Zirc szép hely, ott laktam sokáig és rendszeresen visszajárok... Kõris-hegy Bakonybél környékét nagyon ajánlom, meg a Cuha szurdokot, mert igaz nem túl technikás de gyönyörûszép. A Gázló útvonala sztem nem túl szép vannak sokkal szebb és élvezetesebb utak..
Országos kék-túra útvonal is megy a környéken. Mi is szervezünk szombatra egy kis túrát, de valszeg országúton, ha gondoljátok megírom majd honnan indulunk és szívesen adunk útvonal ajánlatot esetleg felvezetést is vállalunk...
Szal nyugodtan zargassatok minket, ha a Bakonyba jöttök!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Started by
Beraczkai
, 2004. December 05. 21:21
Posted 2006. May 09. - 17:07
vendég_Charon_*
Posted 2006. May 09. - 11:07
Amit eddig javasoltak megtekintésre:
Fenyõfõi Õsfenyves, Bakonyszentlászló: Ördög-rét (szurdok, szikla, barlang). Hódosér-völgy (országos védettség) a védett ciklámen termõhelyével ,
Csesznek várrom
Bakonyoszlop: volt Eszterházy kastély, park
Dudar: Magashegyi sziklafal és barlangok, õslénytani lelõhelyek.
meg Zirc
Fenyõfõi Õsfenyves, Bakonyszentlászló: Ördög-rét (szurdok, szikla, barlang). Hódosér-völgy (országos védettség) a védett ciklámen termõhelyével ,
Csesznek várrom
Bakonyoszlop: volt Eszterházy kastély, park
Dudar: Magashegyi sziklafal és barlangok, õslénytani lelõhelyek.
meg Zirc
vendég_Charon_*
Posted 2006. May 09. - 10:38
Üdvözletem a jónépnek!
Hétvégére Bakonybélbe megy egy kisebb társaság a XVII. ker topicból és kíváncsi lennék, hogy 50-100 kilcsi között milyen (lehetõleg terep) útvonalakat ajánlanátok, mint "helybeliek". Hova érdemes elmenni, mit kerüljünk el feltétlen?
Megjegyzem még sosem jártam erre, de térképem van, jól kezelem és egyetlen útvonalként (térképen azt is) a Gázló TT-t ismerem.
Köszi szépen a segítséget elõre is!
Hétvégére Bakonybélbe megy egy kisebb társaság a XVII. ker topicból és kíváncsi lennék, hogy 50-100 kilcsi között milyen (lehetõleg terep) útvonalakat ajánlanátok, mint "helybeliek". Hova érdemes elmenni, mit kerüljünk el feltétlen?
Megjegyzem még sosem jártam erre, de térképem van, jól kezelem és egyetlen útvonalként (térképen azt is) a Gázló TT-t ismerem.
Köszi szépen a segítséget elõre is!
Posted 2006. May 09. - 10:30
Sziasztok!
Alakítottunk egy BAkonyi kerékpáros egyesületet Zirc központtal Célunk, hogy kicsit közelebb hozzuk egymáshoz a BAkonyiBikereket, mert útjaink során viszonylag sok bicajost látunk, de hiányoljuk a masszív közösséget... Lesznek megmozdulásaink -országúti,monti,- amire mindenkit szeretettel várunk...
Üdv.
Alakítottunk egy BAkonyi kerékpáros egyesületet Zirc központtal Célunk, hogy kicsit közelebb hozzuk egymáshoz a BAkonyiBikereket, mert útjaink során viszonylag sok bicajost látunk, de hiányoljuk a masszív közösséget... Lesznek megmozdulásaink -országúti,monti,- amire mindenkit szeretettel várunk...
Üdv.
Posted 2006. May 08. - 23:52
Hola Redi!
Elõkerültem... Eddig a Garda Bikefest-en múlattam az idõt. Többek között e miatt a két hét lazulás miatt vagyok mocskosul elhavazva a melóimmal. De jövõ héten (vagy azután) már tényleg gõzerõvel nekiállok dolgozni a talin!
Akkor visszatérünk rá. Tisztességesen meg szeretném szervezni, nehogy szó érje Veszprémet...
Elõkerültem... Eddig a Garda Bikefest-en múlattam az idõt. Többek között e miatt a két hét lazulás miatt vagyok mocskosul elhavazva a melóimmal. De jövõ héten (vagy azután) már tényleg gõzerõvel nekiállok dolgozni a talin!
Akkor visszatérünk rá. Tisztességesen meg szeretném szervezni, nehogy szó érje Veszprémet...
Posted 2006. April 29. - 08:24
Jakus: mert tõled nagyon messze áll a sörözés, ugye? :soczek:
Gondolom a héten is azért vagy ennyire csendben, mert a VEN-en üdítõzöl! :wazuuup:
Különben is, az csak egy korsó volt, s onnan hazáig már csak gurulni kellett!:rotfl:
Gondolom a héten is azért vagy ennyire csendben, mert a VEN-en üdítõzöl! :wazuuup:
Különben is, az csak egy korsó volt, s onnan hazáig már csak gurulni kellett!:rotfl:
Két keréken szép a világ...
Posted 2006. April 28. - 20:25
Redi: Megnéztem a képeket, és majd kellene a többi is. Ftp-n vagy icq-n megügyezzük majd az áttöltést. A képeken frankó, hogy túra közben a Tomival söröztetek egyet :-) Úgy néz ki, mindha én is söröztem volna, pedíg nem is.
FELAHEGYRE! :scared:
Posted 2006. April 28. - 20:16
Posted 2006. April 28. - 19:47
Ebben igazad lehet, viszont a család korosabb tagjai, illetve a lányok sem igen díjazzák az ilyen idõt túrázásra! Haverokkal még talán bevállalnánk, ám ilyen szakadó esõben nem indulnék el sehová, max egy kisebb záporban!
vendég_pier_*
Posted 2006. April 28. - 19:39
Pedig rossz idõben :deszcz:jobb a Cuha-völgybe menni.
A kocatúristák erõsen lezüllesztették , Húsvét hétfõ volt a csúcs...
De a jelenlegi idõjárási viszonyok nem kedveznek ennek az "állatfajtának".
A kocatúristák erõsen lezüllesztették , Húsvét hétfõ volt a csúcs...
De a jelenlegi idõjárási viszonyok nem kedveznek ennek az "állatfajtának".
Posted 2006. April 28. - 18:14
Végre péntek, itt a hétvége, erre szakad az esõ! Asszem a vasárnapi Cuha-völgyi családi bringázás ugrik! Azért ez mocsokság! Most itt punnyadhatok a gép elõtt, szép kilátások hétvégére!
Kann Matti: Örülök, hogy gyógyulgatsz, s ha hazatérsz Szolnokról, reméljük már tényleg leszel olyan állapotban, hogy bringázzunk egyet. No és addigra talán az idõ is jobb lesz!
Bikebuddha: Ha elõkerülsz, beszélhetnénk majd a Vp-i Kelly's találkozóról, hogy végigjárjuk-e a lehetséges útvonalat. Szerintem innen talán más is csatlakozna hozzánk egy "pályabejárásra", s mindegy, hogy milyen géppel!
Kann Matti: Örülök, hogy gyógyulgatsz, s ha hazatérsz Szolnokról, reméljük már tényleg leszel olyan állapotban, hogy bringázzunk egyet. No és addigra talán az idõ is jobb lesz!
Bikebuddha: Ha elõkerülsz, beszélhetnénk majd a Vp-i Kelly's találkozóról, hogy végigjárjuk-e a lehetséges útvonalat. Szerintem innen talán más is csatlakozna hozzánk egy "pályabejárásra", s mindegy, hogy milyen géppel!
Posted 2006. April 28. - 16:01
Na hejre jöttem annyira , hogy már tudok tekerni, erre az idõjárás sz....be. Ilyen az én szerencsém . Köv. héten mehetek Szolnokra úgy , hogy nem fogok egy ideig bringázni az biztos. Nem baj.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2006. April 27. - 17:21
Végeztem! Felpakoltam azokat a képeket bringázásokról, amiket akartam. Asszem most fogod elõször látni ezeket. Ha kell a többi, majd szólj!
Ja, meg majd jelentkezz, ha kitisztulsz a VEN kábulatából! Addig is vödörrel az asztal alá!
Ja, meg majd jelentkezz, ha kitisztulsz a VEN kábulatából! Addig is vödörrel az asztal alá!
Posted 2006. April 26. - 12:08
Jakus: Ok, köszi, bár még nem tudom, mikor lesz rá idõm, mert a cégnél eléggé behavaztam a melóval, meg otthon is összejöttek a dolgok, úgyhogy kicsit sok mindent kellene csinálni viszonylag rövid idõ alatt. Valahogy csak kikeveredek majd ebbõl, aztán akkor erre is kerítek idõt! További jó mókázást a VEN-en!
Posted 2006. April 25. - 17:42
Posted 2006. April 25. - 11:44
Hát az nem én voltam sajnos. Olyan amatõr hibát vétettem, hogy még leírni is szégyen. Nem vittem megammal Almádiba semmit defektjavításhoz. Kimentem a kapun, tekertem ~100 métert, kaptam egy defektet, hazatoltam a bringát. :wallbangeÜdv mindenkinek!
Voti hétvégén láttam valami "sárgát" Csopak környékén a felsö részen.
Mondjuk nem nagyon figyeltem mert a bringával voltam elfoglalva!
Nagyon, nagyon szokatlan még nekem ez az országuti bringa!
Posted 2006. April 25. - 07:31
Na, csak sikerült nekiállnom, s elkezdtem felpakolni a képeimet. Egyelõre az õrségi kirándulásról látható néhány kép, amit a közeljövõben még bõvítek. Utána pedig régebbi bringás fényképek felpakolását is tervezem.
Jakus: Remélem nem bánod, ha majd kerülnek fel olyan képek, amin esetleg te, illetve a büszkéd szerepeltek! Gondolok itt a tavalyi közös megmozdulásunkra a Bakonyban, amikor a végén majdnem elmosott minket az esõ!
Akit érdekelnek a képek, itt megnézheti:
www.kep.tar.hu/redi79
Jakus: Remélem nem bánod, ha majd kerülnek fel olyan képek, amin esetleg te, illetve a büszkéd szerepeltek! Gondolok itt a tavalyi közös megmozdulásunkra a Bakonyban, amikor a végén majdnem elmosott minket az esõ!
Akit érdekelnek a képek, itt megnézheti:
www.kep.tar.hu/redi79
Posted 2006. April 24. - 10:29
Jakus!
Elképzelhetõ, hogy hétközben tudunk együtt tekerni, vagy teljesen lefoglal a VEN, no meg ami velejár? Tényleg, ha van valami mûsorfüzeted, vagy infód, hogy mikor, hol, mi lesz, azt juttasd már el légyszi nekem!
Hétvégén megyek fel Bakonyba, családi bringázás lesz a Cuha-völgyben, úgyhogy biztos csinálok majd képeket, a családi tempó mellett lesz rá idõm rendesen. Remélem jó idõ lesz, bár szombatra esõt mond, mondjuk mi vasárnap mennénk!
Jakus, ha magadhoz térsz, jelentkezz! Ma asszem kimegyek fél öt körül kb. másfél órára.
Elképzelhetõ, hogy hétközben tudunk együtt tekerni, vagy teljesen lefoglal a VEN, no meg ami velejár? Tényleg, ha van valami mûsorfüzeted, vagy infód, hogy mikor, hol, mi lesz, azt juttasd már el légyszi nekem!
Hétvégén megyek fel Bakonyba, családi bringázás lesz a Cuha-völgyben, úgyhogy biztos csinálok majd képeket, a családi tempó mellett lesz rá idõm rendesen. Remélem jó idõ lesz, bár szombatra esõt mond, mondjuk mi vasárnap mennénk!
Jakus, ha magadhoz térsz, jelentkezz! Ma asszem kimegyek fél öt körül kb. másfél órára.
Posted 2006. April 24. - 06:45
Üdv mindenkinek!
Posted 2006. April 23. - 17:51
Hétközben valamelyik délután jönne valaki tekerni? Nekem délután négy-fél öt körül már jó! S ha összejön, ki akarok menni kétszer-háromszor.