minket miért nem hívsz,visualin?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2006. március 25. - 19:56
Írta 2006. március 25. - 15:22
V. Gondolkozz a holnapi tihanyin! Hozzám beférnél,elkérlek otthonról,ha ezért nem mozdulsz ki! Ha mást nem,nézelõdnél egy kicsit,a fürdõrucit is elhozhatod megállnánk fûzfön az uszinál is! Agyalj ezen!
Írta 2006. március 25. - 10:54
Szasztok! Neked is Book!Nincs alapom a tihanyira,meg 40 fok alatt nem ülök kerékre.))
Írta 2006. március 25. - 10:24
Szia,Zsú! start mondta,hogy ezen a néven futsz itt! Kár,hogy nem leszel tihanyiba! A múltkor láttalak a retek utcában,kissé feszült állapotban beszéltél a marokfonba! Mit kerestél arra? Msn-ed müxik?
Írta 2006. március 25. - 01:08
Szia,visualin! Rég láttalak! Az idén autóval fogsz arra tekerni? A tihanyira jösz?
Írta 2006. március 25. - 01:01
Sziasztok! emptytrash hozzászólásához,csak annyit,hogy télleg igaza van,bár én csak nyáron gurultam arra!Kár,hogy a nyári forgatagban nem lehet rendesen átsurranni Csopakon,B.füreden ! Csopakon én nem is szoktam lemenni a parthoz,hanem vállalva az emelkedõt "csendesebb" kertek alatti utat választom! B.füreden,a hajógyárnál,meg már félek! Nem jó autóablaktörlõnek lenni,mert itt semminek veszik az embert ,ha nyeregben ül és két kereke van.
Írta 2006. március 24. - 23:51
Szerdán dél körül sztem megejtek egy ötvenest terepen, Bakonybélbõl indulva. Múlt héten is voltam, NAGYON sáros, helyenként havas is:
http://pix.bikemag.h...188236&cat=2226
Ha valakit érdekel, szóljon és egyeztetünk!
http://pix.bikemag.h...188236&cat=2226
Ha valakit érdekel, szóljon és egyeztetünk!
Írta 2006. március 24. - 20:40
De jó nektek, most rakom össze a bringám, épp a monoblokk szivat,de megoldom.Hétvégén már én is nyomhatom, de egyenlõre csak prb. út B.almádiig meg vissza.Áprilisra tervezünk egy Pápa Veszprém közötti tereptúrát.
Írta 2006. március 20. - 23:27
Ma kerengtem egyet a Gulyadombon. A Betekints és a Laczkó forrás között IGGGEN nagy a mocsár, helyenként hó is van még. Azt a szakaszt talán érdemesebb lett volna a Veszprémvölgyi úton megtenni. Fent már csak 30 cm mély dagonyákkal kellett megküzdeni.
Amúgy jó volt, a nap sütött hétágra. Már nagyon hiányzott.
Amúgy jó volt, a nap sütött hétágra. Már nagyon hiányzott.
Írta 2006. március 19. - 09:27
Ja még annyit, hogy szerintem a montisok nem annyira publikusok, mint az orsz.-ok, ezt jó értelemben mondom szerintem õk mennek a saját kis erdei utjaikon.
Írta 2006. március 19. - 09:17
Szeva.
AZ AZ IGAZSÁG, HOGY ÁLLÍTÓLAG NEM TUDOM, kevés orsz. ismerõssel rendelkezem. Pápán meg csak dolgozni szoktam ott végképp nem tudom , hogy melyik szakág a húzó.
AZ AZ IGAZSÁG, HOGY ÁLLÍTÓLAG NEM TUDOM, kevés orsz. ismerõssel rendelkezem. Pápán meg csak dolgozni szoktam ott végképp nem tudom , hogy melyik szakág a húzó.
Írta 2006. március 19. - 09:08
csáó,
veszprémben és pápán az országítisok vannak többen nem? ahogy figyelgettem nekem ez jött le.
pier:a bakony 200 az nem MTB-s túra lesz! de attól függetlenül szerintem megyek/megyünk páran. edzésnek jó lesz.
veszprémben és pápán az országítisok vannak többen nem? ahogy figyelgettem nekem ez jött le.
pier:a bakony 200 az nem MTB-s túra lesz! de attól függetlenül szerintem megyek/megyünk páran. edzésnek jó lesz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. március 19. - 08:55
Üdv.
Hááát Meridám van, de nem szokott érdekelni, hogy ki milyen márkával nyomul egy a lényeg legyen mivel tekerni , én meg olyan vagyok aki szeret tekerni:)
Azért sajnálom, hogy nem érdekli az embereket az ilyesfajta összerázodást elõsegítõ kezdeményezések, na mindegy hát ez Vp., de én mindenben részt vennék, persze ha engedi az asszony:) ill. az elfoglaltságom.
Hááát Meridám van, de nem szokott érdekelni, hogy ki milyen márkával nyomul egy a lényeg legyen mivel tekerni , én meg olyan vagyok aki szeret tekerni:)
Azért sajnálom, hogy nem érdekli az embereket az ilyesfajta összerázodást elõsegítõ kezdeményezések, na mindegy hát ez Vp., de én mindenben részt vennék, persze ha engedi az asszony:) ill. az elfoglaltságom.
vendég_pier_*
Írta 2006. március 18. - 21:13
Össze fogunk rázódni , csak nem feladni:)
Májusban lesz a Bakony-200 TT, remek alkalom a közös tekerésre.
Májusban lesz a Bakony-200 TT, remek alkalom a közös tekerésre.
Írta 2006. március 18. - 19:49
Üdv a klubban...
Sajnos ez a topik egyike a legleülõsebbeknek, pedig anno nagy reményeket fûztem hozzá. Azt hittem, kissé össze lehet kovácsolni helyi bringáséletet. De nem úgy tûnik... Azonban ha Kelly's bicóval nyomod, nyert ügyed van. A Kelly's klub ugyanis a fórum egyik legpörgõsebb topikja. Néha nem gyõzöm visszaolvasni... És akkor is szívesen látnak/látunk, ha más márka híve vagy.
Sajnos ez a topik egyike a legleülõsebbeknek, pedig anno nagy reményeket fûztem hozzá. Azt hittem, kissé össze lehet kovácsolni helyi bringáséletet. De nem úgy tûnik... Azonban ha Kelly's bicóval nyomod, nyert ügyed van. A Kelly's klub ugyanis a fórum egyik legpörgõsebb topikja. Néha nem gyõzöm visszaolvasni... És akkor is szívesen látnak/látunk, ha más márka híve vagy.
Írta 2006. március 18. - 19:13
Sziasztok!
Veszprémi bringás vagyok és én is szeretnék csatlakozni ehheza kisbringázást kedvelõ társasághoz.
Szóljatok, ha túrát terveztek szívesen résztvennék rajta (erdei terep elõnyt jelent.)
Köszi.
Veszprémi bringás vagyok és én is szeretnék csatlakozni ehheza kisbringázást kedvelõ társasághoz.
Szóljatok, ha túrát terveztek szívesen résztvennék rajta (erdei terep elõnyt jelent.)
Köszi.
Írta 2006. február 13. - 07:54
Na igen!
A kerékpárút minösége Füzötöl Almádiig rettenetes!!
Utána Almádi és Alsóörs között viszonylag jó, bár Alsóörsnél átvágdosták valami vezeték miatt!:mad:
Csopak határától azért rossz mert leviszik a Balaton felé.
" Sok " idö elmegy mire kiérsz Csopakról, ez mondjuk a legkevesebb, viszont az út minösége itt sem valami jó!
A kerékpárút minösége Füzötöl Almádiig rettenetes!!
Utána Almádi és Alsóörs között viszonylag jó, bár Alsóörsnél átvágdosták valami vezeték miatt!:mad:
Csopak határától azért rossz mert leviszik a Balaton felé.
" Sok " idö elmegy mire kiérsz Csopakról, ez mondjuk a legkevesebb, viszont az út minösége itt sem valami jó!
Írta 2006. február 12. - 18:05
Siófok után van egy út lent a parton amit csak egy sor üdülõ választ el a víztõl ez a "kerékpárút" is egyben ott jól lehet haladni. Késõbb a tábla szerint jobbra meredeken felfelé kell haladni, mert ha egyenesen mész az zsákutca. No én itt hittem a táblának és felfelé mentem, pedig a Balatonkörön a lenti úton mentünk. Itt fent aztán rendesen el lehet tévedni, hiányosak a táblák és nincs egyértelmû útvonal. Innen aztán a lenti útra is csak Kenesénél találsz vissza, és addig többször át kell kelni a fõúton, aluljáró, lépcsö, stb.
Azt a lenti utat kellene meglelni, de ott volt valami kapu meg sorompó amin átmentünk és nem tudom, hogy a Balatonkör szervezõi kértek engedélyt rá vagy bárki átmehet. Szerintem keresd meg Potty fórumtársunkat, Õ is benne van a szervezésben.
Kenese után viszonylag egyszerûbb tájékozódni, de rossz az út minõsége, ráadásul még valaki írta is, hogy az északi parton a fahidak tönkre mentek a télen. Ha jól emlékszem Csopakon rejtették még el alaposan a kerékpárutat.
Azt a lenti utat kellene meglelni, de ott volt valami kapu meg sorompó amin átmentünk és nem tudom, hogy a Balatonkör szervezõi kértek engedélyt rá vagy bárki átmehet. Szerintem keresd meg Potty fórumtársunkat, Õ is benne van a szervezésben.
Kenese után viszonylag egyszerûbb tájékozódni, de rossz az út minõsége, ráadásul még valaki írta is, hogy az északi parton a fahidak tönkre mentek a télen. Ha jól emlékszem Csopakon rejtették még el alaposan a kerékpárutat.
vendég_pier_*
Írta 2006. február 11. - 21:53
A köv túrára gondoltam:
Bfüred-Tihany(komp)-Szántód-Siófok-Bvilágos-Bkenese-Balmádi-Bfüred.
Mennyire van kerékpárúttal ellátva ez a Balaton Kis Kör, mondjuk Siófoktól Almádiig???
Bfüred-Tihany(komp)-Szántód-Siófok-Bvilágos-Bkenese-Balmádi-Bfüred.
Mennyire van kerékpárúttal ellátva ez a Balaton Kis Kör, mondjuk Siófoktól Almádiig???
Írta 2006. február 10. - 21:00
Kezd a dolog felcsigázni. Kár, hogy az idõpont egybeesik a Garda-Bikefesttel... Azon mindenképpen ott szeretnék lenni.