Integrált csapágyast vettél? És milyen? Jó? Vegyek én is olyat? De az még mindí nem full fekete
Egyszerûûûûen istencsászár:) , de komolyan nagyon jó.
Integrált csapágyast vettél? És milyen? Jó? Vegyek én is olyat? De az még mindí nem full fekete
Melyik a legrövidebb út Bakonybélbe? Egyébként részemrõl rendben, csak még az 'éles' Gázló elõtt szeretném valamikor megismerni a Vp-Bbél szakaszt is (odaút).
hmmm ... ezt mind2 dolgot még átgondolom sztem
de valamelyik tuti hogy belefér ... vagy esetleg megnézhetnénk egy olyan kört hogy a legrövidebb úton elmegyünk bakonybélbe és ott megmásszuk a körist, majd végig megyünk a 130as táv hátralevõ részén ... így a 136km helyett lenne kb 110 ... vélemény?
OK, Bakonybélbõl a Hajagoson át haza az kb 30, tehát az oda és visszaút elvisz 80 kilométert. Beletehetünk egy Kõris-mászást megint, vagy egy Hódos-Cuha kört, esetleg mindkettõt :scared: ???
ha végig a Gázló útvonalán megyünk akkor elvileg ha az itinerbõl lesek akkor egészen pontosan:
47.84km Odvaskõ-puszta 6. EP és frissítõpont, a híd után a mûútra kiérve G130 balra, G90 jobbra Bakonybél felé a mûúton
Sirály, mert egyrészt aznap nincs suli, másrészt sem hétfõn, sem vasárnap nem dolgozom, tehát kipihenten indulhatok. Úgyhogy remélem, összejön. Ha a gázló útvonalán megyünk fel Odvaskõig (itt válik el a 90 és a 130), az hány km? Csakhogy tudjak tervezgetni, mi minden fér még bele... Megyünk ezúttal egy kicsit többet?
apropó ... elõreláthatóan 30-án (hétfõ) nem dolgozok ... szóval ha neked jó akkor nekem is jó
Nos ez úton is elnézést mind tõled, mind pedig a VDO cégtõl. A lokátor alatti magasság ugyanis nem nyolcszázvalahány méter volt, hanem 635. Én néztem rossz adatot. A nyolcszázvalahány az túra során addig megtett szint volt. Erre csak otthon jöttem rá, amikor észrevettem, hogy a túra max magassága 635 méter... Nem a VDO volt brutálisan pontatlan (Kõris: 709m), hanem én voltam hülye. Az adott pont magassága egyébiránt a turistatérkép szintvonalai alapján 620m és a 15 méteres különbség pedig simán elfogadható.
Térdednek jobbulást! Jövõ héten csütörtökre tervezem a hosszút. Tegnap megérkezett a Kula vázam!!! Hogy fogom én kibírni még két hétig, hogy át legyen építve???
Tegnap voltunk Buddhával tekeregni 1-et terepen ... az útvonal kb70%ban a gázló útvonala volt
nekem a táv kb 90km és valami 5:20 perc volt a netto idõnk, ami meglepõen jó (16,8km/h) átlagsebességet jelent
a szint (Buddha szerint) olyan 1300m volt.
Minden elismerésem Buddhának, hogy éjszakás mûszak után így teljesítette ezt ... én hozzá képest agyonpihenten vágtam neki a túrának, de sztem én jobban nyavajogtam a végén hogy mindenhol fáj
a térdem még most is piszkosul érzi magát ...
sebaj, majd jól megedzõdök és akkor reszkess bakony, mert jövök
Kann Matti: A tûzoltóságnál lévõ boltal most mi van? Hogyhogy dolgoztál? Igazán szerezhetnél nekem egy LX hajtókat (döntöttem, nem leszek gizda
) olcsón, hogy ne kelljen felmennem Pestre. Ott 5 ropival olcsóbb, mint Vp-ben a legolcsóbb.
Kann Matti: Bukósisak nélül a városban biciklizni, és ráadásul nem megismerni az embert. Háááát. Merre voltál?