Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

de sajnálom.:)Vagyis most veszek sisakot,nyereg is kéne valami...Egy darabig marad a kompresszor.

Már 3-4eft-ért lehet kapni használható nyomásmérõseket.

Ez a nyereg kérdés elég nehéz ügy.Kipróbálás nélkül lutri.De tesztnyereg lehetõségrõl csak Bp.-en tudok egy boltot.Ott is csak Fizik nyergekkel.Majd lesz valami.A sisakot sem kapkodtam el (14,5 hónapot vártam vele:)),majd ezzel is kivárom a megfelelõ lehetõséget.

A Kuszinál visszaviheted a nyerget ha nem kényelmes és kicserélheted egy másikra.

A sebesség mindent megold.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

ha jó minõségût akarsz és nem sajnálod rá a 6-8-10 ezret

de sajnálom.:)Vagyis most veszek sisakot,nyereg is kéne valami...Egy darabig marad a kompresszor.

Én még mindig azt mondom , hogy Selle Italia..

Ez a nyereg kérdés elég nehéz ügy.Kipróbálás nélkül lutri.De tesztnyereg lehetõségrõl csak Bp.-en tudok egy boltot.Ott is csak Fizik nyergekkel.Majd lesz valami.A sisakot sem kapkodtam el (14,5 hónapot vártam vele:)),majd ezzel is kivárom a megfelelõ lehetõséget.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Én is! (Nekem speciel XO Trans Am...)
Esetleg még WTB pure race.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

blog on:
ma kipróbáltam a kölcsönbe kapott idõfutam bringát.
3.14 perc kellett ehhez a körhöz:
Google Térkép
sok volt a szint - 700 méter - és a déli szél is fújdogált Ajkától.

Mondtam én, hogy ironman-en a 40es átlag sem kizárt. :) 5 órán belül simán megcsinálod.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

na bazz,ma meg a nagy pumpám törött szét.Még jó hogy van itthon kompresszor.Most vehetek pumpát is.:(

ha jó minõségût akarsz és nem sajnálod rá a 6-8-10 ezret, akkor lezyne. nagyon jó a kidolgozása, tartós és valami 12 bart tud.

blog on:
ma kipróbáltam a kölcsönbe kapott idõfutam bringát.
3.14 perc kellett ehhez a körhöz:
Google Térkép
sok volt a szint - 700 méter - és a déli szél is fújdogált Ajkától.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
na bazz,ma meg a nagy pumpám törött szét.Még jó hogy van itthon kompresszor.Most vehetek pumpát is.:(

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Igen,valami hasonló kellene.Ami a nyergem utódja,az elég mûanyagos érzésû bevonattal készül.

Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Igen,valami hasonló kellene.Ami a nyergem utódja,az elég mûanyagos érzésû bevonattal készül.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

milyen nyerget ajánlanátok nekem?Szétment a kedvenc bõrnyergem,ez volt a legrégebbi alkatrészek egyike a biciklin.kb 8 éves.És ilyet sajna már nem lehet kapni.Egy Selle Royal géles nyereg volt,264x143 mm méretû,341 g.Szóval valami ilyesmi kellene megint.Nem a súly az elsõdleges,hanem a kényelem.A középen kivágott,és a Specialized nyergei alapból kilõve.

valami hasonló selle royal ?

itt van elég sok

Nyergek
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
milyen nyerget ajánlanátok nekem?Szétment a kedvenc bõrnyergem,ez volt a legrégebbi alkatrészek egyike a biciklin.kb 8 éves.És ilyet sajna már nem lehet kapni.Egy Selle Royal géles nyereg volt,264x143 mm méretû,341 g.Szóval valami ilyesmi kellene megint.Nem a súly az elsõdleges,hanem a kényelem.A középen kivágott,és a Specialized nyergei alapból kilõve.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Jön ma valaki egy lájtos tekerésre?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hú de jó, hogy lefújtuk a mai tekerést!
Pedig nem szeretek meghátrálni, de ha ezt az idõt a nyakunkba kaptuk volna két keréken a Bakonyban...
Két keréken szép a világ...

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Gázlós képek :

Picasa Web Albums - János - Gázló 2010

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Matti! Reggel 7:00-re ott vagyok házatok elõtt. Nekem mindegy, hogy aszfalt, vagy terep, esetleg vegyes. 2-3 óra belefér. Addig esetleg gondolkodj te is, merre menjünk. A lényeg, hogy lassan :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Köszi Dózer ! :)

Redi: OK , ha nem esik az esõ akkor megyünk.
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Jankó! A reggeli tekerések nálam csak a héten játszanak (kivéve szerda), ugyanis most vagyok szabin. Jövõ héttõl újra meló, de szombat-vasárnap akkor is tervezem majd a reggeli tekeréseket. Nekem általában az ilyen korai bringázásnál itthonról a 6-7 óra körüli indulás a jó. Így 9-10-ig elég sok minden beleférhet, s a családnak sem hiányzom igazán, sõt, mivel ilyenkor még alszanak, legalább nem is zavarom õket, ugyanis még mindig elég koránkelõ vagyok, õk meg reggel tudnak igazán aludni.
Most úgy gondolom, hogy egy csütörtök reggeli tekerés lesz a következõ, kb 7 körüli indulással, bõ 2 órára, lehetõleg terepen. Mit szólsz Matti?

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jankó! Mennyire jött be, hogy fejben oldod meg távot és szintet?

Ha eltekintünk a térdemmel kapcsolatos kínoktól, akkor azt kell mondjam, nagyrészt tényleg fejben dõlnek el a dolgok. De azért jövõre felkészülten vágok inkább neki...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
DNS
lenn leszel ironmanen? (szurkolni vagy akármit csinálni) :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Matti,akkor én is utólag kívánok boldog szülinapot!
Lehet jobb így,mintha a Gázlón ittunk volna rá áldomást...:D
Nekem meg a nyergem ment szét a túrán.A gélhez ahogy hozzá van varrva a bõr,ott engedett el.Ezek szerint túl sokat ültem rajta.:)
Gázlós képek:
Picasa Webalbumok - 10695397969036447... - GÁZLÓ 2010 08...

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Sajna Matti a héten egyedül a szerda reggel nem fog összejönni! :( Egyébként bármikor jó lenne, voltam ma is, épp most estem haza. Gázló hogy ízlett? Milyen volt?
Jankó! Mennyire jött be, hogy fejben oldod meg távot és szintet? Nálam is fejben dõlt el a dolog, az eszem mondta, hogy nem kéne kivégezni magam erõnlét nélkül a Bakonyban!