Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Mattiii,gyere te is!

:) Beszéltem vele: jön
Csak nem mehetünk túl messzire, mert már bármikor szülhetnek.
www.magicteam.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

mikor érne vissza a társaság Veszprémbe

13.00 körül én is szeretnék hazaérni.
Majd úgy alakítjuk az útvonalat, hogy beleférjünk a keretbe. :)
www.magicteam.hu

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
kb. mikor érne vissza a társaság Veszprémbe? Sajnos elfelejtettem a szombat délutáni programom... :/

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

mattinak is kellene szólni.

:)Mattiii,gyere te is!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

En a Csikasz Imre utcaban, burce meg par hazzal odebb az Egyetem utcaban. A hetvegen nem jonnel egy laza karikara?

hm. akkor Te vagy a 4. bringás a csikászban :)
Gulyás a 11-ben, Bence haverom a 4/a-ban, én meg a 4/b-ben.
Te lennél, aki a 11/a-ban lakik? hétfõn-kedden láttunk oda bemenni egy világos felsõs országútist villogó hátsólámpával úgy 6 óra magasságában.

hétvége nem jó - olyankor amúgy is hazamegyek -, most meg szombaton tanfolyam, vasárnap fõsulis bajnokság...
inkább hétköznap este valamikor.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
OK! Akkor szombat 9.00 Kiskõrösi abc elõtt.
Mattinak is kellene szólni.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

En a Csikasz Imre utcaban, burce meg par hazzal odebb az Egyetem utcaban. A hetvegen nem jonnel egy laza karikara?

Nem kell felned tolem, nem vagyok versenyzo. :) Egy viragszagolgatos turara gondoltam, nem sietek sehova.

Fogalmazzunk ugy, hogy nem tudtam, hogy sok a szabadon koszalo kutya arrafele. De vegul is nem volt gond, a Hoze-t csak ugattak es feltek tole, nem mertek kozel jonni. Mellesleg azert rezgett a lec, egyedul nem igazan szeretek ejjel tekeregeni, foleg nem helyismeret nelkul. :)

Ok, nekem jo a szombat. Tali hol, mikor?

Oké,akkor szombat.Mivel mindenki itt lakik a környéken,legyen itt az indulás,Déenesék CBA áruháza elõtt:) a Kiskõrösi utcában.Idõpont 9 óra.
Csatáron a kutyák csak egy dolog.De ugye a pitbulloknak gazdái is vannak,azoktól legalább annyira tartok,mint kutyuskáiktól.Lakik ott jó pár fura alak...
Egy idõben a Laczkó forrástól a körgyûrûn át,utána jobbra a sáros út végén rendszeresen egy argentin dog jött velem szembe.Ez olyan,mint egy óriás pitbull.Aztán inkább nem mentem arra.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

merre laktok (Te és Burce) a városban?

Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.:)
Na akkor te nem vagy puhány,fõleg hogy sötétben mentél fel Csatárra.Ami elég bátor tett,az ott lévõ kutyák miatt,amik vagy szabadon vannak,vagy nem.Én már évek óta nem voltam fent a hegyen,nem tudok olyan gyorsan biciklizni,amilyen gyorsak a pitbullok futnak.

Nem kell felned tolem, nem vagyok versenyzo. :) Egy viragszagolgatos turara gondoltam, nem sietek sehova.

Fogalmazzunk ugy, hogy nem tudtam, hogy sok a szabadon koszalo kutya arrafele. De vegul is nem volt gond, a Hoze-t csak ugattak es feltek tole, nem mertek kozel jonni. Mellesleg azert rezgett a lec, egyedul nem igazan szeretek ejjel tekeregeni, foleg nem helyismeret nelkul. :)

Mit szólnátok szombat délelõtt ehhez a laza menethez?

Ok, nekem jo a szombat. Tali hol, mikor?

mof!

Gyere te is. Movar itt van par kopesnyire. :D

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
én is szívesen mennék, sajnos 1-2 dolog még nyitott a szombattal kapcsolatban, de ha holnap estig letudom õket akkor szívesen mennék énis!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Vmeteo szerint nem lesz rosz az idõ :)

azt, hogy nyaljátok meg az alföldi kis.. ujjamat: )
cserébe viszont vár az otthoni húsleves, standardrántotthusi(a rántotthús a kedvenc csokim:)), és sütihegyek. Isten éltessen Mama!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

a hetvegen valamikor bejarom az utvonalat. Ha valakinek van kedve, tartson velem

Tervezek menni egyet hétvégén,talán nem fog esni az esõ.Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.

Vmeteo szerint nem lesz rosz az idõ :)
www.magicteam.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Esetleg meg alapozaskor is futhatunk egyutt neha.
Es koszi mindenkinek a valaszokat. :)

merre laktok (Te és Burce) a városban?

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Dozer!

Koszi, a hetvegen valamikor bejarom az utvonalat. Ha valakinek van kedve, tartson velem. :)
A puhanysaghoz meg: tegnap melo utan sotetben kitekertem a Csatar hegyig es folmentem a kilatohoz. Sarral nem sokat talalkoztam, az is kerulheto volt. :)

Tervezek menni egyet hétvégén,talán nem fog esni az esõ.Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.:)
Na akkor te nem vagy puhány,fõleg hogy sötétben mentél fel Csatárra.Ami elég bátor tett,az ott lévõ kutyák miatt,amik vagy szabadon vannak,vagy nem.Én már évek óta nem voltam fent a hegyen,nem tudok olyan gyorsan biciklizni,amilyen gyorsak a pitbullok futnak.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Dozer!

Koszi, a hetvegen valamikor bejarom az utvonalat. Ha valakinek van kedve, tartson velem. :)
A puhanysaghoz meg: tegnap melo utan sotetben kitekertem a Csatar hegyig es folmentem a kilatohoz. Sarral nem sokat talalkoztam, az is kerulheto volt. :)

andris!
Az hagyjan, hogy ott dolgozik burce is, de meg ott ul velem szemben egesz nap es nezhetem a vigyori kepet... :D
Egyebkent osszehozhatunk valamit, en nagyjabol otig vagyok bent, de majd megprobalom magam raszoktatni a korai kelesre, es akkor hamarabb lelephetek.
Esetleg meg alapozaskor is futhatunk egyutt neha.

Es koszi mindenkinek a valaszokat. :)

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

mindenki a continál melózik?

egy idõben gyakran megfordultam én is ott,különbözõ munka ügyletek miatt.
Egy régi bringás haverom ,aki a biciklit lecserélte motorra,is ott gépészmérnök.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Jelenleg a Continentalnal dolgozom mint gepeszmernok. Ha az idojaras engedi, a terepet preferalom, szivem szerint minel hosszabb turakra. Maratonokon a hosszutav fele huz a szivem, meglatjuk mi jon ossze a kovetkezo szezonban. Gyors viszont nem vagyok. Meg...:)
Ha szervezodik valamikor tura a kornyeken, szivesen csatlakoznek. Illetve a hetvegen gurulnek egyet valamelyik nap, tudnatok utvonalat ajanlani? Mondjuk olyan negy-ot oras kort, turazos tempoval.

mindenki a continál melózik? burce fórumtárs is most került oda ugyanilyen munkakörbe :)
néha összebeszélhetünk, itt melózom a szomszédban - precon - 8-16 ig.

csiak

csiak

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Hát erre a körre én is elmennék még idén, csak legyen olyan idõ, hogy végig lehessen menni!

Egyébként üdv Veszprémben Buki!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

tudnatok utvonalat ajanlani? Mondjuk olyan negy-ot oras kort, turazos tempoval.

Hello!
Útvonal:Jutas-puszta,Régi veszprémi út,Hárskút,Hajag csúcs,erdei aszfalt úton Herend,Bánd,Séd patak mellett Veszprém.Ez kb 50 km,túra-fényképezõs tempóban akár lehet 4-5 óra.
Sajnos mostanában nem nagyon kedvezett az idõ a terepezésnek,sõt egyáltalán semmilyen biciklizésnek.De szerintem csak mi lettünk puhányok.:)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Sziasztok!

Nemreg kerultem Veszprembe, es remelem meg sokaig ronthatom majd a Bakony es kornyeke levegojet, ezert bemutatkoznek:
Becses keresztnevem Balint, de hallgatok a Bukira is. Jelenleg a Continentalnal dolgozom mint gepeszmernok. Ha az idojaras engedi, a terepet preferalom, szivem szerint minel hosszabb turakra. Maratonokon a hosszutav fele huz a szivem, meglatjuk mi jon ossze a kovetkezo szezonban. Gyors viszont nem vagyok. Meg...:)

Ha szervezodik valamikor tura a kornyeken, szivesen csatlakoznek. Illetve a hetvegen gurulnek egyet valamelyik nap, tudnatok utvonalat ajanlani? Mondjuk olyan negy-ot oras kort, turazos tempoval.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

akkor megvan majdnem minden.Én úgy szoktam csinálni,hogy a fékkaron a tartályt vízszintbe állítom,és alulról nyomatom buborékmentesen az olajat.Ha felül már folyik,akkor alul elzárom a féken a szelepet,majd a tartályt is lezárom.Ezután leszerelem a féktestet a vázról,és jól megmozgatom,és megkocogtatom,a vezetéket is.Ez azért kell,hogy a maradék levegõ is felmenjen a tartályba.Ezután még egyszer megcsinálom a légtelenítést.Ha jó kemény féket akarsz,akkora lehetõ legtöbb olaj maradjon a karnál a tartályban.Fõleg a hátsó féknél jó a sok folyadék,a hosszabb fékcsõ miatt.

Tegnap este megcsináltam! Tényleg nem nagy valami. Csak amit nagyon jól szeretnék, hajlamos vagyok túl komplikálni. Csináltam, a gyárihoz hasonló légtelenítõ fedelet. Közel az összes, 2 x 50 ml olajat elhasználtam. Ha egy kicsit szárad az erdõ, megyek és próbára teszem a kicsikét.
A fékem eddig egy ujjas volt, most már fél ujjas:) és mégis jól adagolható.....
Hogy miért is cseréltem le? Erre a legjobb válasz a most futó Renault reklám. Nincs szükségem rá, de KELL NEKEM!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index