Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

kivagyunk képezve dagonyából:)

NEEEEEM!!! Mászni mászok, ha kell, de az iszapbirkózást hagyjuk a nõkre!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
OK, Emberek figyelem!

vasárnap 10:00 állatkert-parkoló (You can do it, Ano!!!:clap: )

Útvonalat majd ott eldöntjük. Tudom, hogy papírból vagyok, de a szar idõ kizáró ok... Öreg csóka nem rakéta.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül, mert este melózom és jobban szeretek biztosan idõben hazaérni. De alkalmazkodom a többség óhajához.
Útvonalként érdekelne az az Almádi shortcut, amirõl emlékeim szerint Kann Matti tett említést (Szentkirályról nem a burkolt kerékpárútra, hanem egyenesen be a susnyásba). Esetleg egy eplényi cicergõs (légvezeték alatt), majd a mindigelfelejtemanevét-vadászkastély?

P.S.: Alsópere?

Hali!

Sajna még nem tom, hogy mi lessz, de azt biztosan tudom, hogy az Almádi rész az most tiszta dagonya, végülis mehetünk kivagyunk képezve dagonyából:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül, mert este melózom és jobban szeretek biztosan idõben hazaérni. De alkalmazkodom a többség óhajához.
Útvonalként érdekelne az az Almádi shortcut, amirõl emlékeim szerint Kann Matti tett említést (Szentkirályról nem a burkolt kerékpárútra, hanem egyenesen be a susnyásba). Esetleg egy eplényi cicergõs (légvezeték alatt), majd a mindigelfelejtemanevét-vadászkastély?

Nekem teljesen jó bármelyik útvonal, 10 körüli indulással sincs gond.
(Ano fog nyavalyogni miatta :D )
"I am running from something that I don't know... I am searching for something, which way to go? I am trying to separate what's real, I'm running in a wheel"

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Pénteken v. vasárnap jönne vki tekerni? (Pénteken 12:00 és 15:00 között muszáj otthon lennem, elõtte és utána jó. Vasárnap 16:00-ig ráérek.)

Vasárnap nekem is jó. Megint ilyen dél körül kéne menni egy lájtosat.
"I am running from something that I don't know... I am searching for something, which way to go? I am trying to separate what's real, I'm running in a wheel"

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Pénteken v. vasárnap jönne vki tekerni? (Pénteken 12:00 és 15:00 között muszáj otthon lennem, elõtte és utána jó. Vasárnap 16:00-ig ráérek.)

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Villamosmérnök vagyok, ...

Bocs, én is a villamosmérnökre gondoltam, nem tudom miért írtam gépészt...
:wtf:

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

:)

(te ugye gépészmérnök vagy, mert mintha ismerõs lennél régi cimborás idõkbõl :D)

Villamosmérnök vagyok, de van egy mechatrónikai technikumom is :-) Legyártáshoz hiányzik pár adat. Megrajzolással nem lenne gond. AutoCAD-ben eléggé otthon vagyok.
FELAHEGYRE! :scared:

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Én teljesen szárazon csináltam. Nálam az jött be, hogy toltam, és nem húztam. Ha húzod, akkor nyúlik az anyag, csökken a belsõ átmérõ, és rászorul. Ha tolod, akkor pont az ellenkezõ hatást éred el. Tehát csak tenyérrel rátolod. Ez a jelenség látható, ha csak a markolatot magában elkezded a két végénél fogva széthúzni, vagy összetolni. Esetleg a másik végét meg-megakaszthatod valamivel, hogy jobban "torlódjon össze" a markolat. Levenni hasonlóképpen szoktam, de ott ugye a tenyér kilõve. Egy villáskulcsal tolom le, ami ráfér a kormányra, de a markolat megütközik benne.

Nekem mûködik a dolog.

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Az elsõ pár markolat engem is megizzasztott, de aztán rájöttem a trükkjére :-) Mostmár levenni is könnyen tudom. Adapter még mindíg nincs :-( . A boltok hallgatnak, mint a sír.

:) Mi a trükkje? Mert raktam már párszor markolatot fel, a víz mindig elég volt.
Ez a ritchey viszont durva, most is fáj a kezem...

CNC project sem sikerült?

(te ugye gépészmérnök vagy, mert mintha ismerõs lennél régi cimborás idõkbõl :D)

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Az elsõ pár markolat engem is megizzasztott, de aztán rájöttem a trükkjére :-) Mostmár levenni is könnyen tudom. Adapter még mindíg nincs :-( . A boltok hallgatnak, mint a sír.

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Fú megizzadtam... Felraktam nagy nehezen az új markolatokat. :)

De azért sem fújtam be olyan vacakkal! :D

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Elvileg szerdán megyünk egyet tekerni Ano-val. Ha minden igaz, délelõtt...
Ha addigra jobban leszel esetleg, és az idõ is jó lesz... :)

Hááát igen a müszakozás kiváltsága!!:D
Sajnos nekem a hétközbeni délelöttök nem jók
hacsak nem vagyok szabin! Hétvége az egyedüli
idöpont amikor kicsit rugalmasabb a helyzet!:(
Bár a mostani hétvégével kapcsolatban meg vagyok
kissé keverve! Az egyik honlap azt mondja hideg
"napos" idö lesz a másik meg esöt mond meleggel.
Pénteken talán kiderül hogy mi a franc lesz!

Üdv

Ui.: Rendeltem gumit! Csak azt hiszem mellényúltam egy kicsit!
Nem nagyon csak kicsit! Maratonra jó lesz! A Fire Panaracer még várat magára!

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Sziasztok!

Látom megvolt a kirándulás a hegyre!
Sajna a szél nagyon betett!:(
Egesz szombaton csak kómáztam! Alig bírtam
lábon maradni! Sajnálom, hogy kimaradt!
Remélem javul a helyzet most hétvégéig
mert már nem bírom sokáig!

Üdv

Elvileg szerdán megyünk egyet tekerni Ano-val. Ha minden igaz, délelõtt...
Ha addigra jobban leszel esetleg, és az idõ is jó lesz... :)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Sziasztok!

Látom megvolt a kirándulás a hegyre!
Sajna a szél nagyon betett!:(
Egesz szombaton csak kómáztam! Alig bírtam
lábon maradni! Sajnálom, hogy kimaradt!
Remélem javul a helyzet most hétvégéig
mert már nem bírom sokáig!

Üdv

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Én is, mert ismerve a formámat, kettõ úgy is kilukad...:)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
veszek 3-at is!!! :)
Mert tekerni jó!

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

... Az Otto katalógusban megjelent a felfújható kerékpárülés!!!! Mindenki vegyen, óccccssssóóóóó!!!!:bananadan

:clap: :lol1:

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Pár (4) kép:
http://pix.bikemag.h...=&condition=and

Murphy, neked meg a k. anyádat, hogy pont egy törött bordájú csávó nyakába küldesz két defektet az elsõ 3 kilométeren! Azért is jól éreztem magam, tudd meg!:)

Jó hír: Vége a Brooks-nak, mehet a halálba a Lookin!! Az Otto katalógusban megjelent a felfújható kerékpárülés!!!! Mindenki vegyen, óccccssssóóóóó!!!!:bananadan