Honnan indultok?A régi rajthelyrõl,a Ligetbõl?Bár a vonatos megoldást írtam korábban,de most gondolkodóba estem.
6.50-kor indulok a házunktól...Redi is elkísér , de nem jön a meccsre
Honnan indultok?A régi rajthelyrõl,a Ligetbõl?Bár a vonatos megoldást írtam korábban,de most gondolkodóba estem.
Én lassan szándékozom menni , de Veszprémbõl indulok 7.00 kor .
Gyerekek, én például a Rézbükkin szeretnék felmenni, de csak az erdõgazdasági aszfaltos útig, nem a csúcsra. Akkor az Kõrises vagy Kõristelen teljesítés lesz? Mert ha jól emlékszem, tavaly a csúcson is volt EP.
Egyébként szándékozik valaki 7.00-kor indulni és NAGYON lassan menni? (Mert én ezt leszek kénytelen tenni, mivel idén még összesen sem mentem talán annyit, mint a Gázló távja. Tudom, hogy meggondolatlanság így nekiállni, de legalább most kiderül, hogy tényleg fejben dõlnek-e el a dolgok.)
Ezt a Rák-tanyai rövidítést néztétek srácok? Megfontolandó.
Tavaly a 19:21-es volt a befutóMennyire sietünk vissza? 15:35 vagy 17:21?
Majd' elfelejtettem: A kmz-be megrajzoltam azt az útvonalat is, amelyiken a veszprémi pályacsúcsot döntögetõk rövidíteni szoktak Rák-tanya felé, onnan pedig Hárskút felé. A rövidítési lehetõséget a herendi cél kiütötte, de aki nem végig a murvás emelkedõn akar tekerni, hanem vágyik valami változatosságra vagy kalandra, nyugodtan mehet erre is.
A sebesség mindent megold.
egy kis javítás az elõzõ hozzászóláshoz ... az XT hajtómûvet az Empty vette, nem én
A sebesség mindent megold.
az új helyen 6+2-es folyamatos 3 mûszak van. Vasárnap délutános leszek.
Fehérvár SAPA. Egyenlõre a lépcsõsor legalja, de innen szép fejlõdni....
Saját döntés volt a váltás, aminek a recesszió okozta forgalom csökkenésnek is köze volt.
Nézzük a dolog pozitív oldalát. Azt egyenlõre még keresem... keresem..
A Vinye maratont lezsíroztam, arra tuti el tudok menni!