A mostani ülöm annyira szar, hogy a pénteki tekerésem még mindíg érezhetõ az ülõcsontomon...

akkor megvan majdnem minden.Én úgy szoktam csinálni,hogy a fékkaron a tartályt vízszintbe állítom,és alulról nyomatom buborékmentesen az olajat.Ha felül már folyik,akkor alul elzárom a féken a szelepet,majd a tartályt is lezárom.Ezután leszerelem a féktestet a vázról,és jól megmozgatom,és megkocogtatom,a vezetéket is.Ez azért kell,hogy a maradék levegõ is felmenjen a tartályba.Ezután még egyszer megcsinálom a légtelenítést.Ha jó kemény féket akarsz,akkora lehetõ legtöbb olaj maradjon a karnál a tartályban.Fõleg a hátsó féknél jó a sok folyadék,a hosszabb fékcsõ miatt.A szett része volt a fékcsõ és 2x 50ml olaj is. A fémházasat lecserélem, mert az túl hosszú. Így méretre szabom az újat. Sikerült szereznem a féktestekhez 90 fokos becsatlakozást is.
A szett része volt a fékcsõ és 2x 50ml olaj is. A fémházasat lecserélem, mert az túl hosszú. Így méretre szabom az újat. Sikerült szereznem a féktestekhez 90 fokos becsatlakozást is.Tehát ez a párosítás?
Google képkeresési találat: http://i16.photobucket.com/albums/b26/takeabao/755servowave.jpg
Fékcsövet kell vágni?
Köszi a lehetõséget. Fejben már sikerült eredményesen megcsinálnom. Ma, vagy holnap valóságban is kivitelezem. Majd beszámolok a végeredményrõl.
Egyébként a régi 755-ös féktest lesz 775-ös fékkarszettel, csöveivel.
ha elhozod,én szívesen megcsinálom valamikor.Fékfolyadékom van,roppantógyûrût meg szerintem tudok venni a Kuszinál,de lehet hogy van nekem is.Ja,ami fontos lenne,hogy ha csak a fék jön,és a bicikli nem,kellene a pontos fékcsõ hossz.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Sajna a céges ingyen autó már a múlté...
Ha más nem lesz neki állok egyedül. Tudom, hogy nem egy nagy vasziszdasz... Csak az elsõnél mindenki izgul egy picikét!
Jó párszor már csináltam.De sajna nem járok arra.De esetleg az XT fék járhat erre.
Jó párszor már csináltam.De sajna nem járok arra.De esetleg az XT fék járhat erre.Ha valaki légtelenítésben, feltöltésben jártas és jár erre mostanában, egy-két sör mellett átszerelhetnénk a karokat, és fékcsöveket.....
Skacok holnapra valami , mert ha nem akkor gombászni megyek az Almádi gombász kerekasztallal
)
hannoverben, céges oktatás...nem is büszkélkedni akartam vele,inkább ezzel is ösztönözni magam,hogy ott a helyem.Téged viszont nem láttalak.Hol Masszultál?Nekünk kicsit elhúzódott a program,este 10-ig.:cool2:
erre ne légy büszke!
erre ne légy büszke!Kocsival mentem szembe veletek a tavalyi felvonuláson.