Most azért nem lenne jó úgy elázni mint anno!
Üdv
Ui.: Ha valaki talál olyan met oldalt ahol
azt mondják vasárnapra, hogy nem fog esni
kérem linkelje be ide!
Kösz!
szóval ha az jó nektek is akkor Febr. 16!
Nagy a csend az évadnyitó vacsiról!
Már régóta piszkál egy gondolat, ami most ismét
elõtérbe került. Egy mindannyiunk számára alkalmas napon (ha van ilyen),
fel kellene pattannunk valami korai gyõri vonatra. Ez az út már maga is
esztétikai élmény. Aztán Gyõrben szépen elidegenvezetném a csapatot a
kerékpárral is élvezhetõ helyekre (Radó sziget, Püspökvár, Rába, Rábca,
Mosoni-Duna és Marcal part, stb.), majd Gyõrújbaráton keresztül
ellátogatnánk Pannonhalmára. Onnét durva downhill után bevennénk
magunkat a Ravazdi hegyekbe, el Fenyõfõ felé, és nagyjából a Gázló
útvonalán haza. Amolyan Gyõr-Veszprém kultúr-terep endúró volna...
Gyõrt és a környékét nagyon jól ismerem, ott születtem és nõttem fel,
Ravazdtól Fenyõfõig meg egyesült erõvel kisilabizálnánk.
Vélemények?
Már régóta piszkál egy gondolat, ami most ismét elõtérbe került. Egy mindannyiunk számára alkalmas napon (ha van ilyen), fel kellene pattannunk valami korai gyõri vonatra. Ez az út már maga is esztétikai élmény. Aztán Gyõrben szépen elidegenvezetném a csapatot a kerékpárral is élvezhetõ helyekre (Radó sziget, Püspökvár, Rába, Rábca, Mosoni-Duna és Marcal part, stb.), majd Gyõrújbaráton keresztül ellátogatnánk Pannonhalmára. Onnét durva downhill után bevennénk magunkat a Ravazdi hegyekbe, el Fenyõfõ felé, és nagyjából a Gázló útvonalán haza. Amolyan Gyõr-Veszprém kultúr-terep endúró volna...
Gyõrt és a környékét nagyon jól ismerem, ott születtem és nõttem fel, Ravazdtól Fenyõfõig meg egyesült erõvel kisilabizálnánk.
Vélemények?
Már régóta piszkál egy gondolat, ami most ismét elõtérbe került. Egy mindannyiunk számára alkalmas napon (ha van ilyen), fel kellene pattannunk valami korai gyõri vonatra. Ez az út már maga is esztétikai élmény. Aztán Gyõrben szépen elidegenvezetném a csapatot a kerékpárral is élvezhetõ helyekre (Radó sziget, Püspökvár, Rába, Rábca, Mosoni-Duna és Marcal part, stb.), majd Gyõrújbaráton keresztül ellátogatnánk Pannonhalmára. Onnét durva downhill után bevennénk magunkat a Ravazdi hegyekbe, el Fenyõfõ felé, és nagyjából a Gázló útvonalán haza. Amolyan Gyõr-Veszprém kultúr-terep endúró volna...
Gyõrt és a környékét nagyon jól ismerem, ott születtem és nõttem fel, Ravazdtól Fenyõfõig meg egyesült erõvel kisilabizálnánk.
Vélemények?
Már hogyne lenne?Na igen, 82-es nem egy életbiztosítás... Más alternatíva nincs?
Empty: Én a 82-n nem fogok hazatekerni! (Családos ember vagyok...
) Ha minden kötél szakad, jön Zircrõl vonat 13:00-kor és 15:44-kor is (bringavagonnal, ha jól emlékszem) Veszprémbe.
vasárnap 9:30 Jutasi SPARkoló - confirmed
erõs vagy és szívós!!!
nem mindenki hajtogatja el csak úgy az acél középtányérokat!!!
Érdekes lesz... Nem baj veszek energiaitalt...
akkor reggel 9-kor a jutasi spárnál!
Holnapi tekeréshez nem csatlakozik senki?
Mondjuk nem mindenki dolgozik éjszakás mûszakban...