Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. június 29. - 15:02
Írta 2008. június 28. - 23:08
De akkor már a harmadikai és hetedikei edzésre is hoznom kell! Szal úgy kalkukálj... Te nem akarsz csütörtökön már asszonnyal jönni?
Írta 2008. június 28. - 21:57
Nagyon jó idõ volt most is a völgyben, hazafelé rövidítettem, Monostorapáti után betértem Hegyesdre, majd a falun át Zalahalápon keresztül tekertem haza. Egy baj volt, hogy Kapolcson is Monostorapátiban is útfelújítás van s szakaszosan fel van marva az aszfalt ez kicsit visszavette a tempót.:wallbange
Írta 2008. június 28. - 19:33
Reggel 9.00 a szokott helyen ill. a vadászháznál. OK?
Akkor mehetek most tisztogatni a bringát!
Kicsit koszos lett a mai nap után!
De akkor legyen! 9.00 a vadászháznál!
Írta 2008. június 28. - 18:38
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. június 28. - 09:28
Elkapott valami rossznyavaja inkább lájtos 40 Vp.
és Füred közöt az való most nekem
Mivel a kerekem nem lesz kész ma,
benne lennék én is valami lájtosban!
Remélem még maradt valami zsír az agyakban!
Mikor? Merre? Mikor? Merre?
Írta 2008. június 28. - 07:17
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. június 27. - 14:54
Írta 2008. június 27. - 13:42
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. június 27. - 13:15
Van valaki, aki hozzám hasonlóan hétköznapokon ér rá, vagy hajlandó szabadnapot/szabadságot intézni egy ilyen buli kedvéért, és csatlakozna hozzám?
Ha arra mutatkozik igény, akkor szívesen megyek éjszakai bringázásra is, amit már elõzõleg felvetettem, csak szóljatok idõben, hogy felszerelhessem a pilácsokat!
Írta 2008. június 27. - 12:50
Ottleszek most is hétvégén. Egy metálfehér nõi Peugeot félversenyen láthattok majd kóborolni Almádi környékén.
Emptytrash veled viszont felveszem a contact-ot.
Ok!
Most hétvégén max. országút lesz! Remélem!
Mert a monti megy a szervízbe, ha az országúti kereke elkészül!
Ha nem lesz meg a kerék akkor marad a terep meg az ima,
hogy még legyen zsír a csapágyakba!
Az MSN-es "címemet" javítsd! (Ha még nem tetted volna meg!)
Írta 2008. június 27. - 10:00
Emptytrash veled viszont felveszem a contact-ot.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. június 26. - 22:29
Hajagra?Ott nem jártunk vasárnap.De valóban,párod nagyon bír menni.Ezért cseppet sem lepõdtem meg,amikor a kérdésemre,miszerint a maratonokon hol szokott végezni,valami 2. helyet említett.:)Igen,Gáz lovon mehetnénk együtt újra.Mi vasárnap még lementün fürödni,szaunázni,aztán szerencsémre Tomiék autójára felfért a bicajom,így nem kellett hazatekerni.A képeket és videót kiváncsian várjuk! laciklonkukacfreemail.hu
Részünkrõl a szerencse....:-)
Bízom benne, hogy lesz még több közös tekerés is. Pl Gázló 130??
A vasárnapi túráról még annyit, hogy a végére én is meghaltam...
Páromat az zavarta, hogy a lejtõn elhúztunk, engem meg az akasztott ki amikor
hajagra 5perc hátránnyal, lógó nyelvvel, csapzottan, levegõ után kapkodva felérve, mosolygó tekintettel csodálkozva nézte, hogy mi van velem....
Nem voltam ideges:rocketman
Hazaérve egy hetven éves rozoga öregurat modelleztem lefekvésig. :-)
Kedden egy hétvégére hangoló 20-ast nyomtunk sprinttel befejezve, hogy még a vihar elõtt hazaérjünk. Félõ hogy Gyõrujbarátig már nem tudunk tekerni..
Írta 2008. június 26. - 21:02
Látom akkor ki lettél segítve!
Igen, köszi. Meglett a cím is könnyen. Csak a delikvenst nem sikerült otthon találnom. (De ez ugyebár nem a Google hibája:) .)
Írta 2008. június 26. - 18:40
Ejha!!! Ilyen is van? Köszönöm a segítséget, tényleg meglett.
Üdv: Jankó
Látom akkor ki lettél segítve!
Írta 2008. június 26. - 08:43
Írta 2008. június 26. - 05:45
Empty: El tudnád esetleg magyarázni, hogy Almádiban hol találom meg a Martinovics utcát? Egy vaterás üzletfelet kellene ott megkeresnem. Ja, azért nem priviben írok, hogy másnak is legyen alkalma segíteni, ha tud és akar...
Janes: Én is erre gondoltam elsõként!!! (Csak még nem találtam weboldalt, ahol nagy összegben fogadhatnék rá...)
talán ITT megtalálod
Írta 2008. június 26. - 00:05
Janes: Én is erre gondoltam elsõként!!! (Csak még nem találtam weboldalt, ahol nagy összegben fogadhatnék rá...)
Írta 2008. június 25. - 23:11
Csak most jutottam megint géphez.Jo volt a túra.Meleg volt,de kellemes.A képek és videók ha kellenek valakinek,szóljon,elküldöm.Laciklonékkal most találkoztam elöször.Örültem a szerencsének,és ez nem udariassági formula:)
A képeket és videót kiváncsian várjuk! laciklonkukacfreemail.hu
Részünkrõl a szerencse....:-)
Bízom benne, hogy lesz még több közös tekerés is. Pl Gázló 130??
A vasárnapi túráról még annyit, hogy a végére én is meghaltam...
Páromat az zavarta, hogy a lejtõn elhúztunk, engem meg az akasztott ki amikor
hajagra 5perc hátránnyal, lógó nyelvvel, csapzottan, levegõ után kapkodva felérve, mosolygó tekintettel csodálkozva nézte, hogy mi van velem....
Nem voltam ideges:rocketman
Hazaérve egy hetven éves rozoga öregurat modelleztem lefekvésig. :-)
Kedden egy hétvégére hangoló 20-ast nyomtunk sprinttel befejezve, hogy még a vihar elõtt hazaérjünk. Félõ hogy Gyõrujbarátig már nem tudunk tekerni..
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. június 25. - 22:22
Nyáron leszek a Balatonon egy bõ hetet. Fûzfõn.
Esetleges Balaton-körbetekerést tervezek, valaki velem tart? Egy kis csapatot össze kéne szervezni.
Idõpontot még nem tudok, de mihelyst megtudom, írom.
10 óránál többet nem szívesen szánok rá. (2-3 megállással együtt)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu