Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2010. October 02. - 02:27
Ha mégis, idõben ott leszek a startnál!
Jó8!
Posted 2010. October 01. - 21:20
hétfõn tervezek kimenni, de fát akarok vágni a csere-hegyen... van néhány keresztbe már jó ideje...
Merre vannak bedõlt fák még? Mondjuk egy részét sejtem! Ahogy itt a dolgok mennek nyár óta nem takarították el!
Alsóörs felé milyen a helyzet? Vagy arra nem jártál?
Posted 2010. October 01. - 20:56
A hetfo vagy a kedd jo csak, szerdan melo utan megyek Merkapt szezonzarora Szlovakiaba tekeregni, szoval a het tovabbi resze kilove.
Posted 2010. October 01. - 20:43
ejha, akkor már 5 bringás van az utcábanNem az nem en vagyok. En Csikasz 2/C-ben lakom. A C az nem biztos.
Montival gurulok most, amig nem keritek valami varosi gepet. Tavaszra meg epul az uj monti...
hétfõn tervezek kimenni, de fát akarok vágni a csere-hegyen... van néhány keresztbe már jó ideje, most tartok ott, hogy just for fun tekerek és szeretnék arra is örömködve, leszállás nélkül végigmenni
Neked mikor lenne jó?
hétfõn üres, kedd kilõve suli miatt, szerda-csütörtök meg 18.45 tõl német - ekkor csak rövid férne bele...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2010. October 01. - 19:41
Oké,akkor szombat.Mivel mindenki itt lakik a környéken,legyen itt az indulás,Déenesék CBA áruháza elõtt:) a Kiskõrösi utcában.Idõpont 9 óra.
Ott leszek. Ha elrobog mellettetek egy montis egy Malival es piros Trek bukoval, akkor orditsatok ra, mert az en vagyok.
hm. akkor Te vagy a 4. bringás a csikászban
Gulyás a 11-ben, Bence haverom a 4/a-ban, én meg a 4/b-ben.
Te lennél, aki a 11/a-ban lakik? hétfõn-kedden láttunk oda bemenni egy világos felsõs országútist villogó hátsólámpával úgy 6 óra magasságában.
hétvége nem jó - olyankor amúgy is hazamegyek -, most meg szombaton tanfolyam, vasárnap fõsulis bajnokság...
inkább hétköznap este valamikor.
Nem az nem en vagyok. En Csikasz 2/C-ben lakom. A C az nem biztos.
Ok, a hetkoznap is jo lehet.
Beszéltem vele: jön
Csak nem mehetünk túl messzire, mert már bármikor szülhetnek.
Mehetunk messzebbre is, majd lanctalpazunk ha tortenes van.
Posted 2010. October 01. - 19:34
Mattiii,gyere te is!
Csak nem mehetünk túl messzire, mert már bármikor szülhetnek.
Posted 2010. October 01. - 17:58
13.00 körül én is szeretnék hazaérni.mikor érne vissza a társaság Veszprémbe
Majd úgy alakítjuk az útvonalat, hogy beleférjünk a keretbe.
Posted 2010. October 01. - 16:56
Posted 2010. October 01. - 08:33
Posted 2010. October 01. - 08:06
hm. akkor Te vagy a 4. bringás a csikászbanEn a Csikasz Imre utcaban, burce meg par hazzal odebb az Egyetem utcaban. A hetvegen nem jonnel egy laza karikara?
Gulyás a 11-ben, Bence haverom a 4/a-ban, én meg a 4/b-ben.
Te lennél, aki a 11/a-ban lakik? hétfõn-kedden láttunk oda bemenni egy világos felsõs országútist villogó hátsólámpával úgy 6 óra magasságában.
hétvége nem jó - olyankor amúgy is hazamegyek -, most meg szombaton tanfolyam, vasárnap fõsulis bajnokság...
inkább hétköznap este valamikor.
Posted 2010. October 01. - 07:18
Mattinak is kellene szólni.
Posted 2010. October 01. - 06:55
Oké,akkor szombat.Mivel mindenki itt lakik a környéken,legyen itt az indulás,Déenesék CBA áruháza elõtt:) a Kiskõrösi utcában.Idõpont 9 óra.En a Csikasz Imre utcaban, burce meg par hazzal odebb az Egyetem utcaban. A hetvegen nem jonnel egy laza karikara?
Nem kell felned tolem, nem vagyok versenyzo.Egy viragszagolgatos turara gondoltam, nem sietek sehova.
Fogalmazzunk ugy, hogy nem tudtam, hogy sok a szabadon koszalo kutya arrafele. De vegul is nem volt gond, a Hoze-t csak ugattak es feltek tole, nem mertek kozel jonni. Mellesleg azert rezgett a lec, egyedul nem igazan szeretek ejjel tekeregeni, foleg nem helyismeret nelkul.
Ok, nekem jo a szombat. Tali hol, mikor?
Csatáron a kutyák csak egy dolog.De ugye a pitbulloknak gazdái is vannak,azoktól legalább annyira tartok,mint kutyuskáiktól.Lakik ott jó pár fura alak...
Egy idõben a Laczkó forrástól a körgyûrûn át,utána jobbra a sáros út végén rendszeresen egy argentin dog jött velem szembe.Ez olyan,mint egy óriás pitbull.Aztán inkább nem mentem arra.
Posted 2010. September 30. - 22:40
merre laktok (Te és Burce) a városban?
En a Csikasz Imre utcaban, burce meg par hazzal odebb az Egyetem utcaban. A hetvegen nem jonnel egy laza karikara?
Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.
Na akkor te nem vagy puhány,fõleg hogy sötétben mentél fel Csatárra.Ami elég bátor tett,az ott lévõ kutyák miatt,amik vagy szabadon vannak,vagy nem.Én már évek óta nem voltam fent a hegyen,nem tudok olyan gyorsan biciklizni,amilyen gyorsak a pitbullok futnak.
Nem kell felned tolem, nem vagyok versenyzo.
Fogalmazzunk ugy, hogy nem tudtam, hogy sok a szabadon koszalo kutya arrafele. De vegul is nem volt gond, a Hoze-t csak ugattak es feltek tole, nem mertek kozel jonni. Mellesleg azert rezgett a lec, egyedul nem igazan szeretek ejjel tekeregeni, foleg nem helyismeret nelkul.
Mit szólnátok szombat délelõtt ehhez a laza menethez?
Ok, nekem jo a szombat. Tali hol, mikor?
mof!
Gyere te is. Movar itt van par kopesnyire.
Posted 2010. September 30. - 22:24
Posted 2010. September 30. - 17:08
Mit szólnátok szombat délelõtt ehhez a laza menethez?
Vmeteo szerint nem lesz rosz az idõ
azt, hogy nyaljátok meg az alföldi kis.. ujjamat: )
cserébe viszont vár az otthoni húsleves, standardrántotthusi(a rántotthús a kedvenc csokim:)), és sütihegyek. Isten éltessen Mama!
Posted 2010. September 30. - 16:57
a hetvegen valamikor bejarom az utvonalat. Ha valakinek van kedve, tartson velem
Mit szólnátok szombat délelõtt ehhez a laza menethez?Tervezek menni egyet hétvégén,talán nem fog esni az esõ.Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.
Vmeteo szerint nem lesz rosz az idõ
Posted 2010. September 30. - 08:17
merre laktok (Te és Burce) a városban?Esetleg meg alapozaskor is futhatunk egyutt neha.
Es koszi mindenkinek a valaszokat.
Posted 2010. September 30. - 07:19
Tervezek menni egyet hétvégén,talán nem fog esni az esõ.Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.Dozer!
Koszi, a hetvegen valamikor bejarom az utvonalat. Ha valakinek van kedve, tartson velem.
A puhanysaghoz meg: tegnap melo utan sotetben kitekertem a Csatar hegyig es folmentem a kilatohoz. Sarral nem sokat talalkoztam, az is kerulheto volt.
Na akkor te nem vagy puhány,fõleg hogy sötétben mentél fel Csatárra.Ami elég bátor tett,az ott lévõ kutyák miatt,amik vagy szabadon vannak,vagy nem.Én már évek óta nem voltam fent a hegyen,nem tudok olyan gyorsan biciklizni,amilyen gyorsak a pitbullok futnak.
Posted 2010. September 29. - 21:15
Koszi, a hetvegen valamikor bejarom az utvonalat. Ha valakinek van kedve, tartson velem.
A puhanysaghoz meg: tegnap melo utan sotetben kitekertem a Csatar hegyig es folmentem a kilatohoz. Sarral nem sokat talalkoztam, az is kerulheto volt.
andris!
Az hagyjan, hogy ott dolgozik burce is, de meg ott ul velem szemben egesz nap es nezhetem a vigyori kepet...
Egyebkent osszehozhatunk valamit, en nagyjabol otig vagyok bent, de majd megprobalom magam raszoktatni a korai kelesre, es akkor hamarabb lelephetek.
Esetleg meg alapozaskor is futhatunk egyutt neha.
Es koszi mindenkinek a valaszokat.
Posted 2010. September 29. - 12:33
mindenki a continál melózik?
egy idõben gyakran megfordultam én is ott,különbözõ munka ügyletek miatt.
Egy régi bringás haverom ,aki a biciklit lecserélte motorra,is ott gépészmérnök.

Sign In
Create Account

Back to top