Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát még nem tudom merre megyünk ma, ezt majd Déenessel is egyeztetni kell, de nekem a következõ az elképzelésem:
Laczkó-forrás - Csatár-hegy - Séd hegy felõli partja - Márkó - Lõtér - Jutas - Vp
Ebbe ami húzósabb, az a 1,5km, amíg a Csatárra felérünk, a többi viszonylag light-os. Márkóig kellemes erdei ösvény, szinte sík, alig emelkedik. Márkón át a lõtérig kicsit emelkedik hullámosan, majd a lõtéri murváson Jutasig lejtõ. Tényleg nem vészes, a Csatárra meg úgyis lassan bírunk csak felmenni, s utána legalább még jobban fog esni a könnyebb terep!
Két keréken szép a világ...

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: Ma délután nem érsz rá egy kb. 2 órás tekerésre? Város melyik részén laksz?

kb mikor és kb merre szeretnél menni ... mert bár ráérek, de kissé még le vagyok fáradva a tegnapi miatt ... szóval csak egy nagyon extrém lájtos férne bele :)

amúgy a kistesco-nál lakok
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ano: Bocsi, akkor én emlékszem rosszul, de úgy rémlett, hogy a munkád miatt költöztél Veszprémbe. Ezek szerint valamit félreértettem! Bocs!
Úgy tûnik a szombat nekem is jó, úgyhogy megyek, 9-kor találkozunk! Akit még érdekel, szóljon ám, aztán jöjjön 9-re a múzeumhoz! Bár ha nem leszünk többen, én akkor is szívesen megyek!
Ano: Ma délután nem érsz rá egy kb. 2 órás tekerésre? Város melyik részén laksz?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ano: Gratulálok!
Mennyi idõ alatt sikerült megtennetek? Nekem jó a 90-es távja is szombatra, aztán majd legközelebbre hagyjuk a nagyobbat! Csak fokozatosan! :)
Én tegnap meg tegnapelõtt a Csatár-hegyre másztam fel, nekem az is elég volt, hogy kiköpjem a tüdõmet! Akkor szombaton Laczkó múzeum elõtt 9-kor? (Már tudom hol van ) Azért az sem rossz, hogy hétközben ilyenekre is ráértek!

9kor indultunk és du 4re értünk vissza ... de a netto idõ az kicsit több mint 5 óra volt ...

amúgy én jelenleg munkanélküli vagyok :)

emptytrash meg szabin van ...

nekem szombat mindenképpen OK ... reggel 9kor a magyeház tér 5-nél leszek!
Mert tekerni jó!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ano: Gratulálok!
Mennyi idõ alatt sikerült megtennetek? Nekem jó a 90-es távja is szombatra, aztán majd legközelebbre hagyjuk a nagyobbat! Csak fokozatosan! :)
Én tegnap meg tegnapelõtt a Csatár-hegyre másztam fel, nekem az is elég volt, hogy kiköpjem a tüdõmet! Akkor szombaton Laczkó múzeum elõtt 9-kor? (Már tudom hol van :) ) Azért az sem rossz, hogy hétközben ilyenekre is ráértek! :)

Déenes: Van valami ötleted, merre menjünk ma? Más nem csatlakozik?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Üdv mindenkinek ...

a szombati túrával kapcsolatosan ... szóval csak annyi, hogy én szívesebben favorizálnám a rövidebb Gázló útvonalát, mert úgytünik, hogy a hosszút nem bírnám végigtekerni ...

tegnap emptytrash -el végigmentünk a rövidebbik szakaszon, ami nagyon élvezetes volt, viszont a végére nagyon meghaltam ... szóval ha még plusz 50 kilcsit kellett volna tekernem és plusz több mint 800m szintet, akkor tuti hogy ott haláloztam volna el :)

szóval az ajánlatom az lenne, hogyha nem ragaszkodtok a hosszú menetelhez, hogy menjünk a rövidebben ... bár az sem baj, hogy ha ti a hosszún akartok menni, mert max Bakonybél elött én elbúcsúzom tõletek ... addig meg mehetnénk együtt ... az is 50 kilcsi :)
Mert tekerni jó!

Viko

Viko

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok!

Köszi az invitálásokat a túrákra, de sajnos egyelõre még ki kell hagynom õket. Pedig a hétvégi Gázló útvonal nagyon érdekelne, de sajnos a hétvégére már van programom.
A csütörtöki tekerésben nem tudok részt venni a munka miatt (fél ötig tart nekem a meló :-( ). Szóval most még nem leszek ott, de azért folyamatosan figyelem a fórumot, mikor akad egy tekerés, amin részt tudok venni.
Addig is jó tekerést mindenkinek!
Viko

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Déenes:
Úgy néz ki oké a holnap, úgyhogy 16:15-kor ott leszek a Laczkó-forrásnál, aztán elmehetünk valamerre olyan két órát tekeregni. Hogy merre, azt nem tudom, addig még majd kitalálunk valamit! Mást nem érdekel a dolog?

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
bikebuddha: az egyetemen van kerékpározás. Nekem mindíg abból volt meg az aláírásom. Fel kell iratkozni egy listára, és aztán van egy megbeszélés valamikor. Szentessy Balázs (szentess@almos.vein.hu vagy 4201-es mellék) foglalkozik a kerékpár szekcióval az egyetemen (legjobb tudomásom szerint), vele minden ilyen dolgot meg lehet beszélni. Szerintem el fogják fogadni. Amúgy meg szoktak beszélni csportos tekeréseket országúton és terepen. Azokra is el lehet menni.
FELAHEGYRE! :scared:

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Buddha!

Gyenesdiás nem fog összejönni, de még az idénre tervezzük,hogy Gázló TT útvonalán végig megyünk! Lenne kedved hozzá? Csak az alkalmas idõpontot kéne megtalálni! Mit szólsz? Más valaki?

Kedvem lenne... Már csak azért is, mert a Gázlót kénytelen voltam kihagyni betegség miatt. Csak idõt találni rá, az lehetetlen... Nem elég, hogy szinte sohasem érek rá, a munkahelyi beosztásomat is mindig elég késõn kapom meg ahhoz, hogy tervezni tudjak.

De szorgalmasan figyelgetek itt és elõbb-utóbb felbukkanok köreitekben!:)

Ja, hogy teljes legyen az idõhiányom, megkezdõdött az egyetem is (nappalin, állandó éjszakás meló mellett...).

Ha már itt tartunk, a maratonokon való rendszeres részvételt el lehet fogadtatni a Tesi Tanszékkel? Hogyan?

A csillebérci 24 óráson mindenképpen ott leszek. Ha vasárnapra elõálltok valami tervvel, még Gyenesdiással kapcsolatban is meggondolom magam...:)

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Alakul a hétvégi oútizás :)

Ron

Ron

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás

Bocsásd meg tudatlanságom, még nics egy éve, hogy Almádiban nyaralónk van :). A szombati vagy a vasárnapi lenne jó. Attól függ, délelõtt vagy délután lenne.

Szia Voti, ha mesz outival hetvegen, akkor ram szamithatsz! :-) Csopakrol lemegyek Almadiba aztan onnan mehetunk egyutt! Ugy menjunk idoben, hogy meg vilagosba erjunk haza!

vkse.hu

vkse.hu

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Hali!

Hát én nemrég költöztem Veszprémbe és a 24órásra egy Tatabánya és környéki csapattal megyek ... mi leszünk az "Alattomos izomláz" :)

nemtudom, hogy hol fogunk sátorozni, de remélem majd össze tudunk futni valahol :)

Okés! Jegyeztem. Király a név... ránk illene is valami hasonló.. pl Izomgörcs a fülcimpában. stb... :-)
Tuti összefutunk. Üdv!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Sziasztok!
Most elõször kapcsolódtam ehez a fórumhoz, és nagyon örülök, hogy ennyi veszprémi van jelen.
A 24 órásra mi is indulunk veszprémbõl egy csapattal meg egy duóval. Jó lenne ha valahogy összejönnénk ott. A csapatunk: Lendkerekes Vérnyulak: Tehel Tibi, Bódog Éva, Hudi Peti, Dolezsai Balázs, Varga Elemér. A duónk: Vitézlelkû Palkó és Zsolti a béka: Gulyás Ádám, Ondrisek Peti.
A csapatnak ez lesz az elsõ 24 órása, a duónk már rutinosabb valamivel. Szóval jó lenne, ha a sátraink nem a placc két különbözõ sarkában lenne.

Hali!

Hát én nemrég költöztem Veszprémbe és a 24órásra egy Tatabánya és környéki csapattal megyek ... mi leszünk az "Alattomos izomláz" :)

nemtudom, hogy hol fogunk sátorozni, de remélem majd össze tudunk futni valahol :)
Mert tekerni jó!

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

A Megye-hegy????? :confused:

Háát, elindulsz a partról Almádiban Veszprém felé, és amikor vége az emelkedésnek, akkor a tetején vagy.

Mikor? Én valszeg pénteken, szombaton és vasárnap.

Bocsásd meg tudatlanságom, még nics egy éve, hogy Almádiban nyaralónk van :). A szombati vagy a vasárnapi lenne jó. Attól függ, délelõtt vagy délután lenne.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ok, csütörtök 16:15 Laczkó forrás! Akit érdekel, s ráér, azt várjuk! Aki esetleg még jönne, s a város másik végén lakik, ahol én is, azzal találkozhatunk 16:00-kor a Jutasi úti Spar parkolóban. Ez érdekel valakit? Mert ha nem, akkor nem keresek senkit sem a parkolóban, megyek egybõl a forráshoz!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Sziasztok!

Most kerültem ide Veszprémbe a munkám miatt. Nézegettem a fórumon, hogy eléggé jó kis bringás élet megy a környéken. Még csak a városban tekertem, terepre még nem néztem ki, pedig hívogatnak a környezõ hegyek, mikor meglátom õket a városból. Olvastam, hogy többen összejöttök, és úgy mentek bringázni. Lehet az ilyen tekerésekhez csatlakozni? Csak mert jó volna helybéliekkel kimenni terepre nem pedig egyedül.
Üdv,
Viko

Viko: Ha gondolod tarts velünk csüt. délután.

Redi: 16.15 Lackó forrás megfelel?
Az útvonalat majd kitaláljuk.

Hali!
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Déenes:
Csütörtök délután szerintem nekem is jó, valamit majd kitalálunk!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

http://www.happybiketeam.hu/gazlo/

itt le van írva minden részletesen :)

Ano:Köszi fogtam.

Redi: Köszi, a képeket már letöltöttem.

Elõre irigykedem a szombati program miatt, nekem sajnos a következõ két hétvége nem jó.
Csütörtök délután azonban benne lennék valami lájtos hegymászásban, ha valaki csatlakozna.
www.magicteam.hu

vkse.hu

vkse.hu

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

Nekem a mostani 7vége jólenne, de a következõ tuti nem, mert akkor lesz a 24 órás verseny csillebércen ...

amúgy a mostani 7végére türhetõ idõt mondanak ... legalábbis a meleggel nem lesz gond :)

Sziasztok!
Most elõször kapcsolódtam ehez a fórumhoz, és nagyon örülök, hogy ennyi veszprémi van jelen.
A 24 órásra mi is indulunk veszprémbõl egy csapattal meg egy duóval. Jó lenne ha valahogy összejönnénk ott. A csapatunk: Lendkerekes Vérnyulak: Tehel Tibi, Bódog Éva, Hudi Peti, Dolezsai Balázs, Varga Elemér. A duónk: Vitézlelkû Palkó és Zsolti a béka: Gulyás Ádám, Ondrisek Peti.
A csapatnak ez lesz az elsõ 24 órása, a duónk már rutinosabb valamivel. Szóval jó lenne, ha a sátraink nem a placc két különbözõ sarkában lenne.