Legalább ki lesz használva a vonat!
Janes miért akarsz olyan korán indulni?
Ennyire nem bízol magadban?
uh, pedig zsír melód volt eddig!Ezt bebuktam! Mivel melót váltottam, az új helyen 6+2-es folyamatos 3 mûszak van. Vasárnap délutános leszek.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
8.20as vonat Veszprémbõl? ha Gyõrbõl nem jön/megy senki, akkor én valószínûleg ezzel megyek.(és 4.00kor kelek..e!)
Akkor most, hogy Laciklon kiesett, hogyan megyünk?
Királykapuig majdnem végig emelkedõ van.Legalábbis a saras részeken.De lehet rosszul emlékszem.Herend után Királykapuig azért fogyott a fékem (v-fék) rendesen, az maradt meg bennem.
Ha tõlem kérdezed akkor elméletileg igen. Már nincs céges autó, az astrán meg négy tartó van fent, mi meg ketten megyünk.
Tavaly volt sárdagasztás a Gázlón?Nekem nem fel sem tûnt.:)Csak arra emlékszem,hogy hideg volt.Kõris hegyen 17 fok volt,remélem most ennél legalább 10 fokkal melegebb lesz.Amúgy a túra esõ után két nappal már simán járható.Egy pénteki esõ nem sokat számítana.. Lehet hogy kicsit sárdagasztás lesz a gázlóra, de tavaly is élveztük
.
Más: nézegettem idõképet: nagy esõzést mond péntekre:). Lehet hogy kicsit sárdagasztás lesz a gázlóra, de tavaly is élveztük
.
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legolcsóbb bringás bolt Veszprémben?
1/2 8 esetleg?A viszonylag korai 7 órás indulást preferálom.
Empty, Dózer akkor megoldva?az astrán meg négy tartó van fent, mi meg ketten megyünk.