Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. március 21. - 09:57
Írta 2008. március 21. - 09:43
Nem! Csak tágítom a kétkeréken történõ közlekedési lehetõségeimet! Az mondjuk valószínû, hogy ezután majd hétvégente kevesebb idõm jut a tekerésre, de hétközben meló után esténként ugyanúgy mehet minden tovább!
Miért idáig jutott?
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. március 21. - 08:33
Írta 2008. március 21. - 08:28
Átállsz a sötét oldalra?Ha minden igaz, jövõ héten már forgalmi vizsga, aztán utána már nem csak kocsival meg bringával riogatom a veszprémieket
Írta 2008. március 21. - 08:25
Írta 2008. március 21. - 08:21
tanítasz vagy Téged tanítanak?
jövõ péntektõl újra kapcsolatba kerülök az ATI pályával én is
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. március 21. - 08:09
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. március 21. - 07:59
Ha minden igaz, tegnap délután 6 óra körül láttam a bringádat az alsó BikeLand-nél. Ott volt valami hasonló drótszamár a kerítéshez támasztva, mint ami itt az avatarodon látszik. Csak nem tudtam beköszönni, mert épp motoros-oktatásom volt. Az sem volt semmi, amikor 7 óra körül elkezdett szakadni a hó, mi meg mocival épp a város túlsó pontján voltunk a telephelytõl. Nagy élmény: 0 fok, sötét, és vízszintes hóesés. Ez még bringával sem oké, hát még motorral!
Írta 2008. március 20. - 23:08
Ott van az egyik ellenõrzõpont.De közben szoktunk egyéb kocsmákban is ellen(sör)örizgetni:)Két éve pont ott haldt el az amerikai autos felvonolás.Egyik másik nyitott kabrioban félmeztelen csajok felállva integettek.Mi is ááállltunk...:)Szeretek biciklizni!!!
Írta 2008. március 20. - 21:19
akkorgondolom a Balaton 50 TT-t sem ismeritek.Valszeg ezzel kevertem a Tésit,mert ez van jún.elején.Füred állomás,Tomi hegy,Lóczy barlang,(pár éve a jubileumi túrán a résztvevõk ingyen bemehettek.)ja nem,a barlang van elõbb,utána a hegy.Utána Lóczy sírja,Csákány hegyi kilátó,Lovas kocsma,Király kuti völgy,Nosztori autóspihi mellett tovább,Õskori festékbánya,Fajsz,Balácapuszta-Római kori villagazgaság,Fajsz,Koloska(itt mindíg gyümölcsleves a menü,nagyon finom),Recsek hegy kilátó,Hidegkút,B.szõlõs,Füred állomás.Eddíg kb 5-ször voltam ezen a túrán,mindíg jó idõ volt.Remélem idén is eljutok.
Határozottan tetszik az a lovasi kocsma hááááááttt...el kell menni nincs mese..
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. március 20. - 14:49
sötítsetek már fel légyszi, mert én nem értem ezt az avatart ... mit kell ebben látni??
Ezt: http://forum.bikemag...2185#post702185
Írta 2008. március 20. - 10:13
Én nem is tudtam, hogy van Tési TT, asszem akkor én is szeretnék menni, állítólag azt hallottam.....
akkorgondolom a Balaton 50 TT-t sem ismeritek.Valszeg ezzel kevertem a Tésit,mert ez van jún.elején.Füred állomás,Tomi hegy,Lóczy barlang,(pár éve a jubileumi túrán a résztvevõk ingyen bemehettek.)ja nem,a barlang van elõbb,utána a hegy.Utána Lóczy sírja,Csákány hegyi kilátó,Lovas kocsma,Király kuti völgy,Nosztori autóspihi mellett tovább,Õskori festékbánya,Fajsz,Balácapuszta-Római kori villagazgaság,Fajsz,Koloska(itt mindíg gyümölcsleves a menü,nagyon finom),Recsek hegy kilátó,Hidegkút,B.szõlõs,Füred állomás.Eddíg kb 5-ször voltam ezen a túrán,mindíg jó idõ volt.Remélem idén is eljutok.
Írta 2008. március 20. - 09:44
Írta 2008. március 20. - 09:24
Akkor nem az Örházban vagy?
itt is ott is vegyes felvágott
H-Sz-ig Õrház.....Cs-Sz-ig Dózsa
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. március 20. - 08:42
Ja szombaton is melózok, most a Bikeland 2-ben vagyok bringával járok és szar mert nagytányér-kónuszon közlekedek, mivel kopott a középtányérom
Akkor nem az Örházban vagy?
Írta 2008. március 20. - 08:21
Matti a bringádat már megtaperolnám!
Sajna hétfön nem tudtam bemenni, már nem volt
idöm! Szombaton dolgozol? Gyalogosan vagy bringával
de most már beugranék!
Ja szombaton is melózok, most a Bikeland 2-ben vagyok bringával járok és szar mert nagytányér-kónuszon közlekedek, mivel kopott a középtányérom
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. március 20. - 08:00
Hétvégére valami megmozdulás?
Mondjuk nem tudom milyen idö lesz?!
Megnéztem milyen idö lesz!
Szar!
Elvileg!
Írta 2008. március 20. - 07:38
Írta 2008. március 20. - 07:36
Ezt a TT-t meg megnézném én is! Talán végre
egyszer eljutok a Római fürdöhöz!
Hétvégére valami megmozdulás?
Mondjuk nem tudom milyen idö lesz?!
Matti a bringádat már megtaperolnám!
Sajna hétfön nem tudtam bemenni, már nem volt
idöm! Szombaton dolgozol? Gyalogosan vagy bringával
de most már beugranék!
Írta 2008. március 20. - 07:32
Ha minden jól megy, akkor jövõ hét közepétõl újra beindulhat nekem a bringázás, de legkésõbb óraállítás után! Addigra reméljük ezek a fagyos idõk is elmúlnak. Onnantól újra jöhetnek a hétköznapi meló utáni különbözõ megmozdulások akár Hárskút, akár a Balaton felé, vagy épp a Csatár környékére, vagy ami majd még eszünkbe jut! Remélem lesz más is, aki majd néha tud csatlakozni ilyen délután 4-5 óra körüli indulással!