Látod az én párom hasonlóan fertõzött!Egyetértünk!
Csak a kedvesem beárult a dokinál.
Õ a MI pártunkon áll!
Látod az én párom hasonlóan fertõzött!Egyetértünk!
Csak a kedvesem beárult a dokinál.
Ne halgass a dokira! A megrándult válammal egész edig kinlódtam! Ma Babival elmentünk spinnigelni, utána szauna hûtõ medencével.... most olyan virgonc vagyok, mert nem fáj semmim. A tekerés gyógyít!!!!!!Doki azt mondta, ne biciklizzek.
Az ágyban most jobbra vagy balra fordulsz?Na a kicsike ma már itthon alszik
Szép álmokatNa a kicsike ma már itthon alszik
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ok. majd eldöntjük merre menjünk. 3/4 10 körül indulnék ha jó neked.
Igen pontosan ahogy írod, bázis-t már másra hasnzálják, magánkézben van. Öcs - Taliándörögd fele még nem voltam mehetünk arra is. Hajagban van szint kb 10 km-en bõ 200m emelkedés.
Zsófiapuszta legyen inkább. A középsõ Hajagra Herenden át kell feltekrni ugye és végig aszfalt ha jól tudom. (talán ott van az a volt orsz katonai bázis?)
de mehetünk Kab-hegy Öcs Taliándörögd kört is onnan akár. csak legyen jó idõ. indulást még megbeszéljük.
Mit szólnál ha Zsófiapusztán vagy Úrkúton találkoznánk és onnan Kab-hegy és / vagy Középsõ-Hajag? Attól függõen, hogy mennyire borul. A találkozási pont így mindkettõnktõl kb egyforma távolságra van, esõ esetén azonosa idõ alatt tudunk menekülni. Szombaton egész nap ráérek, mikor induljunk? Találkozási pont megfelel?
Ma tekertem 30 km-t (nem erõlködve) és nem fájdult meg a térdem! Kipp-kopp! A Porcerõ velem van!
Matti: Szerintem jól gondolkodtál, tag, meg HFS megéri a felárat!
remek. túrajavaslatot várok. azért ne legyen benne túl sok szint:)
met.hu szerint a környékünkön változékony idõ lesz szombaton, vasárnapra jósol záporokat.
Meggondoltad magad AM-800 D-vel kapcsolatban?!
Amúgy jobban jártál Fox RP23-al, jókat olvastam róla!
Úgy néz ki minden adott a túrához, csak legyen igazuk az idõjósoknak!
Elég volt már az esõbõl...
Hát már félig összeraktam, 100-s villa lesz benne (egyenlõre) lánc kell és kész
ja és egy szabad hétvége, mert egyenlõre annak híján vagyok.
tihany kupa lesz