én múltkor amikor havasat tekertünk DNS-el, akkor feltekertem ott a Traction-ommal
Mikor az esõs napon voltunk arra, te akkor is felmentél ugye? Akkor is a Traction volt fenn?
én múltkor amikor havasat tekertünk DNS-el, akkor feltekertem ott a Traction-ommal
Legalább megtudom, hogy a Bontrager "Smoke"-kal megy-e tolás nélkül az eplényi rettenetes. Múltkor az utsó 5 méteren pörgött ki alattam az Ignitor:( .
A markolat felrakás nekem bevált modja: akár milyen dezodort fujsz a markolat belsejébe és egy kicsit a kormányra, majd könnyedén feltolod egy ideig még forgatni is tudod.
Miután a hajtógáz elpárolgott onnan stabilan áll.
A levétel is ezzel a szerrel történik. Valamivel alányulsz egy kicsit befujsz és elkezded forgatni.
Eddig még mindig bejött.
Sok sikert.
A markolat felrakás nekem bevált modja: akár milyen dezodort fujsz a markolat belsejébe és egy kicsit a kormányra, majd könnyedén feltolod egy ideig még forgatni is tudod.
Miután a hajtógáz elpárolgott onnan stabilan áll.
A levétel is ezzel a szerrel történik. Valamivel alányulsz egy kicsit befujsz és elkezded forgatni.
Eddig még mindig bejött.
Sok sikert.
Mi a trükkje? Mert raktam már párszor markolatot fel, a víz mindig elég volt.
Ez a ritchey viszont durva, most is fáj a kezem...
CNC project sem sikerült?
(te ugye gépészmérnök vagy, mert mintha ismerõs lennél régi cimborás idõkbõl)
Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül, mert este melózom és jobban szeretek biztosan idõben hazaérni. De alkalmazkodom a többség óhajához.
Útvonalként érdekelne az az Almádi shortcut, amirõl emlékeim szerint Kann Matti tett említést (Szentkirályról nem a burkolt kerékpárútra, hanem egyenesen be a susnyásba). Esetleg egy eplényi cicergõs (légvezeték alatt), majd a mindigelfelejtemanevét-vadászkastély?
P.S.: Alsópere?
Nekem teljesen jó bármelyik útvonal, 10 körüli indulással sincs gond.
(Ano fog nyavalyogni miatta)
kivagyunk képezve dagonyából:)
Hali!Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül, mert este melózom és jobban szeretek biztosan idõben hazaérni. De alkalmazkodom a többség óhajához.
Útvonalként érdekelne az az Almádi shortcut, amirõl emlékeim szerint Kann Matti tett említést (Szentkirályról nem a burkolt kerékpárútra, hanem egyenesen be a susnyásba). Esetleg egy eplényi cicergõs (légvezeték alatt), majd a mindigelfelejtemanevét-vadászkastély?
Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül, mert este melózom és jobban szeretek biztosan idõben hazaérni. De alkalmazkodom a többség óhajához.
Pénteken v. vasárnap jönne vki tekerni? (Pénteken 12:00 és 15:00 között muszáj otthon lennem, elõtte és utána jó. Vasárnap 16:00-ig ráérek.)
Villamosmérnök vagyok, ...
Villamosmérnök vagyok, de van egy mechatrónikai technikumom is :-) Legyártáshoz hiányzik pár adat. Megrajzolással nem lenne gond. AutoCAD-ben eléggé otthon vagyok.
(te ugye gépészmérnök vagy, mert mintha ismerõs lennél régi cimborás idõkbõl)
Az elsõ pár markolat engem is megizzasztott, de aztán rájöttem a trükkjére :-) Mostmár levenni is könnyen tudom. Adapter még mindíg nincs :-( . A boltok hallgatnak, mint a sír.
Elvileg szerdán megyünk egyet tekerni Ano-val. Ha minden igaz, délelõtt...
Ha addigra jobban leszel esetleg, és az idõ is jó lesz...