Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
Akkor Eplény, találkozó vasárnap 9:30 Jutasi spar?
"I am running from something that I don't know... I am searching for something, which way to go? I am trying to separate what's real, I'm running in a wheel"

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Igaz, igaz. Mindig így járok. Elkezdek lájtosra tervezni, és már a Sierra Madréban járok, mikor beleér a kezem a bilibe. És vasárnap este meló van ugyebár...

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Egy sima Vp-Eplény-Vp terepen kb 45 km. A többit légy szíves add hozzá!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
A vadászház (mégsem kastély...) elméletileg nyitva van. De nagyon ne számítsunk rá! Ha lesz energiánk, mehetnénk ott egy Alsópere-Felsõpere-Alsópere kört (a térkép szerint lehet), aztán Eplény felé vissza. A 82-n nem akarok hazajönni, Zirc-Lókút felé pedig sztem hosszú lenne nekem. Messze nem vagyok még felépülve:( .

Talihely: Titkon bíztam benne, hogy majd az általam múltkoriban megemlített csererdei németjuhászoson keresztül csatlakozunk a hadiútra:-). De tulajdonképpen mindegy. Csak döntsünk idõben a tali helyszínérõl és idejérõl. Ja, és intézzen már valaki jó idõt, akinek jók a kapcsolatai!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Nem akarok okoskodni tovább, de ha Eplény az útirány, akkor inkább a Jutasi úti Spar parkolót javaslom találkahelynek.
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Alsópere:

Akkor Eplénybõl tovább Alsóperének!
Tuti lesz! Valami kaját nem lehet ott kapni? (Délidõben éhes lesz az ember.)
Anoval megbeszéltük, hogy legközelebb úgy kellene menni, hogy félútra essen valami csárda az energia utánpótlására.
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Alsópere: http://images.google...m=10&hl=hu&sa=N

Ja, igen: az Alsópere és Eplény közötti erdei úton láttam életemben elõször szabadban borzot. "Get your cameras ready!"

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Most látom már megint lemaradtam egy oldallal!

Egyébként a 9.30 teljesen komoly. 13.30-ra ebédre otthon is lehetünk.

Jagert vihetünk is akár.:)
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Azt nem ismerem, valamit írj róla!

Alsópere? Lehet kapni Jägert. :)

Ha a 9:30 komoly, én támogatom. Többiek?

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül

Én 09.30-ra szavazok!

Esetleg egy eplényi cicergõs (légvezeték alatt), majd a mindigelfelejtemanevét-vadászkastély?

Támogatom!

P.S.: Alsópere?

Azt nem ismerem, valamit írj róla!

Tessék egy kis szombati kilátós:
http://kepeim.hu/use...1246&kid=901462

Hali!
www.magicteam.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Én kemény leszek slick gumival megyek:)

...hátramenetben... Különben is, az igazán kemények törött bordával csinálják! :-)

(Igaz, defekt esetén más pumpál helyettük... Köszi mégegyszer is :-))

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Én kemény leszek slick gumival megyek:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Mikor az esõs napon voltunk arra, te akkor is felmentél ugye? Akkor is a Traction volt fenn?

nem ... akkor csak egy explorer volt hátul és kipörgött a legvégén :)
Mert tekerni jó!

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

én ugyanezt hallottam csak WC spray-vel :D

Ja persze, hogy jó büdös legyen a bringa... :D
"I am running from something that I don't know... I am searching for something, which way to go? I am trying to separate what's real, I'm running in a wheel"

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

én múltkor amikor havasat tekertünk DNS-el, akkor feltekertem ott a Traction-ommal :)

Mikor az esõs napon voltunk arra, te akkor is felmentél ugye? Akkor is a Traction volt fenn?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Legalább megtudom, hogy a Bontrager "Smoke"-kal megy-e tolás nélkül az eplényi rettenetes. Múltkor az utsó 5 méteren pörgött ki alattam az Ignitor:( .

én múltkor amikor havasat tekertünk DNS-el, akkor feltekertem ott a Traction-ommal :)

A markolat felrakás nekem bevált modja: akár milyen dezodort fujsz a markolat belsejébe és egy kicsit a kormányra, majd könnyedén feltolod egy ideig még forgatni is tudod.
Miután a hajtógáz elpárolgott onnan stabilan áll.
A levétel is ezzel a szerrel történik. Valamivel alányulsz egy kicsit befujsz és elkezded forgatni.
Eddig még mindig bejött.
Sok sikert.

én ugyanezt hallottam csak WC spray-vel :D
Mert tekerni jó!

Jevge

Jevge

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

A markolat felrakás nekem bevált modja: akár milyen dezodort fujsz a markolat belsejébe és egy kicsit a kormányra, majd könnyedén feltolod egy ideig még forgatni is tudod.
A levétel is ezzel a szerrel történik. Valamivel alányulsz egy kicsit befujsz és elkezded forgatni.
Eddig még mindig bejött.
Sok sikert.

Köszi, legközelebb megpróbálom úgy. Most rászenvedtem erõbõl :D

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

:) Mi a trükkje? Mert raktam már párszor markolatot fel, a víz mindig elég volt.
Ez a ritchey viszont durva, most is fáj a kezem...

CNC project sem sikerült?

(te ugye gépészmérnök vagy, mert mintha ismerõs lennél régi cimborás idõkbõl :D)

Eddig még mindig bejött.
Sok sikert.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Legalább megtudom, hogy a Bontrager "Smoke"-kal megy-e tolás nélkül az eplényi rettenetes. Múltkor az utsó 5 méteren pörgött ki alattam az Ignitor:( .

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Akkor fókuszáljunk a vasárnapra. Én szívesen indulnék 10 körül, mert este melózom és jobban szeretek biztosan idõben hazaérni. De alkalmazkodom a többség óhajához.
Útvonalként érdekelne az az Almádi shortcut, amirõl emlékeim szerint Kann Matti tett említést (Szentkirályról nem a burkolt kerékpárútra, hanem egyenesen be a susnyásba). Esetleg egy eplényi cicergõs (légvezeték alatt), majd a mindigelfelejtemanevét-vadászkastély?

P.S.: Alsópere?

én az eplény irányába menõ túrára szavaznék ... arra kevés aszfalt van :D

Nekem teljesen jó bármelyik útvonal, 10 körüli indulással sincs gond.
(Ano fog nyavalyogni miatta :D )

nekem jó a 10 óra ... múltkor csak azért nem akartam korán mert elözõ nap este 11re értem haza és volt még szombat délelött dolgom! :P
Mert tekerni jó!