Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2006. május 10. - 16:30
Egy munka kapcsán / Balatonfüred kardio konferencia/ itt nyomom az idõt, mint sátorépítõ csótány. Ajánljatok egy 2-3 órás túrácskát, amit a vasútállomás közelében lévõ bicókölcsözõben igénybe vehetõ bicókkal le lehet nyomni.
Tavaly voltam a Jókai kilátónál, de a lefelé az nem teccett a kerónak. Tihany, meg a birka kerékpárút kilõve, HEGYEKET akaroook!:-)
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 10. - 10:11
vendég_Charon_*
Hola Charon!
Ha szombaton jöttök, esetleg hozzátok is csapódhatnék alkalmi idegenvezetõnek. Véletlenül szabad a napom. De nem akarok tolakodni... Írj talipontot és idõt, ha OK.
Amúgy a Bakony turistatérképekben csak fenntartásokkal bízz! Volt (van?) errefelé néhány katonai objektum, és a valóság sokszor más, mint a térkép...
Bakonybélen van a szállásunk, és péntek este foglaljuk el. Szombaton és vasárnap is egész nap tekernénk nappal, éjjel meg a szokásos kalóriapótlás és darts, bowling meg hasonlók. (Szívesen látunk akkor is)
Szombaton tekernénk egy combosabbat (a társaság nagy részének viszont kellhet alternatív lájtosabb útvonal is = aszfaltos menekülõút).
Talihely: Bakonybél - Tamás panzió - Jókai út 62.
Idõpont: telcsin egyeztessük, de 9-es start szerintem simán jó, én tuti talpon leszek már hétkor. Ha megérkeztél nyugodtan csörgess meg. (06 20 - 36 - 29 három tizennégy)
Megvan a számod szerencsére.
Írta 2006. május 10. - 08:24
Írta 2006. május 09. - 23:44
Sajna be vagyok havazva a diplomamunkámmal meg az államvizsgával. Nem tudom, mikor kerülök nyeregbe legközelebb. Meg most megy az albikeresés is, mert júliustól költözünk az Orsival.
Írta 2006. május 09. - 19:49
Ha szombaton jöttök, esetleg hozzátok is csapódhatnék alkalmi idegenvezetõnek. Véletlenül szabad a napom. De nem akarok tolakodni... Írj talipontot és idõt, ha OK.
Amúgy a Bakony turistatérképekben csak fenntartásokkal bízz! Volt (van?) errefelé néhány katonai objektum, és a valóság sokszor más, mint a térkép...
Üdvözletem a jónépnek!
Hétvégére Bakonybélbe megy egy kisebb társaság a XVII. ker topicból és kíváncsi lennék, hogy 50-100 kilcsi között milyen (lehetõleg terep) útvonalakat ajánlanátok, mint "helybeliek". Hova érdemes elmenni, mit kerüljünk el feltétlen?
Megjegyzem még sosem jártam erre, de térképem van, jól kezelem és egyetlen útvonalként (térképen azt is) a Gázló TT-t ismerem.
Köszi szépen a segítséget elõre is!
Írta 2006. május 09. - 18:58
További javaslatok Bakonyba jövõknek:
Bakonynána-Római fürdõ-Porva-Tés-Lõtér
Bakonybél-Hárskút-Herend
Bakonybél-Kõris hegy-Porvacsesznek-Cuha völgy-Vinye
Írta 2006. május 09. - 17:07
Országos kék-túra útvonal is megy a környéken. Mi is szervezünk szombatra egy kis túrát, de valszeg országúton, ha gondoljátok megírom majd honnan indulunk és szívesen adunk útvonal ajánlatot esetleg felvezetést is vállalunk...
Szal nyugodtan zargassatok minket, ha a Bakonyba jöttök!
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 09. - 11:07
vendég_Charon_*
Fenyõfõi Õsfenyves, Bakonyszentlászló: Ördög-rét (szurdok, szikla, barlang). Hódosér-völgy (országos védettség) a védett ciklámen termõhelyével ,
Csesznek várrom
Bakonyoszlop: volt Eszterházy kastély, park
Dudar: Magashegyi sziklafal és barlangok, õslénytani lelõhelyek.
meg Zirc
vendég_Charon_*
Írta 2006. május 09. - 10:38
vendég_Charon_*
Hétvégére Bakonybélbe megy egy kisebb társaság a XVII. ker topicból és kíváncsi lennék, hogy 50-100 kilcsi között milyen (lehetõleg terep) útvonalakat ajánlanátok, mint "helybeliek". Hova érdemes elmenni, mit kerüljünk el feltétlen?
Megjegyzem még sosem jártam erre, de térképem van, jól kezelem és egyetlen útvonalként (térképen azt is) a Gázló TT-t ismerem.
Köszi szépen a segítséget elõre is!
Írta 2006. május 09. - 10:30
Alakítottunk egy BAkonyi kerékpáros egyesületet Zirc központtal Célunk, hogy kicsit közelebb hozzuk egymáshoz a BAkonyiBikereket, mert útjaink során viszonylag sok bicajost látunk, de hiányoljuk a masszív közösséget... Lesznek megmozdulásaink -országúti,monti,- amire mindenkit szeretettel várunk...
Üdv.
Írta 2006. május 08. - 23:52
Elõkerültem... Eddig a Garda Bikefest-en múlattam az idõt. Többek között e miatt a két hét lazulás miatt vagyok mocskosul elhavazva a melóimmal. De jövõ héten (vagy azután) már tényleg gõzerõvel nekiállok dolgozni a talin!
Akkor visszatérünk rá. Tisztességesen meg szeretném szervezni, nehogy szó érje Veszprémet...
Írta 2006. április 29. - 08:24
Gondolom a héten is azért vagy ennyire csendben, mert a VEN-en üdítõzöl! :wazuuup:
Különben is, az csak egy korsó volt, s onnan hazáig már csak gurulni kellett!:rotfl:
Írta 2006. április 28. - 20:25
Írta 2006. április 28. - 20:16
Írta 2006. április 28. - 19:47
vendég_pier_*
Írta 2006. április 28. - 19:39
vendég_pier_*
A kocatúristák erõsen lezüllesztették , Húsvét hétfõ volt a csúcs...
De a jelenlegi idõjárási viszonyok nem kedveznek ennek az "állatfajtának".
Írta 2006. április 28. - 18:14
Kann Matti: Örülök, hogy gyógyulgatsz, s ha hazatérsz Szolnokról, reméljük már tényleg leszel olyan állapotban, hogy bringázzunk egyet. No és addigra talán az idõ is jobb lesz!
Bikebuddha: Ha elõkerülsz, beszélhetnénk majd a Vp-i Kelly's találkozóról, hogy végigjárjuk-e a lehetséges útvonalat. Szerintem innen talán más is csatlakozna hozzánk egy "pályabejárásra", s mindegy, hogy milyen géppel!
Írta 2006. április 28. - 16:01
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. április 27. - 17:21
Ja, meg majd jelentkezz, ha kitisztulsz a VEN kábulatából! Addig is vödörrel az asztal alá!
Írta 2006. április 26. - 12:08

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére