Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Képzeld el,hogy a cocák , hogy megijedhettek:)
Néhányszor taliztam már én is vaddisznó csordával , de a szemkontaktus volt a legtöbb.:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Húúúú Jakus kipróbáltam a Vp.- Márkó- Jutas- Vp. útvonalat.......király kellemes nem nehéz. Vaddisznó csordával is találkoztunk na az nem volt kellemes bámúltuk egymást mint 2 kiskecske, mi engedtünk:), utána spuri, életemben nem gyorsultam még ilyen hamar40-re.
A Kellys találkozóra mindenféleképp megyek.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Köszi! Májusban belevetem magam, aztán majd kereslek, ha eltévedtem...:)

Addig is, dobj egy postot a fórumra légyszi, ha túrázni mentek! Ha vmilyen csoda folytán épp lenne idõm, csatlakoznék.

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Bikebuddha: A Vp-Almádi körnél visszafelé sem kellene országúton menni, csak Felsõörsig. Onnan van egy földes út Szentkirályszig. Ha mész lefelé Almádiba, Szentkirálysz után, ahol bekanyarodik az út a völgybe, van egy út egyenesen tovább. Ott van egy murvabánya (asszem murva), és ott és ki Fesõörsrõl a földes út. Ez persze csak akkor jó, ha nincs országútis a csapatban. Lehet hogy Alsóörsrõl is fel lehet menni földúton Felsõre, csak akkor fel kell menni a hegyre, ami a kettõ között van. Ott van egy kilátó is asszem, de arra még nem mentem soha.
FELAHEGYRE! :scared:

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Idõpont már van: 2006.06.04.
A túrát két körbõl szeretném összeállítani. Az elsõ egy Veszprém-Márkó-Rátót-Kádárta-Veszprém. A másodikon még gondolkodom, de az Almádiba vivõ kerékpárutat mindenképpen beleveszem.

Ja, és még egyszer: MINDEN bringást várunk, márkától fügetlenül. Infók továbbra is a Kelly's Klub 2 topikban.

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
A helyismerettel nem lesz gond, mert vagyunk páran, akik akik a "Tekerjünk, oszt majd csak kiérünk valahová!" hívei vagyunk. Így születnek a legjobb útvonalak. Ezzel a módszerrel elég jól megismertem Vp környékét + a Bakonyt.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kedves Topiktársak!

Vasárnap zajlott le az elsõ Kelly's találkozó a Pilisben. Rendkívül jó hangulatú buli volt, egyeltalán nem csak Kelly's-es résztvevõkkel. Családi lightolás, terepdurvulás, krémes és mézespálesz, napsütés és némi esõ egyaránt játszott.

A II. talit pedig jómagam szeretném megszervezni itt, Veszprémben. Ezen természetesen szívesen látunk minden helyi bájkert, márkától függetlenül.
Kérem, hogy aki szívesen részt venne, kövesse figyelemmel a Kelly's Klub 2 topikot. Helyismerettel, jó ötletekkel biztosan sokat tudnátok elõremozdítani az ügyön.

A fejleményeket igyekszem folyamatosan közzé tenni a Kelly's topikban.

Addig is defektmentes, verõfényes napot és hátszelet! Üdv!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Thanxxx!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hali Bikebuddha!

Márkóról ki kell menni Hárskút felé, és a sintõl kb 5-600m-re megy jobbra egy munvás út. Az az út elvisz Veszprémig. Jó széles, és a fenyves mellett visz, párhuzamosan a vasúttal.

Jakker

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Redi: Márkótól hogyan lehet lõtéren át visszakeveredni? Már régóta keresek vmi visszautat, hogy köröket tudjak menni a nyolcas kihagyásával... Ha lesz alkalmam, megyek veletek, csak dobjatok mindig fel idõpontokat ide!

KM: Sajnos nem lesz idõm klubot szervezni. Nagyon-nagyon elfoglalt vagyok, kisebb csoda, hogy a bringázásra marad idõm. Ha 4 klónom lenne, azt is kevesellném... De ha alkalmam adódik, szívesen veszek részt bármilyen bringás akcióban, ha eljut hozzám a híre.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Redi
A Gázló 90-es távjára vmikor szívesen benevezek.Eddig mindig a hosszabb távot nyomtam , kiváncsi vagyok a rövidre egyben.
Persze addig gyüjteni illik pár kilcsit ....

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Szia Redi!

Hajrá én benne vagyok!
Remélem szabad lessz a hétvégém, mert én meg Kecskeméten leszek, ezért ma is kimegyek tekerni, de még nem tudom merre.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Én benne lennék bármilyen szervezkedésben! Amúgy szerintem nagyon nem számít, hogy ki milyen márkájú géppel hajt, a lényeg, hogy egy az érzés! Szerintem Jakus79-et sem lenne nehéz rávenni ilyesmire, de errõl majd inkább nyilatkozzon õ!
Én meg megyek húsvétilag családot látogatni, aztán hétfõn este még benézek ide, majd kedd reggel irány az Õrség, ám hétvégére újra itt leszek! Remélem addig alakul valami, ha meg nem, akkor majd teszünk az ügy érdekében!
Mi a véleményetek?
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Szia Buddha.

Akkor csinaljunk egy vegyes klubott itt. Egy a lényeg a tekerés. Lenin is megmondta "tekerni tekerni tekernj". :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Szevasztok.

Nekem lenne kedvem tekerni veletek, ha nem prb. , vevõ vagyok mindenféle tekerésre, na persze, ha az idõm is ugy engedi.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát, a tegnapi tekerésünkhöz nem csatlakozott más, úgyhogy Jakus barátommal ketten tettünk egy kört. Az idõvel is szerencsénk volt, csak éppen csöpögött az esõ, majdnem ránk is ijesztett, de aztán nem adtuk fel, s a csepegés is megszûnt.
Állatkert felé kimentünk Lackó-forráshoz, majd 8-ason át a Csatár-hegyre. Itt egy picit belekeveredtünk, mert az uatat, amit Jakus kinézett mára, egy méretes kutya foglalta el, s jobbnak láttuk kerülni egyet. Kisebb dzsumbuj-járás után lekeveredtünk a hegyrõl a Sédhez, majd a partján elmentünk Márkóig. Onnan a lõtéren vissza Vp felé, majd le Rátótig, s Kádártán át vissza Vp-be. Ez így 35-38km volt, s bele is fért az elõre tervezett két órába. Csak azért írtam le, hogy ha valakinek legközelebb lenne kedve csatlakozni, az lássa, hogy merre is járunk.
Ezen a hétvégén már sajna többet nem megyek, jövõ héten meg Õrség, de jövõ hétvégétõl újra irány a Bakony. Jakussal azt tervezzük, hogy végig kellene menni a Gázló TT útvonalán, csak hogy érezzük, mit is jelent. Több szakaszban szinte az összes részén jártunk már, de így egyben is ki kellene próbálni. Kinek lenne hozzá kedve?
Két keréken szép a világ...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
CM-re készül valaki Veszprémbõl?

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Na, ez tetszik, majd még beszélünk róla, engem érdekelne, most viszont leteszem a billentyût, megyek haza, aztán akkor fél négykor találka!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Szeva jakus79!

Akkor ahogy beszéltük telefonon, fél négy körül találkozunk nálam! Ha mást is érdekelne a dolog, fél négykor legyen a felújított levéltárnál a Török Ignác utcában!

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
A héten kaptam ezt az infót Márton Józseftõl:

Szia !

Örömmel értesitelek, hogy Veszprémben az Egyetem keretein belül
létrehoztunk egy kerékpáros szervezetet!
Tevékenységi körünk várhatóan a következõ lesz :

Kerékpáros túrák szervezése Veszprém környékén, az országon belül és
akár
az ország határain kívül is!
Veszprém környékén heti rendszerességgel több különálló, különbözõ
nehézségû kerékpáros túra kialakítása, néhány a kezdõk számára, lassan,
fokozatosan növekvõ nehézséggel és egy-két komolyabb, 60-100
kilométeres
távú kisebb-nagyobb emelkedõkkel tarkítva a már komolyabban
felkészülteknek.
Valamint a nyár elején egy néhány napos Balaton kerülõ túrát is
szervezünk.
Komolyabb csapat számára már készülõben van egy 10 napos túra Ausztria
területén, Bécstõl Klagenfurtig.
Egy bukósisak beszerzése nagyon ajánlott, mert sok balesettõl védhet
meg.

Várjuk a komolyabb és kevésbé komolyabb bringások jelentkezését a
jozsef.marton@gmail.com címen.

Somo-t, Kacsát, G-t és Mofe-t már beirtam a tagok közé, majd
megkapjátok a
tagnyilvántartási lapot, minnél több embert kellene összeszedni a
csapatba, hogy szeptembertõl már egy komoly összegre is pályázhassunk!

Megpróbálom elintézni, hogy ha megfelõen komolyan vesszük ezt akkor
tesi
aláirást is lehessen érte szerezniû!

Küldd el ezt az infót minnél több Veszprémi vagy Veszprém környéki
bringásnak!!!!!!