Akkor most, hogy Laciklon kiesett, hogyan megyünk?
8.20as vonat Veszprémbõl? ha Gyõrbõl nem jön/megy senki, akkor én valószínûleg ezzel megyek.(és 4.00kor kelek..e!)
Akkor most, hogy Laciklon kiesett, hogyan megyünk?
Királykapuig majdnem végig emelkedõ van.Legalábbis a saras részeken.De lehet rosszul emlékszem.Herend után Királykapuig azért fogyott a fékem (v-fék) rendesen, az maradt meg bennem.
Ha tõlem kérdezed akkor elméletileg igen. Már nincs céges autó, az astrán meg négy tartó van fent, mi meg ketten megyünk.
Tavaly volt sárdagasztás a Gázlón?Nekem nem fel sem tûnt.:)Csak arra emlékszem,hogy hideg volt.Kõris hegyen 17 fok volt,remélem most ennél legalább 10 fokkal melegebb lesz.Amúgy a túra esõ után két nappal már simán járható.Egy pénteki esõ nem sokat számítana.. Lehet hogy kicsit sárdagasztás lesz a gázlóra, de tavaly is élveztük .
Más: nézegettem idõképet: nagy esõzést mond péntekre:). Lehet hogy kicsit sárdagasztás lesz a gázlóra, de tavaly is élveztük .
A sebesség mindent megold.
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legolcsóbb bringás bolt Veszprémben?
1/2 8 esetleg?A viszonylag korai 7 órás indulást preferálom.
Empty, Dózer akkor megoldva?az astrán meg négy tartó van fent, mi meg ketten megyünk.
Akkor legyen kocsi! Hozzátok fér bicikli?
Én kettõ bringát viszek alapból, többet nem is tudok, viszont személyszállítási kapacitásom van.
Nagy itt az aktivitás...
Vasárnap GÁZLÓ!
Ki jön?
8.20-as vonat Veszprémbõl, vagy megyünk kocsival?