Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bakony-Balaton riders

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11267 hozzászólás a témában

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Én nem is tudtam, hogy van Tési TT, asszem akkor én is szeretnék menni, állítólag azt hallottam.....:)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás

Május 10-én lesz!
Én is tervezem, hogy megyek, bár lehet, hogy gyalog.

Akkor rosszul emlékeztem.Én csakis bicajjal megyek,ha megyek.

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás

.Van a Tési fennsík gyalogos és bicajos teljesítménytúra,az is arra visz.Ez júni elején van,remélem idén újra el tudok rá menni.

Május 10-én lesz!
Én is tervezem, hogy megyek, bár lehet, hogy gyalog.
www.magicteam.hu

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
[quote name='konásandrás']reggel -11kor- elindultam Zircre, aztán eplénynél meguntam, hogy nagy szembeszél van, így bekanyarodtam a sípálya felé. nagyon szép hely! itt-ott még volt egy kevés hó is :)

komoly,hogy volt hó?Mûhó?:)Jó kis túra lehetett,párszor már megfordultam arra.Római fürdõ az egyik olyan hely,ahol évente legalább egyszer megfordulok.Van a Tési fennsík gyalogos és bicajos teljesítménytúra,az is arra visz.Ez júni elején van,remélem idén újra el tudok rá menni.Öreg futónén a csõkilátóba is érdemes felmenni,ha már arra jár az ember.Bár lehet azt is lezárták,mint Almádi felett,a Felsõhegyi csõkilátót.Még kamerát is tettek rá sajnos.Így nem nagyon valószínû,hogy feltörik,mint ahogy eddíg tették,ha lezárták.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
reggel -11kor- elindultam Zircre, aztán eplénynél meguntam, hogy nagy szembeszél van, így bekanyarodtam a sípálya felé. nagyon szép hely! itt-ott még volt egy kevés hó is :)
mentem végig az aszfalton, majd az elfogyott és fehér mészkövesen mentem tovább, majd az is elfogyott :) kiértem valami szántáshoz, ott kavartam picit, mentem mindenféle úttalan utakon, míg egy kerítésen átmászva Olaszfalu és Felsõpere közé nem értem. Felsõpere elég egyszerû hely, kb. 2 nagy mezõgazdasági épület, meg 3 ház :D
jó útnak tûnt, így tovább mentem, hamarosan ki volt táblázva Bakonynána, gyors gondolkodás, örülés, hogy akkor már nem lehetek túl messze a Római-fürdõtõl. eresztettem neki lefele Bakonynána felé, 60+ km/h-nál befigyelt egy kis furgon szembõl, rövidke aggódás, de még épp elfértünk.
nagysokára találtam egy helyi lakost, aki útbaigazított a forrás felé. felmentem, megcsodáltam, nagyon szép volt!!!
visszafelé a kék turista úton tekertem vissza a faluba, majd eredeti tervemet tartva, a térképet nem ismervén Zirc irányába indultam, tehát észak felé.
beértem Dudarra, majd útbaigazíttattam magam, így Nagyesztergáron keresztül érkeztem Zircre. onnan aszfalton haza.
75 km lett.
nagyon jó volt, csak ne fújna a szél mindig ezen a vidéken :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Ezt a lapot a doki töltögeti ki minden egyes aranyérkezelés után. A többit itt had ne részletezzem... :)
Két keréken szép a világ...

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Nem tom, de nem valami bizalom gerjesztõ........

jobbulást minden betegségben szenvedõ társamnak..:)

a bringa egyre jobb , egyre jobba szeretem....:D
www.kannmatti.kepeim.hu

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
sötítsetek már fel légyszi, mert én nem értem ezt az avatart ... mit kell ebben látni?? :)
Mert tekerni jó!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Redi: Köszi a gyors választ. Ment még egy privi, de abban elfelejtettem megköszönni. Biztosan a stressz....:)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
:) Nem vagyok normális, mondta már a nejem is...(Az avatar kapcsán.) Remélem, jót röhögtél!

Írok mindjárt privit...

Redi

Redi

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Hú Jankó!

Ez az avatarod nem hiányzott! Amint megláttam, összerándult a seggem! Nem iriggyellek, bár ugye tapasztalatból pontosan tudom, hogy min mész keresztül! Szép kis lõlapod van már!
Sajna mostanában nekem sem sikerült nyeregbe szállnom, de ez remélem áprilisra már megváltozik! Aztán ha elõbb nem, a Gázlón találkozunk! Csak addig még kondit kéne gyûjteni, meg a fölös súlytól megszabadulni. Amint tekerés közelébe jutok, jelentkezni fogok, biztos lesz valaki, aki csapódik! :)
Addig is szép idõt és jó bringázást mindenkinek, illetve kitartást és gyógyulást a banda másik felének!
Két keréken szép a világ...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
velo.hu-n már van eredménylista és képgaléria!

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
én voltam.Hazafelé kissé megáztam.Koloska felé jöttem haza,Fajsznál elkezdett szemerkélni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nagyon szép idõ volt!
hosszútáv rajtja után haza kellett indulnom, aztán odaböktem egy kisebb csoport VKSE-snek, hogy "hello-hello". volt ott valaki innen?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Holnapra milyen idõ várható? Indulnék Tihany Kupán, de esõben nincs sok kedvem menni.

10-15 fok, esetlegesen záporok..

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Holnapra milyen idõ várható? Indulnék Tihany Kupán, de esõben nincs sok kedvem menni.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Janes-el meghóditottuk a volt orosz bázist! :)
Nagyon kedvezõ volt az idõ ma, túrázott mindenki?

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Miért nem mutatsz már végre neki egy Konát? :)

Azé mert akkó kiábrándulna a kerékpár tervezõk izlés ficama miatt :D
www.kannmatti.kepeim.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás

Itt áll mellettem és simizem.........olyan SZÉP, asszony meglátta rögtön beleszeretett, pedig ez nála nagy szó ....

Miért nem mutatsz már végre neki egy Konát? :)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Itt áll mellettem és simizem.........olyan SZÉP, asszony meglátta rögtön beleszeretett, pedig ez nála nagy szó ....Hétfõre lesz fotó is
www.kannmatti.kepeim.hu