Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Sziasztok,

Danesdzsu, akkor hetvege nekem is jo lenne, de szombat lenne a tuti, mert vasarnap nem igazan leszek itthon, mert ma jott meg a jogsim es megyek vezetgetni. :-) Persze meg tanulnom is kene, a szombati 3 oras almadi talalkozo tokeletes lenne, ha az ido is engedi es nektek is jo. :-) Jelöljünk ki szerintem mar elore egy idopontot, meg meg egyet, ha az ido nem lenne megfelelo. :-) Meg merre? Atmenjunk most Balcsin? :-) Csak akkor meg elobb kell indulni!

Szóval átállsz a sötét oldalra? Ezentúl szegény kerékpárosokat fogsz leszorítani az útról? Ok, szombaton viszek kromofágot....

Én speciel benne lennék Almádi-Szántód-Tihany-Almádiban is...

Ron

Ron

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Sziasztok,

Danesdzsu, akkor hetvege nekem is jo lenne, de szombat lenne a tuti, mert vasarnap nem igazan leszek itthon, mert ma jott meg a jogsim es megyek vezetgetni. :-) Persze meg tanulnom is kene, a szombati 3 oras almadi talalkozo tokeletes lenne, ha az ido is engedi es nektek is jo. :-) Jelöljünk ki szerintem mar elore egy idopontot, meg meg egyet, ha az ido nem lenne megfelelo. :-) Meg merre? Atmenjunk most Balcsin? :-) Csak akkor meg elobb kell indulni!

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

És Te merre laksz? amugy mennyi idõs vagy?

Vénember, tolókocsin szokták kitolni a bringájához. Képzeld, még dolgozik is!

Tényleg, emptytrash, mikorra gyógyulsz fel? Kéne menni egyet mezõnyjelleggel, most már lennénk 6-an!

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

Hol tanyázol Almádiban?

A zenesulitól kb 300 méterre lakom. Zrínyi utca. Nemtudom mennyire ismered az utcákat. Én sajnos nem nagyon. Ez egyébként egy zsák utca.

És Te merre laksz? amugy mennyi idõs vagy?

Üdv.
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

igyál sok forró kamillateát ... alapból segít, de ha még szedsz is hozzá ezt-azt (vitamin stb) akkor talán összejöhet még egy szombati tekerés :)

Kösz a tanácsot! Rajta vagyok!:)
Ha minden jól megy nem lesz gond! Ha csak taknyos leszek
az nem gond, mert a hegyi levegö majd "kitisztitcsa" a legutaimat!

Üdv

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano!

A hétvégi túra kedz necces lenni! Sikerült valami szaros
betegséget összeszedni és nem tudom, hogy addig rendbejövök-e?
De azon leszek, hogy minden klappoljon! Pláne, hogy jó idöt mondanak!:)

igyál sok forró kamillateát ... alapból segít, de ha még szedsz is hozzá ezt-azt (vitamin stb) akkor talán összejöhet még egy szombati tekerés :)
Mert tekerni jó!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Arra gondoltam, hogy ha esetleg még esne addig, akkor elmehetnénk most kivételesen aszfalton egyet tekerni.

A Kab-hegy engem is érdekelne. Saccperkábé mennyi lenne az út?
Aszfalt terep arány?

Hali!
www.magicteam.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
danesdzsu!

Egykerekü?! Nem is rossz ötlet!:D

Ano!

A hétvégi túra kedz necces lenni! Sikerült valami szaros
betegséget összeszedni és nem tudom, hogy addig rendbejövök-e?
De azon leszek, hogy minden klappoljon! Pláne, hogy jó idöt mondanak!:)

Arti!

Hol tanyázol Almádiban? Amúgy télire én 0 fokig termo gatya, termo
kabát! 0 fok alatt már nem esik jól a tekerés!

Üdv mindenkinek

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

apropó hideg: ti mit szoktatok hordani hideg idõben? csak ilyen kar meg láb "kiegészitõt" a rövid mezhez meg gatyához vagy külön hosszú nadrágot és mezt? melyik a jobb szerintetek?

Én montival tekerek és szoktam hidegben is menni (volt már rá példa hogy -9 fokban mentünk egy jó 40km-eset!! ... izgi volt :) )

nekem van egy thermos kantáros hosszú nacim, amire szokta felvenni egy bike+ térdvédõt (átfújás ellen véd), amit aszem 4000 körül vettem még 2 éve ... 0 fok alatt meg erre még ráveszek egy esõ/szélálló futónacit ...

fölülre meg pólóra egy thermós felsõ (ez ilyen kis vékonyka, szóval sokat nem melegít, de ez legalább hosszúújjú) és erre egy szél és esõálló hosszúujjú felsõt .. ha nagyon hideg van akkor a szél/esõ felsõ alá veszek még egy vékony magasnyakú garbót is ...

sisak alá egy ilyen õõõ vékony sapkát, bár kellene majd vennem egy vastagabb bringás sapit ami a sisak alá befér és a fülemet is védi rendesen :)

általában 2 vastag zoknit és egy téli esõ/szél álló bringáscipõt és persze hosszú kesztyût ...
akinek nincs téli cipõje az hasznáhat kamáslit ... olcsóbb mint egy kifejezetten téli cipõ, bár nem annyira véd, de mindenképpen sokkal melegebb mint egy sima nyári vagy egy kicsit zártabb cipõ!

csak egy dolgot utálok az egészben ... kész szenvedés felöltözni ilyenkor :D
Mert tekerni jó!

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás
Hát, ma se fogok tekerni, letérdeltem a Viadukton a szalagkorlátot:( Remélem holnapra rendbe jövök...

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Ano: Milyen volt hétvégén 24 órás bringázás? Volt innen valaki más is?

Igeeeeeen!!! Nos, tekertem már erre-arra és részt vettem pár bringás eseményen is, de ez überelt mindent! Bár még nehezen lélekzem az irgalmatlan mennyiségû beszívott portól és a pályabejárás során szerzett hátsérülésemtõl, valamint sántítok, mert a saját hajtómûvem beleállt hátulról a térdhajlatomba, majd felszakította a bokámat, de megérte.
Embert és gépet próbáló irgalmatlan pálya volt dirt és triál elemekkel tarkítva.:)

Rengeteg defekt és láncszakadás, izzadtság, vér, sár, por és olyan hangulat...

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Hát köszönöm a meghívást! csak hát az a gond hogy tanulnom kell :cry:
na mind1 szóval elvileg hétvégente jó lenne. csak még nincs hidegebb idõkre való cuccom. majd veszek kar meg lábmelegítõt. sajnos a térdem nem szereti a hideget. lehet kapni külön térd melegítõt?

Farády: térd melegítõ Kellys Isowind, thermo, XS,S,M/L,XL

ára: 5.090.- Ft

apropó hideg: ti mit szoktatok hordani hideg idõben? csak ilyen kar meg láb "kiegészitõt" a rövid mezhez meg gatyához vagy külön hosszú nadrágot és mezt? melyik a jobb szerintetek?

Idén nyáron vettem a bringát, még sose tekertem télen. Szerintem veszek hosszú nadrágot, meg vmi thermo dzsekit.

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

Én inkább csak outival.Holnap, ha nem esik az esõ?

Hát köszönöm a meghívást! csak hát az a gond hogy tanulnom kell :cry:
na mind1 szóval elvileg hétvégente jó lenne. csak még nincs hidegebb idõkre való cuccom. majd veszek kar meg lábmelegítõt. sajnos a térdem nem szereti a hideget. lehet kapni külön térd melegítõt?

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

én is :)
igaz mostanában az outit használom.
Pláne hogy esik az esõ. mekkora sár lesz mindenhol?! :(

Én inkább csak outival.Holnap, ha nem esik az esõ?

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

viszont õ multifunkcionális, outival és MTB-vel is megy.

én is :)
igaz mostanában az outit használom.
Pláne hogy esik az esõ. mekkora sár lesz mindenhol?! :(

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Csak tátottam a számat amikor megláttam a Bakony-Balaton Bikers-t! Amikor megnyitottam a topikot már egyenesen csorgott a nyálam :) Nem is gondoltam volna h ennyi Veszprémi és Veszprém környéki rider van.
Ha lehetséges szívesen csatlakoznék hozzátok, egy-egy hétvégi túrához. "csak" hobbyból biciklizem. de azt nagyon :)

Jómagam Balatonalmádiban élem szerény életem.
Ha jól láttam 2 almádi srác is van itt

Üdv.

Gyere. Bár én csak egy almádiról tudok, viszont õ multifunkcionális, outival és MTB-vel is megy. (Szerintem jövõre BMX-et vagy egykerekût tervez:D)

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Csak tátottam a számat amikor megláttam a Bakony-Balaton Bikers-t! Amikor megnyitottam a topikot már egyenesen csorgott a nyálam :) Nem is gondoltam volna h ennyi Veszprémi és Veszprém környéki rider van.
Ha lehetséges szívesen csatlakoznék hozzátok, egy-egy hétvégi túrához. "csak" hobbyból biciklizem. de azt nagyon :)

Jómagam Balatonalmádiban élem szerény életem.
Ha jól láttam 2 almádi srác is van itt :bananadan

Üdv.

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Redi
Egy haver úgy tanult SPD-vel menni , hogy nem fûzte be a cipõt.
Ha gond volt a cipõbõl biztos kilépett:)

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 hozzászólás

Mentem egy kört! Megúsztam esés nélkül! Igazából semmi vészes dolog nem történt. Simán ki tudtam akasztani a lábam, ha kellett, úgyhogy minden oké. Nagyon tetszik. A héten még egy-két délután megyek ilyen gyakorlóköröket, aztán hétvégére össze lehetne hozni valami jó kis túrát. Arra gondoltam, hogy ha esetleg még esne addig, akkor elmehetnénk most kivételesen aszfalton egyet tekerni. Három dolog is mozgat ilyen téren:
1. Balaton (Almádi, Füred)
2. Bakony (Zirc, Tés)
3. Kab-hegy
Ez utóbbit mondjuk nem ismerem, nem tudom, hogy aszfalt-gumival végig lehet-e menni. Ha valaki járt arra, (Jakus) akkor megírhatná!
Érdekelne valakit hétvégére valamelyik útvonal?

Bármelyik irányba mehetünk, Füredet ismerem, Zirc annyira nem tetszett, a Kab-hegyre szívesen mennék.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Mentem egy kört! Megúsztam esés nélkül! Igazából semmi vészes dolog nem történt. Simán ki tudtam akasztani a lábam, ha kellett, úgyhogy minden oké. Nagyon tetszik. A héten még egy-két délután megyek ilyen gyakorlóköröket, aztán hétvégére össze lehetne hozni valami jó kis túrát. Arra gondoltam, hogy ha esetleg még esne addig, akkor elmehetnénk most kivételesen aszfalton egyet tekerni. Három dolog is mozgat ilyen téren:
1. Balaton (Almádi, Füred)
2. Bakony (Zirc, Tés)
3. Kab-hegy
Ez utóbbit mondjuk nem ismerem, nem tudom, hogy aszfalt-gumival végig lehet-e menni. Ha valaki járt arra, (Jakus) akkor megírhatná!
Érdekelne valakit hétvégére valamelyik útvonal?
Két keréken szép a világ...