Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. September 10. - 15:29
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. September 10. - 13:40
Nem probléma..bevágom a kocsiba a gépem és nyomás Sajnos nincs tetõcsomagtartóm így csak egy bringát tudok vinni.
Én a Wartyogóba beteszek 3 biciklit,és 3 embert.Persze szétszerelt állapotban.(az embereket egyben szoktam hagyni:D)Két bicaj biztosan befér hozzád is szerintem.
De elnézve az idõt,nem úgy néz ki,hogy bicajozunk holnap.
TÚRA LEFÚJVA!
Most olvastam haver emailjét,hogy nem mennek,nagyon ramaty a talaj arrafelé(is).Pedig jó lett volna.
Esetleg egy aszfaltos tekerés jó lenne valahol a környéken,ha nem esik holnap.
Posted 2010. September 10. - 07:59
www.kannmatti.kepeim.hu
Posted 2010. September 09. - 21:23
Engem érdekelne uram
Akkor gyere!Szervezz még be valaki(ke)t,és oszlik a benzinpénz.Sajna haverék kocsijában csak embernek van hely,bicajnak nincs,De esetleg megkérdezem,nem lehetne e mégegy tartót feltenni a kocsira.Hátha...
Posted 2010. September 09. - 13:24
Posted 2010. September 09. - 13:07
Posted 2010. September 08. - 21:03
Tolna 50/25/15 / 50MTB/25MTB /IVV | TTT
Jó kis környék,pár éve voltam arra nyaralni.Kocsival megyünk,oda már nem fér több ember,de ha mégegy kocsira való ember összejönne,akkor érdemes lenne elmenni,és a szokásos jó kis társasággal csapatni egyet.
Posted 2010. September 08. - 08:28
El kéne már nekem is nézni a Baglyas felé. Az az út milyen lefelé ahol az elsõ maraton jött le volna ha engedélyezik (nem a kék)?
Kisgyón hegyikör 5.-re megyek, nyerni .
A kéket ahol Dózerral lementél nem látogatom, nem tudom milyen. Viszont az a kis meredek, melynek alsó szakasza bent volt a versenyben /éles bal kanyar utáni kis katlan../ Teljesen jó, csak én nem a hordalékos részen, köszönet a motorosoknak,, hanem közvetlen mellette a füvön megyek le.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. September 07. - 22:40
Itt az õsz!
Tegnap végre megint tudtam egy kicsit tekerni itt a környéken. Csörlõház Bakonykuti, Baglyas-hegy Hidegvölgy stb...
Mindössze 30 km, de már nem izzadtam annyira. Du 5-körül indultam. A levegõ íze is más... Lejtõknél már érezni a hûvöset a bõrünkön.
Ez az érzés nekem nagyon bejön...... A Baglyas ról lejövet, ismét meg próbáltam a piros jelzést. Hát a motorosok felfedezték ezt az ösvényt is, és rendesen szét járták Viszont egy bátrabb bringás szerintem élvezettel meg tudja oldani azt az egy-két DH elemet ami ott található. Talán jövõre én is megpróbálok nyeregben végig lejönni.
Erre jön valaki?
Kisgyóni hegyi kör - 5. | TTT
burce! várpalotai indulással én is tudok egy-két útvonalat mutatni, igényedtõl függõen.
El kéne már nekem is nézni a Baglyas felé. Az az út milyen lefelé ahol az elsõ maraton jött le volna ha engedélyezik (nem a kék)?
Kisgyón hegyikör 5.-re megyek, nyerni .
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. September 07. - 20:59
Tegnap végre megint tudtam egy kicsit tekerni itt a környéken. Csörlõház Bakonykuti, Baglyas-hegy Hidegvölgy stb...
Mindössze 30 km, de már nem izzadtam annyira. Du 5-körül indultam. A levegõ íze is más... Lejtõknél már érezni a hûvöset a bõrünkön.
Ez az érzés nekem nagyon bejön...... A Baglyas ról lejövet, ismét meg próbáltam a piros jelzést. Hát a motorosok felfedezték ezt az ösvényt is, és rendesen szét járták Viszont egy bátrabb bringás szerintem élvezettel meg tudja oldani azt az egy-két DH elemet ami ott található. Talán jövõre én is megpróbálok nyeregben végig lejönni.
Erre jön valaki?
Kisgyóni hegyi kör - 5. | TTT
burce! várpalotai indulással én is tudok egy-két útvonalat mutatni, igényedtõl függõen.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2010. September 07. - 19:21
De legutóbb te voltál arra,és ez mostanában nagy elõny.
valamilyen szinten jogos. és tényleg szívesen megyek ha úgy van
(és ami biztos, hogy negyedannyi cuccal )
Posted 2010. September 07. - 13:31
De legutóbb te voltál arra,és ez mostanában nagy elõny.
Szerintem amit gazloman készített beszámolót nagyjából helytálló most is, a gázlók járhatóak, a vízszint normális, egyedül egy van amit totál elmosott a víz, ott akár derékig is érhet a víz.... de messzirõl látszik melyik az....
Posted 2010. September 07. - 07:06
De legutóbb te voltál arra,és ez mostanában nagy elõny.az azért erõteljes túlzás, hogy szakértõ lennék, ugyanis most mentem arra elõször bringával
Posted 2010. September 07. - 06:56
Akkor mint Vinye és Cuha szakértõt,téged kérünk fel erre a területre vezetõnek.
az azért erõteljes túlzás, hogy szakértõ lennék, ugyanis most mentem arra elõször bringával
amúgy ha idõm engedi, szívesen csatlakozom ilyen megmozdulásra
Posted 2010. September 07. - 06:54
friss tapasztalat: vinyérõl kõris hegyre a sárga út le van zárva ugyan, de szépen le van takarítva
Akkor mint Vinye és Cuha szakértõt,téged kérünk fel erre a területre vezetõnek.
Posted 2010. September 06. - 18:38
...,tehát a súlyos idõjárás okozta változásokat nem biztos hogy tudni fogom elõre,de én amúgy is a felfedezõs túrákat szeretem,ahol van egy kis izgalom....
friss tapasztalat: vinyérõl kõris hegyre a sárga út le van zárva ugyan, de szépen le van takarítva (legalábbis a piros+ csatlakozásig biztos, mert utána azon mentem tovább). viszont porváról porva-csesznekre a zöld nagyon gány. jelzések alig-alig, ösvény szinte nulla, hordalékos, bedõlt fás.
bár így kimondottan élvezetes volt ereszkedni
aztán porva-csesznekrõl vinye felé a piros sárga, majd a piros kellemesen járható, bár a gázlóknál óvatosan kell lenni, egyiknél térdig érõ víz volt (mármint tekerés közbeni térdig érésrõl van szó), de amúgy nem lehet okom panaszra
Posted 2010. September 06. - 13:33
Posted 2010. September 06. - 08:39
Én is szívesen "idegenvezetlek"a Bakony és a Balaton-felvidék terepein.Mondjuk az idén elég keveset terepeztem,tehát a súlyos idõjárás okozta változásokat nem biztos hogy tudni fogom elõre,de én amúgy is a felfedezõs túrákat szeretem,ahol van egy kis izgalom.Köszi, szavadon foglak!
Posted 2010. September 05. - 23:20
Köszi, szavadon foglak!A Balaton partjától Veszprémig tudom vállalni az idegenvezetést!
Almádi, Felsõörs, Nosztori, Füred, talán még Hidegkút környékét!
A tempó szigorúan nyugdíjas, túrázós!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2010. September 05. - 18:42
Füred még mindig szép:) 6lépcsõsben ebédeltünk egy hatalmasat, ittam Traubisodát, hosszúlépést, ettünk májaspirítóst, rántottszeletet. a mindig remek kiszolgálás és kaja mellé mégegy pont, hogy mikor a csomagmegõrzési lehetõségek felõl érdeklõdtem, felajánlották, h. berakják az öltözõbe.. szóval igazán rendesek voltak:)
Ja-ja a lépcsõs az jó hely. én múltkor voltam Füreden mikor a Borhetek voltak, és a Szürkebarát nagyon finom volt.