kivagyunk képezve dagonyából:)
NEEEEEM!!! Mászni mászok, ha kell, de az iszapbirkózást hagyjuk a nõkre!
kivagyunk képezve dagonyából:)
Hali!Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül, mert este melózom és jobban szeretek biztosan idõben hazaérni. De alkalmazkodom a többség óhajához.
Útvonalként érdekelne az az Almádi shortcut, amirõl emlékeim szerint Kann Matti tett említést (Szentkirályról nem a burkolt kerékpárútra, hanem egyenesen be a susnyásba). Esetleg egy eplényi cicergõs (légvezeték alatt), majd a mindigelfelejtemanevét-vadászkastély?
P.S.: Alsópere?
Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül, mert este melózom és jobban szeretek biztosan idõben hazaérni. De alkalmazkodom a többség óhajához.
Útvonalként érdekelne az az Almádi shortcut, amirõl emlékeim szerint Kann Matti tett említést (Szentkirályról nem a burkolt kerékpárútra, hanem egyenesen be a susnyásba). Esetleg egy eplényi cicergõs (légvezeték alatt), majd a mindigelfelejtemanevét-vadászkastély?
P.S.: Alsópere?
Pénteken v. vasárnap jönne vki tekerni? (Pénteken 12:00 és 15:00 között muszáj otthon lennem, elõtte és utána jó. Vasárnap 16:00-ig ráérek.)
Villamosmérnök vagyok, ...
Villamosmérnök vagyok, de van egy mechatrónikai technikumom is :-) Legyártáshoz hiányzik pár adat. Megrajzolással nem lenne gond. AutoCAD-ben eléggé otthon vagyok.
(te ugye gépészmérnök vagy, mert mintha ismerõs lennél régi cimborás idõkbõl )
Az elsõ pár markolat engem is megizzasztott, de aztán rájöttem a trükkjére :-) Mostmár levenni is könnyen tudom. Adapter még mindíg nincs :-( . A boltok hallgatnak, mint a sír.
Elvileg szerdán megyünk egyet tekerni Ano-val. Ha minden igaz, délelõtt...
Ha addigra jobban leszel esetleg, és az idõ is jó lesz...
Sziasztok!
Látom megvolt a kirándulás a hegyre!
Sajna a szél nagyon betett!
Egesz szombaton csak kómáztam! Alig bírtam
lábon maradni! Sajnálom, hogy kimaradt!
Remélem javul a helyzet most hétvégéig
mert már nem bírom sokáig!
Üdv
... Az Otto katalógusban megjelent a felfújható kerékpárülés!!!! Mindenki vegyen, óccccssssóóóóó!!!!:bananadan