Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Please log in to reply
11267 replies to this topic

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Egyetértünk! :)
Csak a kedvesem beárult a dokinál.

Látod az én párom hasonlóan fertõzött!
Õ a MI pártunkon áll!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

A tekerés gyógyít!!!!!!

Egyetértünk! :)
Csak a kedvesem beárult a dokinál.
www.magicteam.hu

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Doki azt mondta, ne biciklizzek.

Ne halgass a dokira! A megrándult válammal egész edig kinlódtam! Ma Babival elmentünk spinnigelni, utána szauna hûtõ medencével.... most olyan virgonc vagyok, mert nem fáj semmim. A tekerés gyógyít!!!!!!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Na a kicsike ma már itthon alszik :)

Az ágyban most jobbra vagy balra fordulsz?
Esetleg nem tudsz aludni?
Most mi izgat a leg jobban!
Oké! párommal már ittunk egy üveg borocskát spinning után, azért vagyunk ilyen.....

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,256 posts

Na a kicsike ma már itthon alszik

Szép álmokat :)

Holnap nyomok egy Lepke40-est a Keszthelyi hegységben.
Szurkoljatok, hogy túléljem! Ma kaptam egy újabb döfést a csigolyáim közé. Majd besz....tam. Azóta is... Doki azt mondta, ne biciklizzek. Azt hiszem betartom. Egészen vasárnapig.

Nem jön valaki a VKSE-s gurulásra?
Ha nem szakad az esõ, gyerkõccel megyünk.
www.magicteam.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

lõnél egy képet róla?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Uram! Köszönöm elismerõ szavait :)

amúgy, a Gázló csak számodra veszítené el a varázsát ugye?
ez az úgynevezett "hazai pálya" :)
mert pl. nekem, aki csak az elsõ szakaszán szokott maximum csalingázni, nagyon szeretnék már végigcsapatni.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Gázló-pályabejárások: Most, hogy bringázni nem tudok, folyamatosan gondolkodom rajta:). Legutóbbi hipotézisem: Bár gyakran szívesen mennék Gázló útvonalra edzeni vagy kikapcsolódni, esetleg pályabejárni, attól félek, hogy a hozzászokásból adódóan a Gázló (mint verseny) elõbb-utóbb el fogja veszíteni a varázsát. Mert van neki bõven, több is, mint akármelyik másik hazai megmozdulásnak. Maradjon számomra a Gázló az év nagybetûs eseménye! Szal inkább elkerülöm, vagy ha nem, akkor legalább fordított írányban megyek rajta:).

(Lehet, hogy a gyógyszerek mellékhatása miatt hablatyolok csak ilyeneket...:scared:?)

Konás: Eddig is nagy rajongója voltam az avatarjaidnak, de ez a mostani mindent visz!!!:clap:

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

ok. majd eldöntjük merre menjünk. 3/4 10 körül indulnék ha jó neked.

Ok az indulás. Én is elindulok 9:45-kor, kb egyforma a távolság.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Igen pontosan ahogy írod, bázis-t már másra hasnzálják, magánkézben van. Öcs - Taliándörögd fele még nem voltam mehetünk arra is. Hajagban van szint kb 10 km-en bõ 200m emelkedés.

ok. majd eldöntjük merre menjünk. 3/4 10 körül indulnék ha jó neked.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Zsófiapuszta legyen inkább. A középsõ Hajagra Herenden át kell feltekrni ugye és végig aszfalt ha jól tudom. (talán ott van az a volt orsz katonai bázis?)
de mehetünk Kab-hegy Öcs Taliándörögd kört is onnan akár. csak legyen jó idõ. indulást még megbeszéljük.

Igen pontosan ahogy írod, bázis-t már másra hasnzálják, magánkézben van. Öcs - Taliándörögd fele még nem voltam mehetünk arra is. Hajagban van szint kb 10 km-en bõ 200m emelkedés.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Mit szólnál ha Zsófiapusztán vagy Úrkúton találkoznánk és onnan Kab-hegy és / vagy Középsõ-Hajag? Attól függõen, hogy mennyire borul. :) A találkozási pont így mindkettõnktõl kb egyforma távolságra van, esõ esetén azonosa idõ alatt tudunk menekülni. :) Szombaton egész nap ráérek, mikor induljunk? Találkozási pont megfelel?

Ma tekertem 30 km-t (nem erõlködve) és nem fájdult meg a térdem! Kipp-kopp! A Porcerõ velem van! :)

Matti: Szerintem jól gondolkodtál, tag, meg HFS megéri a felárat!

Zsófiapuszta legyen inkább. A középsõ Hajagra Herenden át kell feltekrni ugye és végig aszfalt ha jól tudom. (talán ott van az a volt orsz katonai bázis?)
de mehetünk Kab-hegy Öcs Taliándörögd kört is onnan akár. csak legyen jó idõ. indulást még megbeszéljük.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

remek. túrajavaslatot várok. azért ne legyen benne túl sok szint:)

met.hu szerint a környékünkön változékony idõ lesz szombaton, vasárnapra jósol záporokat.

Mit szólnál ha Zsófiapusztán vagy Úrkúton találkoznánk és onnan Kab-hegy és / vagy Középsõ-Hajag? Attól függõen, hogy mennyire borul. :) A találkozási pont így mindkettõnktõl kb egyforma távolságra van, esõ esetén azonosa idõ alatt tudunk menekülni. :) Szombaton egész nap ráérek, mikor induljunk? Találkozási pont megfelel?

Ma tekertem 30 km-t (nem erõlködve) és nem fájdult meg a térdem! Kipp-kopp! A Porcerõ velem van! :)

Matti: Szerintem jól gondolkodtál, tag, meg HFS megéri a felárat!

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Meggondoltad magad AM-800 D-vel kapcsolatban?!
Amúgy jobban jártál Fox RP23-al, jókat olvastam róla!

Megám , mint villám.........gondolkodtam :D ha elkezdeném fejleszteni a 800-t akkor sokba lenne ám, de így olcsóbb és rögtön ott a frankó váz.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Úgy néz ki minden adott a túrához, csak legyen igazuk az idõjósoknak! :)
Elég volt már az esõbõl...

remek. túrajavaslatot várok. azért ne legyen benne túl sok szint:)

met.hu szerint a környékünkön változékony idõ lesz szombaton, vasárnapra jósol záporokat.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Hát már félig összeraktam, 100-s villa lesz benne (egyenlõre) lánc kell és kész
ja és egy szabad hétvége, mert egyenlõre annak híján vagyok.

Meggondoltad magad AM-800 D-vel kapcsolatban?!
Amúgy jobban jártál Fox RP23-al, jókat olvastam róla!

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts

tihany kupa lesz :)

Tényleg. Mind1, most nem megyek ki, hiányzik a fenének, hogy leköröztesse magát. Majd talán a Balaton körre helyrerázódok, de jelenleg komoly kihívást jelent egy vp-almádi posta táv oda-vissza 55 perc környékén teljesítése is. (Tavalyi legjobb idõm 44:valamennyi, és igencsak elkeseredtem, ha nem ment 50 alatt.)

Tehát össze vagyok esve fizikailag:(

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
tihany kupa lesz :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

danesdzsu

danesdzsu

vendég

• fórumtag
  • 205 posts
Nah, miután felvirradt az új tavasz, +10 kilóval ismét megpróbálom bevetni magam, amennyire a meló engedi. Hétvégére akad valami országúti program? Nagy valószínûséggel csak vasárnap jó:(