Holnapra milyen idõ várható? Indulnék Tihany Kupán, de esõben nincs sok kedvem menni.
10-15 fok, esetlegesen záporok..
Holnapra milyen idõ várható? Indulnék Tihany Kupán, de esõben nincs sok kedvem menni.
Miért nem mutatsz már végre neki egy Konát?
Itt áll mellettem és simizem.........olyan SZÉP, asszony meglátta rögtön beleszeretett, pedig ez nála nagy szó ....
Látod az én párom hasonlóan fertõzött!Egyetértünk!
Csak a kedvesem beárult a dokinál.
Egyetértünk!A tekerés gyógyít!!!!!!
Ne halgass a dokira! A megrándult válammal egész edig kinlódtam! Ma Babival elmentünk spinnigelni, utána szauna hûtõ medencével.... most olyan virgonc vagyok, mert nem fáj semmim. A tekerés gyógyít!!!!!!Doki azt mondta, ne biciklizzek.
Az ágyban most jobbra vagy balra fordulsz?Na a kicsike ma már itthon alszik
Szép álmokatNa a kicsike ma már itthon alszik
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
ok. majd eldöntjük merre menjünk. 3/4 10 körül indulnék ha jó neked.
Igen pontosan ahogy írod, bázis-t már másra hasnzálják, magánkézben van. Öcs - Taliándörögd fele még nem voltam mehetünk arra is. Hajagban van szint kb 10 km-en bõ 200m emelkedés.
Zsófiapuszta legyen inkább. A középsõ Hajagra Herenden át kell feltekrni ugye és végig aszfalt ha jól tudom. (talán ott van az a volt orsz katonai bázis?)
de mehetünk Kab-hegy Öcs Taliándörögd kört is onnan akár. csak legyen jó idõ. indulást még megbeszéljük.
Mit szólnál ha Zsófiapusztán vagy Úrkúton találkoznánk és onnan Kab-hegy és / vagy Középsõ-Hajag? Attól függõen, hogy mennyire borul.
A találkozási pont így mindkettõnktõl kb egyforma távolságra van, esõ esetén azonosa idõ alatt tudunk menekülni.
Szombaton egész nap ráérek, mikor induljunk? Találkozási pont megfelel?
Ma tekertem 30 km-t (nem erõlködve) és nem fájdult meg a térdem! Kipp-kopp! A Porcerõ velem van!
Matti: Szerintem jól gondolkodtál, tag, meg HFS megéri a felárat!
remek. túrajavaslatot várok. azért ne legyen benne túl sok szint:)
met.hu szerint a környékünkön változékony idõ lesz szombaton, vasárnapra jósol záporokat.