Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Februárban ülhettem újra vissza bringára, s akkor igenis jutott rá idõm, illetve az idõjárás is engedte. A március viszont úgy melóval, mint magánéletileg olyan kaotikusra sikerült, hogy nem igazán jutott tekerésre sem idõ, sem energia! Ráadásul az idõjárás is eléggé kegyetlen ebben a hónapban a bringásokkal. Viszont mint nemrég írtam, jövõ hétvégén óraállítás, s addigra én is eljutok oda, hogy nagyjából minden a helyére kerül, s újra tudok menni tekerni hetente többször is. Persze elsõsorban hétköznapokon délutánonként! Mondjuk lehet, hogy most egy sima Hárskút körtõl is kipurcannék, de hát menni kell, mert a Gázló meg kötelezõ! :)
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Nem! Csak tágítom a kétkeréken történõ közlekedési lehetõségeimet! :) Az mondjuk valószínû, hogy ezután majd hétvégente kevesebb idõm jut a tekerésre, de hétközben meló után esténként ugyanúgy mehet minden tovább!

Miért idáig jutott? :D
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Nem! Csak tágítom a kétkeréken történõ közlekedési lehetõségeimet! :) Az mondjuk valószínû, hogy ezután majd hétvégente kevesebb idõm jut a tekerésre, de hétközben meló után esténként ugyanúgy mehet minden tovább!

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

Ha minden igaz, jövõ héten már forgalmi vizsga, aztán utána már nem csak kocsival meg bringával riogatom a veszprémieket

Átállsz a sötét oldalra? :)
www.magicteam.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Tanulok. :) S én is ATI-nál. Ha minden igaz, jövõ héten már forgalmi vizsga, aztán utána már nem csak kocsival meg bringával riogatom a veszprémieket :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Redi
tanítasz vagy Téged tanítanak?
jövõ péntektõl újra kapcsolatba kerülök az ATI pályával én is :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
He he jól láttad én voltam be kellett ugrani segíteni egy kicsit....egy kis tavaszi havazás nem árt :)
www.kannmatti.kepeim.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Matti!
Ha minden igaz, tegnap délután 6 óra körül láttam a bringádat az alsó BikeLand-nél. Ott volt valami hasonló drótszamár a kerítéshez támasztva, mint ami itt az avatarodon látszik. Csak nem tudtam beköszönni, mert épp motoros-oktatásom volt. Az sem volt semmi, amikor 7 óra körül elkezdett szakadni a hó, mi meg mocival épp a város túlsó pontján voltunk a telephelytõl. Nagy élmény: 0 fok, sötét, és vízszintes hóesés. Ez még bringával sem oké, hát még motorral!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Határozottan tetszik az a lovasi kocsma hááááááttt...el kell menni nincs mese..:)

Ott van az egyik ellenõrzõpont.De közben szoktunk egyéb kocsmákban is ellen(sör)örizgetni:)Két éve pont ott haldt el az amerikai autos felvonolás.Egyik másik nyitott kabrioban félmeztelen csajok felállva integettek.Mi is ááállltunk...:)Szeretek biciklizni!!!:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

akkorgondolom a Balaton 50 TT-t sem ismeritek.Valszeg ezzel kevertem a Tésit,mert ez van jún.elején.Füred állomás,Tomi hegy,Lóczy barlang,(pár éve a jubileumi túrán a résztvevõk ingyen bemehettek.)ja nem,a barlang van elõbb,utána a hegy.Utána Lóczy sírja,Csákány hegyi kilátó,Lovas kocsma,Király kuti völgy,Nosztori autóspihi mellett tovább,Õskori festékbánya,Fajsz,Balácapuszta-Római kori villagazgaság,Fajsz,Koloska(itt mindíg gyümölcsleves a menü,nagyon finom),Recsek hegy kilátó,Hidegkút,B.szõlõs,Füred állomás.Eddíg kb 5-ször voltam ezen a túrán,mindíg jó idõ volt.Remélem idén is eljutok.

Határozottan tetszik az a lovasi kocsma hááááááttt...el kell menni nincs mese..:)
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

sötítsetek már fel légyszi, mert én nem értem ezt az avatart ... mit kell ebben látni?? :)

Ezt: http://forum.bikemag...2185#post702185

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Én nem is tudtam, hogy van Tési TT, asszem akkor én is szeretnék menni, állítólag azt hallottam.....:)

akkorgondolom a Balaton 50 TT-t sem ismeritek.Valszeg ezzel kevertem a Tésit,mert ez van jún.elején.Füred állomás,Tomi hegy,Lóczy barlang,(pár éve a jubileumi túrán a résztvevõk ingyen bemehettek.)ja nem,a barlang van elõbb,utána a hegy.Utána Lóczy sírja,Csákány hegyi kilátó,Lovas kocsma,Király kuti völgy,Nosztori autóspihi mellett tovább,Õskori festékbánya,Fajsz,Balácapuszta-Római kori villagazgaság,Fajsz,Koloska(itt mindíg gyümölcsleves a menü,nagyon finom),Recsek hegy kilátó,Hidegkút,B.szõlõs,Füred állomás.Eddíg kb 5-ször voltam ezen a túrán,mindíg jó idõ volt.Remélem idén is eljutok.

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Matti a jómunkásember :) :lol1:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Akkor nem az Örházban vagy?

itt is ott is vegyes felvágott :)
H-Sz-ig Õrház.....Cs-Sz-ig Dózsa
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Ja szombaton is melózok, most a Bikeland 2-ben vagyok bringával járok és szar mert nagytányér-kónuszon közlekedek, mivel kopott a középtányérom :D

Akkor nem az Örházban vagy?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Matti a bringádat már megtaperolnám!
Sajna hétfön nem tudtam bemenni, már nem volt
idöm!:( Szombaton dolgozol? Gyalogosan vagy bringával
de most már beugranék!

Ja szombaton is melózok, most a Bikeland 2-ben vagyok bringával járok és szar mert nagytányér-kónuszon közlekedek, mivel kopott a középtányérom :D
www.kannmatti.kepeim.hu

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

Hétvégére valami megmozdulás?
Mondjuk nem tudom milyen idö lesz?!

Megnéztem milyen idö lesz!
Szar!:(
Elvileg!:)

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hát a mostani szombat és vasárnap nekem tuti nem jó, talán a hétfõ lenne elképzelhetõ, de még az sem biztos. Holnapra talán kiderül, akkor írok majd!

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás
Ezt at óraátállítást már én is várom!
Ezt a TT-t meg megnézném én is! Talán végre
egyszer eljutok a Római fürdöhöz!:)

Hétvégére valami megmozdulás?
Mondjuk nem tudom milyen idö lesz?!

Matti a bringádat már megtaperolnám!
Sajna hétfön nem tudtam bemenni, már nem volt
idöm!:( Szombaton dolgozol? Gyalogosan vagy bringával
de most már beugranék!

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hmmmmmmm, ez a TT lehet, hogy engem is érdekelne! :)
Ha minden jól megy, akkor jövõ hét közepétõl újra beindulhat nekem a bringázás, de legkésõbb óraállítás után! Addigra reméljük ezek a fagyos idõk is elmúlnak. Onnantól újra jöhetnek a hétköznapi meló utáni különbözõ megmozdulások akár Hárskút, akár a Balaton felé, vagy épp a Csatár környékére, vagy ami majd még eszünkbe jut! Remélem lesz más is, aki majd néha tud csatlakozni ilyen délután 4-5 óra körüli indulással!