Janes,vasárnap nem téged láttalak Gyenesdiás környékén,a Bringatanya nevû büfé mellett kerekezni?
Biztosan nem mert anyóséknál voltam kocsival.
Itt a tegnapi túra képei: Nagyon jó szép igazi bringás idõ volt.
Picasa Web Albums - János - Borhét
Janes,vasárnap nem téged láttalak Gyenesdiás környékén,a Bringatanya nevû büfé mellett kerekezni?
Janes,vasárnap nem téged láttalak Gyenesdiás környékén,a Bringatanya nevû büfé mellett kerekezni?Mai túra:
Pedig télen nekem még mondta ezt az opciót, amikor nyerget vettem nála. Meg régebben is említette amikor az elõzõt vettem. Lehet csak elfelejtette mondani annyira egyértelmûnek gondolta.
Pedig télen nekem még mondta ezt az opciót, amikor nyerget vettem nála. Meg régebben is említette amikor az elõzõt vettem. Lehet csak elfelejtette mondani annyira egyértelmûnek gondolta.Kuszinál voltam nyereg ügyben,de nem is említette ezt a lehetõséget.
A sebesség mindent megold.
Már 3-4eft-ért lehet kapni használható nyomásmérõseket.
A Kuszinál visszaviheted a nyerget ha nem kényelmes és kicserélheted egy másikra.
Már 3-4eft-ért lehet kapni használható nyomásmérõseket.de sajnálom.:)Vagyis most veszek sisakot,nyereg is kéne valami...Egy darabig marad a kompresszor.
A Kuszinál visszaviheted a nyerget ha nem kényelmes és kicserélheted egy másikra.Ez a nyereg kérdés elég nehéz ügy.Kipróbálás nélkül lutri.De tesztnyereg lehetõségrõl csak Bp.-en tudok egy boltot.Ott is csak Fizik nyergekkel.Majd lesz valami.A sisakot sem kapkodtam el (14,5 hónapot vártam vele:)),majd ezzel is kivárom a megfelelõ lehetõséget.
de sajnálom.:)Vagyis most veszek sisakot,nyereg is kéne valami...Egy darabig marad a kompresszor.ha jó minõségût akarsz és nem sajnálod rá a 6-8-10 ezret
Ez a nyereg kérdés elég nehéz ügy.Kipróbálás nélkül lutri.De tesztnyereg lehetõségrõl csak Bp.-en tudok egy boltot.Ott is csak Fizik nyergekkel.Majd lesz valami.A sisakot sem kapkodtam el (14,5 hónapot vártam vele:)),majd ezzel is kivárom a megfelelõ lehetõséget.Én még mindig azt mondom , hogy Selle Italia..
Én még mindig azt mondom , hogy Selle Italia..
blog on:
ma kipróbáltam a kölcsönbe kapott idõfutam bringát.
3.14 perc kellett ehhez a körhöz:
Google Térkép
sok volt a szint - 700 méter - és a déli szél is fújdogált Ajkától.
ha jó minõségût akarsz és nem sajnálod rá a 6-8-10 ezret, akkor lezyne. nagyon jó a kidolgozása, tartós és valami 12 bart tud.na bazz,ma meg a nagy pumpám törött szét.Még jó hogy van itthon kompresszor.Most vehetek pumpát is.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Igen,valami hasonló kellene.Ami a nyergem utódja,az elég mûanyagos érzésû bevonattal készül.
milyen nyerget ajánlanátok nekem?Szétment a kedvenc bõrnyergem,ez volt a legrégebbi alkatrészek egyike a biciklin.kb 8 éves.És ilyet sajna már nem lehet kapni.Egy Selle Royal géles nyereg volt,264x143 mm méretû,341 g.Szóval valami ilyesmi kellene megint.Nem a súly az elsõdleges,hanem a kényelem.A középen kivágott,és a Specialized nyergei alapból kilõve.