Én ott leszek!!!Balatonkör (ápril. 29)? Jön valaki?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2006. április 21. - 12:31
Írta 2006. április 21. - 07:25
Na csak beindul az élet!:clap:
Lehet, hogy csak a hétvége teszi vagy a beszámolók is , de a lényeg,
hogy már most ülve a gép elött is teker a lábam és legszivesebben
már tekernék ezerrel a hegyekben!
Holnap végre meglesz az országuti aztán végre megint arra fogom
használni a montit amire való! Jövö hétvége szombat kivételével a terepé!
Balatonkör (ápril. 29)? Jön valaki?
Üdv
Lehet, hogy csak a hétvége teszi vagy a beszámolók is , de a lényeg,
hogy már most ülve a gép elött is teker a lábam és legszivesebben
már tekernék ezerrel a hegyekben!
Holnap végre meglesz az országuti aztán végre megint arra fogom
használni a montit amire való! Jövö hétvége szombat kivételével a terepé!
Balatonkör (ápril. 29)? Jön valaki?
Üdv
Írta 2006. április 20. - 21:53
Kann Matti: Visszafelé a széles, murvás úton jöttetek? Az nagyon király! Majdnem Vp-ig lejt. Nem nagyon látni, de érezni. A murváson végig lehet gangolni ererrel :-)
FELAHEGYRE! :scared:
Írta 2006. április 20. - 21:27
Kösz mindenkinek!
Kann Matti: Beírtalak a résztvevõk listájára. (Kelly's Klub 2)
Kann Matti: Beírtalak a résztvevõk listájára. (Kelly's Klub 2)
Írta 2006. április 20. - 21:24
Bikebuddha: A Vp-Almádi körnél visszafelé sem kellene országúton menni, csak Felsõörsig. Onnan van egy földes út Szentkirályszig. Ha mész lefelé Almádiba, Szentkirálysz után, ahol bekanyarodik az út a völgybe, van egy út egyenesen tovább. Ott van egy murvabánya (asszem murva), és ott és ki Fesõörsrõl a földes út. Ez persze csak akkor jó, ha nincs országútis a csapatban. Lehet hogy Alsóörsrõl is fel lehet menni földúton Felsõre, csak akkor fel kell menni a hegyre, ami a kettõ között van. Ott van egy kilátó is asszem, de arra még nem mentem soha.
veszprém-almádi és környéke nekem eléggé ismerõs, a fél nyaram arra töltöm...alsóörsrõl felfele csak ilyen autóút van, legalábbis két hete még nem találtam semmi terepet. a kilátó az a szabadság kilátó, felfele fingatós az út, ilyen murvás-köves-vörös homokköves, vagy az elsõ kerék szakad el a talajtól (80 mmes a villám) vagy már pörgök, tehát elég húzós. a kilátó szép, most lett pár éve felújítva. lefele vissza kell fordulni, bár van turistaút, de azon kétfejnyi nagy éles sziklák vannak, egy elég szûk és meredek ösvényen, ami gyalog is alig járható.
vendég_pier_*
Írta 2006. április 20. - 20:57
vendég_pier_*
Képzeld el,hogy a cocák , hogy megijedhettek:)
Néhányszor taliztam már én is vaddisznó csordával , de a szemkontaktus volt a legtöbb.
Néhányszor taliztam már én is vaddisznó csordával , de a szemkontaktus volt a legtöbb.
Írta 2006. április 20. - 20:13
Húúúú Jakus kipróbáltam a Vp.- Márkó- Jutas- Vp. útvonalat.......király kellemes nem nehéz. Vaddisznó csordával is találkoztunk na az nem volt kellemes bámúltuk egymást mint 2 kiskecske, mi engedtünk:), utána spuri, életemben nem gyorsultam még ilyen hamar40-re.
A Kellys találkozóra mindenféleképp megyek.
A Kellys találkozóra mindenféleképp megyek.
Írta 2006. április 20. - 19:28
Köszi! Májusban belevetem magam, aztán majd kereslek, ha eltévedtem...
Addig is, dobj egy postot a fórumra légyszi, ha túrázni mentek! Ha vmilyen csoda folytán épp lenne idõm, csatlakoznék.
Addig is, dobj egy postot a fórumra légyszi, ha túrázni mentek! Ha vmilyen csoda folytán épp lenne idõm, csatlakoznék.
Írta 2006. április 20. - 10:54
Bikebuddha: A Vp-Almádi körnél visszafelé sem kellene országúton menni, csak Felsõörsig. Onnan van egy földes út Szentkirályszig. Ha mész lefelé Almádiba, Szentkirálysz után, ahol bekanyarodik az út a völgybe, van egy út egyenesen tovább. Ott van egy murvabánya (asszem murva), és ott és ki Fesõörsrõl a földes út. Ez persze csak akkor jó, ha nincs országútis a csapatban. Lehet hogy Alsóörsrõl is fel lehet menni földúton Felsõre, csak akkor fel kell menni a hegyre, ami a kettõ között van. Ott van egy kilátó is asszem, de arra még nem mentem soha.
Írta 2006. április 19. - 22:17
Idõpont már van: 2006.06.04.
A túrát két körbõl szeretném összeállítani. Az elsõ egy Veszprém-Márkó-Rátót-Kádárta-Veszprém. A másodikon még gondolkodom, de az Almádiba vivõ kerékpárutat mindenképpen beleveszem.
Ja, és még egyszer: MINDEN bringást várunk, márkától fügetlenül. Infók továbbra is a Kelly's Klub 2 topikban.
A túrát két körbõl szeretném összeállítani. Az elsõ egy Veszprém-Márkó-Rátót-Kádárta-Veszprém. A másodikon még gondolkodom, de az Almádiba vivõ kerékpárutat mindenképpen beleveszem.
Ja, és még egyszer: MINDEN bringást várunk, márkától fügetlenül. Infók továbbra is a Kelly's Klub 2 topikban.
Írta 2006. április 18. - 19:16
A helyismerettel nem lesz gond, mert vagyunk páran, akik akik a "Tekerjünk, oszt majd csak kiérünk valahová!" hívei vagyunk. Így születnek a legjobb útvonalak. Ezzel a módszerrel elég jól megismertem Vp környékét + a Bakonyt.
Írta 2006. április 17. - 23:02
Kedves Topiktársak!
Vasárnap zajlott le az elsõ Kelly's találkozó a Pilisben. Rendkívül jó hangulatú buli volt, egyeltalán nem csak Kelly's-es résztvevõkkel. Családi lightolás, terepdurvulás, krémes és mézespálesz, napsütés és némi esõ egyaránt játszott.
A II. talit pedig jómagam szeretném megszervezni itt, Veszprémben. Ezen természetesen szívesen látunk minden helyi bájkert, márkától függetlenül.
Kérem, hogy aki szívesen részt venne, kövesse figyelemmel a Kelly's Klub 2 topikot. Helyismerettel, jó ötletekkel biztosan sokat tudnátok elõremozdítani az ügyön.
A fejleményeket igyekszem folyamatosan közzé tenni a Kelly's topikban.
Addig is defektmentes, verõfényes napot és hátszelet! Üdv!
Vasárnap zajlott le az elsõ Kelly's találkozó a Pilisben. Rendkívül jó hangulatú buli volt, egyeltalán nem csak Kelly's-es résztvevõkkel. Családi lightolás, terepdurvulás, krémes és mézespálesz, napsütés és némi esõ egyaránt játszott.
A II. talit pedig jómagam szeretném megszervezni itt, Veszprémben. Ezen természetesen szívesen látunk minden helyi bájkert, márkától függetlenül.
Kérem, hogy aki szívesen részt venne, kövesse figyelemmel a Kelly's Klub 2 topikot. Helyismerettel, jó ötletekkel biztosan sokat tudnátok elõremozdítani az ügyön.
A fejleményeket igyekszem folyamatosan közzé tenni a Kelly's topikban.
Addig is defektmentes, verõfényes napot és hátszelet! Üdv!
Írta 2006. április 17. - 19:55
Írta 2006. április 17. - 19:48
Hali Bikebuddha!
Márkóról ki kell menni Hárskút felé, és a sintõl kb 5-600m-re megy jobbra egy munvás út. Az az út elvisz Veszprémig. Jó széles, és a fenyves mellett visz, párhuzamosan a vasúttal.
Jakker
Márkóról ki kell menni Hárskút felé, és a sintõl kb 5-600m-re megy jobbra egy munvás út. Az az út elvisz Veszprémig. Jó széles, és a fenyves mellett visz, párhuzamosan a vasúttal.
Jakker
Írta 2006. április 17. - 19:40
Redi: Márkótól hogyan lehet lõtéren át visszakeveredni? Már régóta keresek vmi visszautat, hogy köröket tudjak menni a nyolcas kihagyásával... Ha lesz alkalmam, megyek veletek, csak dobjatok mindig fel idõpontokat ide!
KM: Sajnos nem lesz idõm klubot szervezni. Nagyon-nagyon elfoglalt vagyok, kisebb csoda, hogy a bringázásra marad idõm. Ha 4 klónom lenne, azt is kevesellném... De ha alkalmam adódik, szívesen veszek részt bármilyen bringás akcióban, ha eljut hozzám a híre.
KM: Sajnos nem lesz idõm klubot szervezni. Nagyon-nagyon elfoglalt vagyok, kisebb csoda, hogy a bringázásra marad idõm. Ha 4 klónom lenne, azt is kevesellném... De ha alkalmam adódik, szívesen veszek részt bármilyen bringás akcióban, ha eljut hozzám a híre.
vendég_pier_*
Írta 2006. április 16. - 19:14
vendég_pier_*
Redi
A Gázló 90-es távjára vmikor szívesen benevezek.Eddig mindig a hosszabb távot nyomtam , kiváncsi vagyok a rövidre egyben.
Persze addig gyüjteni illik pár kilcsit ....
A Gázló 90-es távjára vmikor szívesen benevezek.Eddig mindig a hosszabb távot nyomtam , kiváncsi vagyok a rövidre egyben.
Persze addig gyüjteni illik pár kilcsit ....
Írta 2006. április 16. - 08:29
Szia Redi!
Hajrá én benne vagyok!
Remélem szabad lessz a hétvégém, mert én meg Kecskeméten leszek, ezért ma is kimegyek tekerni, de még nem tudom merre.
Hajrá én benne vagyok!
Remélem szabad lessz a hétvégém, mert én meg Kecskeméten leszek, ezért ma is kimegyek tekerni, de még nem tudom merre.
Írta 2006. április 16. - 08:24
Én benne lennék bármilyen szervezkedésben! Amúgy szerintem nagyon nem számít, hogy ki milyen márkájú géppel hajt, a lényeg, hogy egy az érzés! Szerintem Jakus79-et sem lenne nehéz rávenni ilyesmire, de errõl majd inkább nyilatkozzon õ!
Én meg megyek húsvétilag családot látogatni, aztán hétfõn este még benézek ide, majd kedd reggel irány az Õrség, ám hétvégére újra itt leszek! Remélem addig alakul valami, ha meg nem, akkor majd teszünk az ügy érdekében!
Mi a véleményetek?
Én meg megyek húsvétilag családot látogatni, aztán hétfõn este még benézek ide, majd kedd reggel irány az Õrség, ám hétvégére újra itt leszek! Remélem addig alakul valami, ha meg nem, akkor majd teszünk az ügy érdekében!
Mi a véleményetek?
Két keréken szép a világ...
Írta 2006. április 16. - 08:08
Szia Buddha.
Akkor csinaljunk egy vegyes klubott itt. Egy a lényeg a tekerés. Lenin is megmondta "tekerni tekerni tekernj".
Akkor csinaljunk egy vegyes klubott itt. Egy a lényeg a tekerés. Lenin is megmondta "tekerni tekerni tekernj".
Írta 2006. április 16. - 08:05
Szevasztok.
Nekem lenne kedvem tekerni veletek, ha nem prb. , vevõ vagyok mindenféle tekerésre, na persze, ha az idõm is ugy engedi.
Nekem lenne kedvem tekerni veletek, ha nem prb. , vevõ vagyok mindenféle tekerésre, na persze, ha az idõm is ugy engedi.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére