szerintem a fürediek nem nagyon vannak itt a fórumon.Sziasztok!
Ezt az üzenetet a keddenként a Balaton-uszodába járó két füredi bringás srácnak szánom kapcsolat felvétel gyanánt!
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2011. december 28. - 20:44
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. december 26. - 11:34
Ezt az üzenetet a keddenként a Balaton-uszodába járó két füredi bringás srácnak szánom kapcsolat felvétel gyanánt!
Írta 2011. december 04. - 09:45
Elhoztam a képeket, videókat de több mint 2Gb. Tedd fel te is valahova, én is megpróbálom...
Esetleg személyesen is ki csereberélhetnénk az adatokat, mivel olyan messze lakunk egymástól.
Írta 2011. december 03. - 11:10
Elhoztam a képeket, videókat de több mint 2Gb. Tedd fel te is valahova, én is megpróbálom...Na meg Petit is kéne nyaggatni a képek és videók miatt. Nekem van pár videóm, és kb 300 db telefonos képem. Ha kell, fellövöm valahova.
Írta 2011. december 03. - 09:06
talán mégis sikerül valamit:
A második kép olyan, mint ha egy poszter lenne a hátunk mögött.
Csak ennyi képed van? Fényképezõs képeidet is feltehetnéd valahova. Na meg Petit is kéne nyaggatni a képek és videók miatt. Nekem van pár videóm, és kb 300 db telefonos képem. Ha kell, fellövöm valahova.
Jó lenne most abból a tiszta és meleg levegõbõl egy csipet.
Hát akkor öblögesd a torkod valami gyógyító nedûvel (forralt bor), aztán jobbulást!
Írta 2011. december 02. - 23:33
Sorry, visszalépek egyelõre.
Hangszálgyulladást kaptam tegnap reggelre, most épp antibiotikum kúrán vagyok. Ha csoda folytán holnap estére rendbe-jönnék, akkor egy könnyû menet azért beleférne. Bár ez azért elég esetleges.
Nem akar ez valamiért összejönni...
Sajnalom...
Dozer: A holnap nekem teljesen kiesik, mar boven sotetben fogunk hazaerni.
Írta 2011. december 02. - 23:32
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Írta 2011. december 02. - 23:19
Sorry, visszalépek egyelõre.Vasarnap akkor hol, mikor?
Hangszálgyulladást kaptam tegnap reggelre, most épp antibiotikum kúrán vagyok. Ha csoda folytán holnap estére rendbe-jönnék, akkor egy könnyû menet azért beleférne. Bár ez azért elég esetleges.
Nem akar ez valamiért összejönni...
Moslék idõrõl a jó idõ jut eszembe: elhoztam a szeptemberi bringázás képeit, csak nem tudom feltenni sehova.ilyen moslék idõben
Írta 2011. december 02. - 22:54
Írta 2011. december 02. - 20:29
Vasarnap akkor hol, mikor? Holnap versenyre megyunk Andrisekkal, csak estefele leszek netkozelben.
Írta 2011. november 30. - 23:16
Ilyen hidegben nem gondolkodok nagy durvulásban.
Alóörs környéke, Csere-hegy, stb. Kis környékbeli barangolás szintgyûjtéssel és dh-val kombináltan
Persze semmit jótól nem zárkózom el.
En sem vagyom most semmi kemenykedosre, jo lesz az a kornyek.
Írta 2011. november 30. - 23:10
Nem jöttél, hiányoltunkmehetünk együtt, ha gondolod
Kicsit lassú volt a csapat Büdöskút felé
Hajtottam õket hátulról, de hiába...
Írta 2011. november 30. - 23:07
Ilyen hidegben nem gondolkodok nagy durvulásban.Mi lenne a terv?
Alóörs környéke, Csere-hegy, stb. Kis környékbeli barangolás szintgyûjtéssel és dh-val kombináltan
Persze semmit jótól nem zárkózom el.
Írta 2011. november 30. - 22:14
Vasárnap délelõtt kellene egy kicsit montizni.
Mit gondoltok?
Benne lennek egy kis gurulgatasba. Mi lenne a terv? Merre mennel?
Írta 2011. november 30. - 21:56
Mit gondoltok?
Írta 2011. november 21. - 21:04
igen, szombaton egy jót gurultunk az erdõben, de ez sem fárasztotta le eléggé Petit a vasárnapi menetremax aluman...
Tegnap a Gulya-dombi szmogban is nyomtam keményen hikomatban...
Hallom, ciklokrossz dh-t nyomtatok a Keszthelyi hg-ben?
A monti már smafu?
Jövõ hétvégén egy lájtos montit nyomunk mi is Keszthelyen. (A lájt alatt lájtot értek)
vigyorogva mondtam, hogy nem hordok magamnál belsõ gumit meg pumpát, mert nincs rá szükségem - kb. 5 perc múlva defekteltem, de rendesek voltak és még ezután is adtak mindent
mindjárt megtudom, hogy mit kell mennem a hétvégén, aztán mehetünk együtt, ha gondolod
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. november 20. - 21:47
Tegnap gurultam egy rövidet a Balaton parton (45km), 0-3 fok körül volt, komolyabb izzadás nélkül 25-ös átlaggal sikerült. Hazaérkezéskor konstatáltam, hogy szinte tökéletesen öltöztem: se melegen, se hidegen. (Na jó, gurulásnál 50 felett kicsit azért fáztam.)
Végül is a hideget némi tempóval lehet azért kompenzálni.
Mint nyáron a meleget a menetszéllel
Mi lefelé fagytunk meg, ha akkor még kicsit rátekerünk, akkor a hatás ellentétes lett volna.
Fent kb 400 m magasságtól, nagyon nagy köd volt. Ha ma országútiztunk volna, az felért volna egy hibernációval.
Írta 2011. november 20. - 21:30
Tegnap gurultam egy rövidet a Balaton parton (45km), 0-3 fok körül volt, komolyabb izzadás nélkül 25-ös átlaggal sikerült. Hazaérkezéskor konstatáltam, hogy szinte tökéletesen öltöztem: se melegen, se hidegen. (Na jó, gurulásnál 50 felett kicsit azért fáztam.)hidegnek éreztük a -3 fokot, a párás, ködös levegõvel. Az Aldis gumiruha most lehet nem lett volna túlzás.
Végül is a hideget némi tempóval lehet azért kompenzálni.
Mint nyáron a meleget a menetszéllel
Írta 2011. november 20. - 21:00
Hazafelé láttam, még dolgoztál. Mi meg szétfagytunk Mattival. Hárskútról felmentünk a Hajag közepéig, csúcsot nem háborgattuk. Visszafelé nagyon hidegnek éreztük a -3 fokot, a párás, ködös levegõvel. Az Aldis gumiruha most lehet nem lett volna túlzás.Sajnos vasárnap nem jó most, de majd gondolok rátok munka közben
Írta 2011. november 19. - 09:51
max aluman...bringa, futás... csak nem ironman lesz ebbõl?
Tegnap a Gulya-dombi szmogban is nyomtam keményen hikomatban...
Hallom, ciklokrossz dh-t nyomtatok a Keszthelyi hg-ben?
A monti már smafu?
Jövõ hétvégén egy lájtos montit nyomunk mi is Keszthelyen. (A lájt alatt lájtot értek
Sajnos vasárnap nem jó most, de majd gondolok rátok munka közbenEz most is aktuális.
Helyette ma délelõtt gurulok egyet valamerre.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére