Beszéltem vele: jönMattiii,gyere te is!
Csak nem mehetünk túl messzire, mert már bármikor szülhetnek.
Beszéltem vele: jönMattiii,gyere te is!
13.00 körül én is szeretnék hazaérni.mikor érne vissza a társaság Veszprémbe
hm. akkor Te vagy a 4. bringás a csikászbanEn a Csikasz Imre utcaban, burce meg par hazzal odebb az Egyetem utcaban. A hetvegen nem jonnel egy laza karikara?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Oké,akkor szombat.Mivel mindenki itt lakik a környéken,legyen itt az indulás,Déenesék CBA áruháza elõtt:) a Kiskõrösi utcában.Idõpont 9 óra.En a Csikasz Imre utcaban, burce meg par hazzal odebb az Egyetem utcaban. A hetvegen nem jonnel egy laza karikara?
Nem kell felned tolem, nem vagyok versenyzo. Egy viragszagolgatos turara gondoltam, nem sietek sehova.
Fogalmazzunk ugy, hogy nem tudtam, hogy sok a szabadon koszalo kutya arrafele. De vegul is nem volt gond, a Hoze-t csak ugattak es feltek tole, nem mertek kozel jonni. Mellesleg azert rezgett a lec, egyedul nem igazan szeretek ejjel tekeregeni, foleg nem helyismeret nelkul.
Ok, nekem jo a szombat. Tali hol, mikor?
merre laktok (Te és Burce) a városban?
Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.
Na akkor te nem vagy puhány,fõleg hogy sötétben mentél fel Csatárra.Ami elég bátor tett,az ott lévõ kutyák miatt,amik vagy szabadon vannak,vagy nem.Én már évek óta nem voltam fent a hegyen,nem tudok olyan gyorsan biciklizni,amilyen gyorsak a pitbullok futnak.
Mit szólnátok szombat délelõtt ehhez a laza menethez?
Mit szólnátok szombat délelõtt ehhez a laza menethez?
Vmeteo szerint nem lesz rosz az idõ
a hetvegen valamikor bejarom az utvonalat. Ha valakinek van kedve, tartson velem
Mit szólnátok szombat délelõtt ehhez a laza menethez?Tervezek menni egyet hétvégén,talán nem fog esni az esõ.Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.
merre laktok (Te és Burce) a városban?Esetleg meg alapozaskor is futhatunk egyutt neha.
Es koszi mindenkinek a valaszokat.
Tervezek menni egyet hétvégén,talán nem fog esni az esõ.Mehetünk együtt,ha nem túl gyilkos a tempód,vagy képes vagy lassan is haladni.Dozer!
Koszi, a hetvegen valamikor bejarom az utvonalat. Ha valakinek van kedve, tartson velem.
A puhanysaghoz meg: tegnap melo utan sotetben kitekertem a Csatar hegyig es folmentem a kilatohoz. Sarral nem sokat talalkoztam, az is kerulheto volt.
mindenki a continál melózik?
mindenki a continál melózik? burce fórumtárs is most került oda ugyanilyen munkakörbeJelenleg a Continentalnal dolgozom mint gepeszmernok. Ha az idojaras engedi, a terepet preferalom, szivem szerint minel hosszabb turakra. Maratonokon a hosszutav fele huz a szivem, meglatjuk mi jon ossze a kovetkezo szezonban. Gyors viszont nem vagyok. Meg...
Ha szervezodik valamikor tura a kornyeken, szivesen csatlakoznek. Illetve a hetvegen gurulnek egyet valamelyik nap, tudnatok utvonalat ajanlani? Mondjuk olyan negy-ot oras kort, turazos tempoval.
Hello!tudnatok utvonalat ajanlani? Mondjuk olyan negy-ot oras kort, turazos tempoval.
Tegnap este megcsináltam! Tényleg nem nagy valami. Csak amit nagyon jól szeretnék, hajlamos vagyok túl komplikálni. Csináltam, a gyárihoz hasonló légtelenítõ fedelet. Közel az összes, 2 x 50 ml olajat elhasználtam. Ha egy kicsit szárad az erdõ, megyek és próbára teszem a kicsikét.akkor megvan majdnem minden.Én úgy szoktam csinálni,hogy a fékkaron a tartályt vízszintbe állítom,és alulról nyomatom buborékmentesen az olajat.Ha felül már folyik,akkor alul elzárom a féken a szelepet,majd a tartályt is lezárom.Ezután leszerelem a féktestet a vázról,és jól megmozgatom,és megkocogtatom,a vezetéket is.Ez azért kell,hogy a maradék levegõ is felmenjen a tartályba.Ezután még egyszer megcsinálom a légtelenítést.Ha jó kemény féket akarsz,akkora lehetõ legtöbb olaj maradjon a karnál a tartályban.Fõleg a hátsó féknél jó a sok folyadék,a hosszabb fékcsõ miatt.