Nah, én meg voltam a T-Mobile veszprémi kritériumversenyén, ami erõsen sör-virsli verseny lett.
Igazság szerint szétszedtem a birngát, és mivel polar pulzusmérõmet zavarta a drótnélüli Cateye kilométeróra, úgy gondoltam, hogy kicserélem a montiméval, amely kábeles. Csakhogy kellettek hozzá rögzitõgyûrûk, mert le kellett vágnom a montiról, emiatt elgurultam a Kuszihoz (nem volt neki). Ahogy megyek a Stadion elõtt nagy banzájt látok. Kiderült, hogy áthelyezték a pályát a várból ide. Hazakocogtam, lóhalálában összeraktam a gépet, (az elsõ kereket fordítva, a verseny elõtt vettem észre, hogy nem mér az óra, a hátsónál befogott a fék), és minden melegítés nélkül, lényegében 2 hetes kihagyással (tán 3-szor tekertem) elindultam. Kokó is jött, õ ráadásul bemelegített a korosztályossal.
7-en indultunk, 2 montis, 3 outis, meg ketten Kokóval. Na, mondom ebbõl dobogó úgyse lesz, szétrántom egy kicsit a mezõnyt, és az elsõ kört elhozom, az úgysem pontszerzõ, tehát hagyni fogják, utána meg Kokót hosszú hajrában lehagyom. Így is volt, csak az egyik gyerek defektet kapott, így megcsíptem a harmadik helyet...
Ps: a fõ poén az, hogy pont olyan rögzítõket adtak a rajtszámhoz, így végül mégis megcsinálhattam:))
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Indította
Beraczkai
, 2004. december 05. 21:21
Írta 2006. szeptember 18. - 16:38
vendég_pier_*
Írta 2006. szeptember 18. - 16:29
Hát, errõl az útvonalról ez az egy kép készült , sajna be kell érni ezzel.Pier: Kicsit távolabbi képet is rakjál fel. Nem tudom beazonosítani, hogy melyik út az ami a képen látszik.
Egyébként ilyen minõségû murvás Veszprémbõl csak a Hárskúti illetve ez a Lókuti látszik.
Tudtommal.
Egyébként a magasles az út negyedénél eléggé jellegzetes.
Hvégén maraton orsz. bajnokság Gyõrújbarát-Kõris hegy-Gyõrújbarát között.
Vki innen akár nézõként összekötve túrával?
Én valszeg Cuha-völgy , Hódos-ér és környéke , esetleg Kõris.
Írta 2006. szeptember 18. - 16:12
Ano: Milyen volt hétvégén 24 órás bringázás? Volt innen valaki más is?
hááát ... jobban is mehetett volna
a pálya (szerintem) nagyon fasza volt ... kicsit technikás, kicsit tekerõs, de voltak gyors, kissé szlalomos részek is ...
a baj az volt hogy kb éjfél és hajnali 1 óra között valamikor elkezdett esni és kb 3-4ig folyamatosan áztatott minket ... és így a frankó kis pályát (kb 3,8 km volt egy kör) amit olyan 12-15 perc között azért simán körbelehetett tekerni, olyannyira feláztatta, hogy bizonyos szakaszon még tolva is nehezen lehetett haladni, mert pillanatok alatt, szószerint felmászott a sár a kerékre és nem fordult el ... mivel cipelni nem volt erõm, így küzködtem ... és valamivel több mint egy óra alatt csak 2 kört tudtam megtenni, mindezt úgy, hogy útközben kb 2szer szabadítottam meg a bringát a felesleges súlytól ...
ezt a "kis apróságot" leszámítva jó volt a verseny
kategóriánkban 8ikak lettünk ... ezt a sárnak köszönhetjük ... ha száraz idõnk lett volna akkor esélyesek lettünk volna a 3ik helyre ...
az utolsó körben az 1ik csapattagunk végigkamerázta a pályát, szal majd ha sikerül feltenni gépre, akkor valamilyen értelmes méretû és minõségben feltöltöm valahova. Csak azt sajnálom hogy azon nem fog látszódni a saras pálya
Írta 2006. szeptember 18. - 15:00
Köszi Pier! Valamerre erre gondolkodom én is. Majd, ha egy kicsit jobb idõ lesz. Mióta fenn vannak az új külsõk, még mindig nem sikerült gépre ülnöm. Viszont hétvégén végre rászántam magam, s vettem SPD-t. Már fenn is van a bicón, alig várom, hogy kipróbáljam. Ha marad most ez a kis esõmentes idõ, lehet, hogy egy fél óra múlva ki is megyek próbálgatni ezt a dolgot. Messze, meg terepre úgysem akarok vele elsõ alkalommal menni, inkább kimegyek valami sík részre, ahol bénázhatok egyet. Azért remélem sikerül nyeregben maradnom megálláskor is. No, majd mesélek, hogy milyen volt, illetve hétvégére is szervezhetnénk valamit, addigra tisztább idõt is igérnek. Jönne valaki?
Két keréken szép a világ...
Írta 2006. szeptember 18. - 09:04
Pier: Kicsit távolabbi képet is rakjál fel. Nem tudom beazonosítani, hogy melyik út az ami a képen látszik.
FELAHEGYRE! :scared:
Írta 2006. szeptember 17. - 10:53
vendég_pier_*
Írta 2006. szeptember 15. - 23:33
Múlt vasárnap jártunk a lõtér és Lókut közötti szakaszon.Rengeteg felfedezni való jó minõségi ösvény van.Viszont mire a lõtér után megmásztuk a hegyet , az nem tartozik életem legjobb eseményei közé.Elég annyi , hogy fél órát toltuk felfelé majdnem orrvérzésig , de megérte , mert tényleg csúcs a Lókut környéki rész.
Ez a halál szakasz nézete a veszprémi tesco benzinkúttól:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ja és ami látható azt még simán kitekertük...
Ez a halál szakasz nézete a veszprémi tesco benzinkúttól:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Ja és ami látható azt még simán kitekertük...
Írta 2006. szeptember 15. - 09:11
Üdv!
Jövõ hétvégén én is mennék valamerre, ha az idõ engedi, de a TT130-as távját tuti kihagyom. Azt hiszem nekem terepen 100km fölött már nem kívánatos a tekerés, pláne ha abban van egy Hajag, egy Kõris-hegy és egy Hárskút mászás is! Szóval mennék én ennyit kevesebb mászással, vagy mennék ennyi mászást kicsit kevesebb távval. A kettõ együtt nekem nagyon fárasztónak tûnt, pláne ahhoz, hogy két héten belül kétszer próbáljam meg. Inkább keresek valami más utat, amerre még ritkábban jártam. Mondjuk a Lõtérrõl el kéne menni Lókút felé, onnan át Olaszfalu, Eplény felé, majd a Lõtér másik részén visszajönni! Most ilyesmi érdekelne! Csak az a gáz, hogy az elkövetkezõ napokra esõket jósolnak, úgyhogy ki tudja mi lesz.
Na mindegy, kellemes hétvégét mindenkinek, aki pedig megy a 24órás versenyre, annak sok sikert, és kitartást!
Jövõ hétvégén én is mennék valamerre, ha az idõ engedi, de a TT130-as távját tuti kihagyom. Azt hiszem nekem terepen 100km fölött már nem kívánatos a tekerés, pláne ha abban van egy Hajag, egy Kõris-hegy és egy Hárskút mászás is! Szóval mennék én ennyit kevesebb mászással, vagy mennék ennyi mászást kicsit kevesebb távval. A kettõ együtt nekem nagyon fárasztónak tûnt, pláne ahhoz, hogy két héten belül kétszer próbáljam meg. Inkább keresek valami más utat, amerre még ritkábban jártam. Mondjuk a Lõtérrõl el kéne menni Lókút felé, onnan át Olaszfalu, Eplény felé, majd a Lõtér másik részén visszajönni! Most ilyesmi érdekelne! Csak az a gáz, hogy az elkövetkezõ napokra esõket jósolnak, úgyhogy ki tudja mi lesz.
Na mindegy, kellemes hétvégét mindenkinek, aki pedig megy a 24órás versenyre, annak sok sikert, és kitartást!
Írta 2006. szeptember 15. - 08:06
úgynéz ki, hogy lehet, hogy szombaton is ráérnék ... szóval akár szombatra (szept. 23) is lehet tervezni és akkor lesz egy vasárnapi pihenés a hétfõi munka elött
Írta 2006. szeptember 15. - 06:42
jövõhéten vasárnap valszeg jó lenne nekem ...
Te tudod!
Akkor úgy tervezem, aztán meglátjuk az idöjárás is
úgy gondolja-e ahogy mi és engedélyezi a túrát!
Bárki aki szeretne jönni szóljon!
Üdv
Írta 2006. szeptember 14. - 20:35
jövõhéten vasárnap valszeg jó lenne nekem ...Sziasztok!
Gázló 130-at nem akar tekerni valaki valamikor?
Üdv
Írta 2006. szeptember 14. - 10:01
Írta 2006. szeptember 14. - 07:28
Üdv!
Hát a szombati tekerés ugrott, nem leszek hétvégén Veszprémben. Talán majd legközelebb! No meg jövõ héten egy-két délután is bejátszhat, ahogy azt mondjuk gondoltam erre a hétre is, csak ez sem jött össze. Elég húzós hét ez most, valószínûleg nem is fogok nyeregbe ülni! Legalább arra volt idõm, hogy nagytakarítást hajtsak végre a gépen, no meg tettem rá új külsõket! Nagyon kipróbálnám már, de hát csak jövõ hét lesz belõle. Valószínûleg.
Jövõ hétre, vagy esetleg jövõ hétvégére nincs valakinek valami jó ötlete?
Hát a szombati tekerés ugrott, nem leszek hétvégén Veszprémben. Talán majd legközelebb! No meg jövõ héten egy-két délután is bejátszhat, ahogy azt mondjuk gondoltam erre a hétre is, csak ez sem jött össze. Elég húzós hét ez most, valószínûleg nem is fogok nyeregbe ülni! Legalább arra volt idõm, hogy nagytakarítást hajtsak végre a gépen, no meg tettem rá új külsõket! Nagyon kipróbálnám már, de hát csak jövõ hét lesz belõle. Valószínûleg.
Jövõ hétre, vagy esetleg jövõ hétvégére nincs valakinek valami jó ötlete?
Írta 2006. szeptember 13. - 18:25
Kissé gáz, de a holnapi rendhagyó MTB tesiórát ki kell hagynom. (Bocs Pitjú...) Fel kell készítenem a gépet Csillebércre, plusz hihetetlen mennyiségû angol nyelvészet szakadt a nyakamba...
Jövõ héten újra megpróbáljuk!
Jövõ héten újra megpróbáljuk!
Írta 2006. szeptember 13. - 15:39
makróökonómiám van 9-12ig
amíg bejárok, addig Makró, aztán a koleszos életben meg majd bicó
elég sportos lesz a hetem: hétfõ, szerda floorball; csütörtök este futás esélyes, meg akkor a bicaj...
ki kéne nyírni 10 embert a Magisterbõl és lenne helyem!!!! :S
amíg bejárok, addig Makró, aztán a koleszos életben meg majd bicó
elég sportos lesz a hetem: hétfõ, szerda floorball; csütörtök este futás esélyes, meg akkor a bicaj...
ki kéne nyírni 10 embert a Magisterbõl és lenne helyem!!!! :S
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. szeptember 12. - 19:03
Úgy tûnik, sikerül összehozni egy rendszeres jellegû rendhagyó mtb-s testnevelés órát a PE hallgatóinak. Egy csütörtök délelõtti 3 órás bringázában gondolkodunk, amely reggelente 8:00-kor indulna a Tesi Tanszék elõl és ugyanitt érne véget.
Szívesen látunk minden kerékpárost!
Fejleményekrõl majd referálok...
Üdv
Szívesen látunk minden kerékpárost!
Fejleményekrõl majd referálok...
Üdv
Írta 2006. szeptember 12. - 13:40
Szia Redi!
Köszönöm a jókívánságokat, gratulálok a 134 km-es távhoz nem semmi, ahogy elnéztem a fényképeket biztos nem lazsáltatok és dagasztottátok a sarat.
Ahogy rendbe jövök jelentkezni fogok (még 1 hónap).
Köszönöm a jókívánságokat, gratulálok a 134 km-es távhoz nem semmi, ahogy elnéztem a fényképeket biztos nem lazsáltatok és dagasztottátok a sarat.
Ahogy rendbe jövök jelentkezni fogok (még 1 hónap).
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2006. szeptember 11. - 14:25
Sziasztok Bringások!
Segítséget szeretnék kérni, és egyúttal egy kis munkalehetõséget ajánlani.
Outdoor tréningeket szervezek, és összeraktam egy bringás tréninget, amihez egy bringás embert keresek alkalomszerûen.
Akire szükségem lenne: jófej ember, aki meg tudja szerelni a kisebb-nagyobb bajokat a bringán (defekt, láncleesés) menet közben.
Most csütörtökön, 14-én lesz az elsõ ilyen programom. A helyszín: Balatonfüred, Koloska völgy.
Elég bonyi elmagyarázni így, mindent elmesélek részletesen, aki ráér, keresne egy kis fékrevalót, hívjon, visszahívom: 20/931-6845
Köszönöm, Cucc
Segítséget szeretnék kérni, és egyúttal egy kis munkalehetõséget ajánlani.
Outdoor tréningeket szervezek, és összeraktam egy bringás tréninget, amihez egy bringás embert keresek alkalomszerûen.
Akire szükségem lenne: jófej ember, aki meg tudja szerelni a kisebb-nagyobb bajokat a bringán (defekt, láncleesés) menet közben.
Most csütörtökön, 14-én lesz az elsõ ilyen programom. A helyszín: Balatonfüred, Koloska völgy.
Elég bonyi elmagyarázni így, mindent elmesélek részletesen, aki ráér, keresne egy kis fékrevalót, hívjon, visszahívom: 20/931-6845
Köszönöm, Cucc
Írta 2006. szeptember 11. - 13:23
Sziasztok!
A 130-as távot én is megnézném! Lehet, hogy addig az új teló
is meglesz!
Ano: Választásom végül az RS Rebára esett. Ez néz ki jelenleg
a legjobbnak. Amúgy a 90km útán szombaton mentem ou.-on
egy "laza" 70-et, de ilyen jó átlagot még nem produkáltam!
Csak úgy suhant az ou.-i! Kicsit lazábban ment a tekerés mint
terepen. Edzésnek is jó ez a kis terepezés!
Üdv
A 130-as távot én is megnézném! Lehet, hogy addig az új teló
is meglesz!
Ano: Választásom végül az RS Rebára esett. Ez néz ki jelenleg
a legjobbnak. Amúgy a 90km útán szombaton mentem ou.-on
egy "laza" 70-et, de ilyen jó átlagot még nem produkáltam!
Csak úgy suhant az ou.-i! Kicsit lazábban ment a tekerés mint
terepen. Edzésnek is jó ez a kis terepezés!
Üdv
Írta 2006. szeptember 11. - 11:21
Hali!
Jó kis túra volt! Még mindig "lázasak" a combjaim! Az a fincsi mászás tényleg kimaradt, méghozzá miattam! Porva-Csesznekre elfogytam! A Kõris-hegyet megmászni azon a murvás 8km-es emelkedõn bõ 50km-el a lábunkban nem is volt olyan egyszerû! Nagyon tudtam díjazni, amikor végre felértünk! Idõben is egy kicsit meg voltunk csúszva, s nem akartam túl késõn hazaérni, no meg már erõm sem nagyon maradt, ezért javasoltam, hogy Porva-Csesznekrõl menjünk ki Zircre, s onnan le Vp-be vissza! Azért ez szép volt így is, ahhoz képest, hogy egyikünk sem ment ennyit sem szintben, sem távban egy nap! Pláne ilyen terepen!
A héten valószínûleg kedd és csütörtök délután megyek 1-2 órát feltehetõleg a Csatár-hegy környékén, illetve szombat délelõttre férne be egy kör durván délig, esetleg egyig! Akit érdekel valamelyik, jelezze! Hétvégi képek a lenti linken megtekinthetõk. Az elsõ képen látszik a térképen, hogy merre jártunk!
Kann Matti: Jobbulást, gyógyulást, s kívánom mielõbb tekerhessünk újra együtt!
Jó kis túra volt! Még mindig "lázasak" a combjaim! Az a fincsi mászás tényleg kimaradt, méghozzá miattam! Porva-Csesznekre elfogytam! A Kõris-hegyet megmászni azon a murvás 8km-es emelkedõn bõ 50km-el a lábunkban nem is volt olyan egyszerû! Nagyon tudtam díjazni, amikor végre felértünk! Idõben is egy kicsit meg voltunk csúszva, s nem akartam túl késõn hazaérni, no meg már erõm sem nagyon maradt, ezért javasoltam, hogy Porva-Csesznekrõl menjünk ki Zircre, s onnan le Vp-be vissza! Azért ez szép volt így is, ahhoz képest, hogy egyikünk sem ment ennyit sem szintben, sem távban egy nap! Pláne ilyen terepen!
A héten valószínûleg kedd és csütörtök délután megyek 1-2 órát feltehetõleg a Csatár-hegy környékén, illetve szombat délelõttre férne be egy kör durván délig, esetleg egyig! Akit érdekel valamelyik, jelezze! Hétvégi képek a lenti linken megtekinthetõk. Az elsõ képen látszik a térképen, hogy merre jártunk!
Kann Matti: Jobbulást, gyógyulást, s kívánom mielõbb tekerhessünk újra együtt!