Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
emptytrash: Ha jössz biztosan, légyszi írd majd magad a listához a Megmozdulásokon belül a 2. Kelly's tali-ba! Köszi!

Jakus szintén!

No meg aki még ráér, bringától függetlenül nyugodtan jöhet!
Két keréken szép a világ...

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Szevasztok!

Ha a technika engedi akkor megyek! Nem tudom mi lesz a
bringával mert az ideiglenes középsö tányér lehet, hogy
nem jó választás volt! A múltkori tekerés útán hazafelé elég
érdekes hangokat adott ki! Remélem csak a por! Na mind1.
Az idõponttal szerintem nem lesz gond!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jakus! Tényleg, ezt még nekem sem említetted, hogy ráérsz-e Pünkösd vasárnapján (nem csak) Kelly's-esekkel tekerni egy napot, s megmutatni a környéket távolabbi bringásoknak is! Ha lehet, mindenképpen szeretnélek rábeszélni, te is jól járnál, ha van rá idõd, illetve a csapat is nyerne veled! Mit szólsz?

emptytrash: Te jössz? Ha igen, jelezd itt, vagy a Megmozduláson belül, csak hogy Buddha is láthassa majd, hányan is leszünk!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Hola!

Váljék egészségetekre a szombat!:)
A képeket meg én köszönöm mindenkinek, már le is mazsoláztam a kedvenceket...

Szió!

Köszönöm a csapat nevében mégegyszer a szombati napot! A képeket amiket készítettünk felraktuk!
www.kep.tar.hu/theyeti
www.kep.tar.hu/kisocsike

http://www.kep.tar.h...3821/22024701#2
http://www.kep.tar.h...3821/22025669#2
A lelki felfrissülés:
http://www.kep.tar.h...3821/22026679#2

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Szió!

Köszönöm a csapat nevében mégegyszer a szombati napot! A képeket amiket készítettünk felraktuk!
www.kep.tar.hu/theyeti
www.kep.tar.hu/kisocsike

http://www.kep.tar.h...3821/22024701#2
http://www.kep.tar.h...3821/22025669#2
A lelki felfrissülés:
http://www.kep.tar.h...3821/22026679#2
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Jakker: Nem tudsz valami website-ot, ahol találhatnék térképet a Csatárról? Ördögrágta szikla környéke érdekelne, meg valami völgy, aminek nem emlékszem a nevére...
Egyébként te otthonosan mozogsz azon a környéken? Jössz Kelly's talira?

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Látom jó volt a tekerés. Redi: Szombatra jó felfedezést! Bár az egyedülmenõs felfedezéssel vigyázz. Pont a multkor csináltam én is valami hasonlót. Mentem árkon-bokron át, nem túl forgalams helyeken. Ezt úgy gondolom, hogy a nyomokból ítélve egy hónapja nem járt arra senki. Volt egy kis lejtõs ösvény és ahogy mentem lefelé kicsit berázott a kormány(jobbra-balra csapkodott). Biztos ismered a jelenséget. Végül meg tudtam fogni a biciklit, így nem lett semmi. Késöbb gondolkodtam el azon, hogyha akkor beszántok a bozótosba és eltöröm valamelyik létfontosságú szervemet :-) mondjuk egy fával való találkozáskor, akkor aztán senki nem talált volna meg. Olyan lettem volna mint Chuck Norris, csak egy kicsit másképp:ütközésben eltûnt. Meg lett volna idõm harmadszorra is elszámolni végtelenig. Azóta ha egyedül megyek, akkor mindíg csak jól bejáratott úton, és mindíg tudja valaki más is hogy merre megyek. Pl. felvázolom indulás elött a Ferusznak. Hát ennyit útravalóul szombatra.
FELAHEGYRE! :scared:

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Hello Mindenkinek!

A tekerés valóban nagyon kellemes volt! Semmi kapkodás!
Remélem, hogy egyre több idöm lesz majd tekerni!
A Kelly's találkozón sem lesz szerintem
semmi gond a távval meg az idövel sem!

Redi: a felsöörsi összekötö utat majd megnézhetjük valamikor!
Mondjuk, hogy mikor azt nem tudom, de majd még beszélünk!
Felsöörsböl kiindulva Füred felé szépeket lehet tekerni ha jól
emlékszem!

Üdv

Ui.: Aki kedvet érez délutánonként egy tényleg laza tekerésre az irjon!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Tegnap emptytrash-el tettünk egy jó kis kört Márkóra. Oda Séd-völgy, vissza lõtér. Kellemes tempójú jó kis tekerés volt. Remélem lesz még ilyen, s akár más is csatlakozhatna!

Buddha: Ugye nagyjából ez a kör lesz a Találkozó elsõ köre, s újra megerõsíteném, hogy ahogy te gondolod, az kb. 30km, s max 1,5 óra!

Jakus: Szombaton akkor asszem egyedül megyek, ha csak innen nem jelentkezik valaki. Szabad lesz az egész délelõttöm. Talán elmegyek az Ojjektum fele, arra még egyedül nem nagyon jártam, csak veled. Hátha találok valami jó kis utat, amit még nem ismerek! Valakinek van kedve jönni?

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hi Redi!

A szombat sajna biztos naemjó, mert Keszthelyre megyünk Orsival, a hugának lesz valami diplomaátadó elõtti ünnepség. Valamikor azért biztos lesz idõm nekem is. Jó tekergést!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jakus!

Hogy állsz tanulással-vizsgákkal-költözéssel? Van idõd valamikor tekerni? Szombat délelõtt? Mondjuk 8:00 - 13:00? Én asszem megyek valamerre egy nagyobb kört. Mit szólsz?

Valaki másnak lenne kedve?

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Remek!
A másfél órás túra tökéletes ! Ha nem kell kapkodni akkor mászhatunk is!

Üdv

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Hali!

Most jöttem meg Ajkarendekrõl. Kitekertem a crosspályára... hát mit mondjak többet toltam a gépet felefelé mint tekertem, de azért király volt !
A pálya egyik része lennt a völgyben olyan kis bemelegítõs, ott udtam meni pár jó kört az ugratókon, aztán rendek-gyepes kerékpárúton vissza ajkára.

Nem tudom, ajkaiak nem látogatják ezt a fórumot, mert a bicikliúton gyakran találkozok rider-el, és környékbeli kisebb túrákra szívesen mennék.

Hali.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
emptytrash!

Két javaslatom lesz délutánra, mindegyik másfél óra körüli. Az egyik dombosabb, mászósabb, míg a másik kevésbé emelkedõs-lejtõs, viszont kicsit hosszabb. Majd személyesen megdumáljuk, melyik legyen. Amúgy te a montit nem szoktad, nekem meg az erõnlétem inkább a kocsmai sportokhoz alkalmas jelenleg, de azért megyünk egy jó kört! Majd hívlak!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,789 posts
Sziasztok!

Redi!

Úgy néz ki minden OK, be tudok érni 16.45-re!
Kimlö túrát terveztél remélem mert még szoknom kell a montit! :)
Várom a hívásod, ha bármi közbejönne akkor jelentkezem!

Üdv

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
Jakus! Az jó lesz, ha elviszel arra, még tekernem sem kell!

emptytrash: Akkor 16:45-kor ott leszek a körforgalomnál, ahol a bringaút vége van. Délután majd hívlak! Ha valakinek van még kedve csatlakozni, jöjjön szintén oda! Jakus?

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hi bikebuddha!
A Szentkirájszabadját Felsõörsel összekötõ földes útról még én írtam azthiszem. Remélem valamikor el tudok menni én is tekerni és akkor meg tudom mutatni. Ha össze tudunk majd beszélni egy idõpontot akkor akár neked is, de ha nem akkor majd Redit elviszem arra, aztán õ majd elkalauzol mikor találkoztok.

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Veszprémi Kelly's Tali részletek a "Megmozdulás"-ban! Remélhetõleg lesznek képek is...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Köszi az infót! A kört így képzelem: Vp. vasútállomás - Fenyves u. - Szerelem sziget - Viadukt - Betekints völgy - Csatár - Márkó - murvás - Vp. vasútállomás.

Ami még fontos volna, az a Felsõõrsöt Szentkirályszabadjával összekötõ földút. Állítólag van ilyen, de én nem ismerem. A Márkó-kör után kellene még egy Balatont érintõ kör, aminek része az Almádiba vivõ kerékpárút. A megfelelõ távolságot kellene kisakkozni... Az elsõ Kelly's talin 80 km köröl mentünk, lakhelytõl függõen. No, jövõ héten jelentkezem!

Márkó-Vp a lõtéri széles murváson vasútállomástól-állomásig kb. 9-10km lehet. Bár a kérdésedbõl nem teljesen értem, hogy hogyan gondolod a kört?
Ugye ez oda vissza (hogy kör legyen) kb 20km. Na most ha Laczkó-forrás-Csatárhegy lába-Séd-völgy-Márkó-Lõtér-LBknauf-város kört megyek, az kb 28km. És úgy tényleg kör, nem ugyanarra visszafelé! Akkor remélem hétvége felé tudunk konkrétumokról is beszélni! Én a héten elvileg minden délután (4 után) ráérek. Sõt, szerintem szombaton is, bár ott a délelõtt lesz a valószínûbb!

emptytrash: Holnaphoz mit szólsz! Én délután fél öt körültõl ráérnék tekerni egyet, ha neked is jó, akkor kitaláljuk hol és mikor!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 posts
emptytrash: Privátban cserélhetnénk telefonszámot, s akkor holnap könnyebben megtalálhatjuk egymást! Az enyémet mindjárt küldöm. Holnap 15:00-ig elérem a netet is, addig biztosan járok még itt is többször! Nekem holnapra jó a háromnegyed öt is! Addigra feltekerek az Almádi útra a benzinkút melletti körforgalomhoz, ahová a bringaút behoz téged. Mit szólsz hozzá?