, Szentjakabfa feletti erdõ, Balatonhenye, Fekete hegy (Köveskál felett), Szentbékálla, Mindszentkállai Kopasz hegy és innen igazából nem tudok igazi montis útvonalat, mert vagy felmész az utaba esõ tenúhegyekre, ami igazi élmény, de nem biztos hogy ennyit akarsz bicajt cipelni, vagy a hegyek közötti réteken, vagy országutakon éred el a Keszthelyi hegységet, ahol újra erdõben tekerhesz.
Felesleges is lenne pontos útvonalat rajzolni, mert nem biztos, hogy éppen mikor melyik járható, meg azzal menne el az idõd, hogy azt keresnéd. Nagyjából lõdd be az irányokat, és tájékozódási pontokat, aztán menni kell. Nagyon eltévedni nem tudsz, mert vagy a Balaton látvány fog segíteni, vagy az utadba esõ viszonylag sok település. Térképet vigyél, akkor nagy baj nem lehet. Ezt az útvonalat egy hosszú, reggeltõl estig tartó túrába bele lehet tolni, ha csak keveset tévedsz el. De ha élvezni is akarod, nem csak nyomatni és idegeskedni, hogy oda kell érni, akkor jobb a két nap. Én az utóbbit választanám.
Amúgy meg bármikor ki lehet szállni a túrából, csak le kell gurulni a legközelebbi vasútállomásig. Amúgy az én egyik kedvenc útvonalam a már leírt, Veszprém-Köveskál közötti szakasz. Fekete hegyen a hegyi tavakat ne hagyd ki, igazi különlegesség! Jó tekerést!
Posted 2012. March 25. - 20:50
fejben vannak útvonalak, útvonal részletek, de leírni nem tudom úgy, hogy meg is találd õket.
igazából nincs ötletem, hogy tudnál végigmenni.
szerintem célozd meg a turista utakat, azok általában járhatók - vagy toronyiránt nekiindulsz egy térképpel
Sziasztok!
Terveznék egy túrát a Balaton-felvidéken, nagyjából az északi parttal párhuzamosan.
Az útvonallal szembeni kritériumok a következõk: lehetõleg minél több terep legyen, mondjuk Balatonfûzfõ-Keszthely között.
Nézegettem a turistautak.hu oldalon az útvonalakat ami szép és jó, csak nem derül ki, hogy melyik mennyire járható vagy bringás szempontból melyik jó.
Köszi
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2012. March 25. - 18:31
Posted 2012. March 25. - 12:06
Köszi
Posted 2012. March 25. - 08:57
Posted 2012. March 24. - 14:04
Tihany kupára lejöhetnétek szétnézniHétvégén tervez valaki tekerést?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2012. March 23. - 22:26
Posted 2012. February 25. - 23:10
Defektszerelés kész! Vizezés lett a vége, úgy elbulyt a r*****k kis luk.
Már azt hittem sosem találom meg. A 4. folt is felkerült a gumira...
Holnap nálam?
Én lehet lusta módon, csak felfújom a gumit, a túrát kibírja. Fél tízkor megyek.
Posted 2012. February 25. - 19:15
Defektszerelés kész! Vizezés lett a vége, úgy elbulyt a r*****k kis luk.
Holnap nálam?
át át! földrajzot hallgatok a pte-n, élvezem:) barna szalon az üzemanyagom, kell a Mecseken:) alig várom már a nyár elejét, hogy lehessen Orfûre tekerni lángost enni és fröccsöt inni! ha már ide nem jutott Balaton..
Posted 2012. February 25. - 19:06
Defektszerelés kész! Vizezés lett a vége, úgy elbulyt a r*****k kis luk.Mondjuk megcsinálhatnád a defektes kerekemet
Holnap nálam?