Azért megkérdezem, hátha valaki még jár errefelé; van esetleg valami DH-ra alkalmas pálya/ösvény arrafele?
lordd! ha tudsz jó helyeket én csatlakoznék!

Ha Hárskútig feljöttök kocsival,úgy nektek kb 60 km lenne.Hétfõre esedékes a következõ edzésünk az asszonnyal. Tulajdonképpen tetszene a dolog, bár nem terveztünk százat menni, max hetvenet. De majd legfeljebb kocsival megyünk fel, aztán csatlakozunk valahol.
Most hogy itt vannak a jó idõk,megcsinálhatnánk a Nagyteveli strandra való elgurulást .Ez a kis tó Király-kaputol nem messze van,nyugati irányban.Mûködik ott egy kis strandnd,csobbannánk egyet,és jönnénk vissza.Jövõ hét elején meg is lehetne ejteni a turát.Vagy esezleg most a hétvégén.Érdekelne valakit ez a menet?Kb 100 km oda vissza,szint nem sok van,kb 700 m.
Pillanat, ezt tolmácsolom az asszonynak, aztán majd megírom (priviben, hogy ne bannolják), hogy mit mondott...:argue::lol1::lol1:
Pillanat, ezt tolmácsolom az asszonynak, aztán majd megírom (priviben, hogy ne bannolják), hogy mit mondott...:argue::lol1::lol1:
Hárskútról szerintem érdemes felmenni a Hajagra ha már ott vagyunk.
Lassúzni...csajokkal...?Hmm...Biztos hogy bicajozni megyünk?
Veszprém Hajag oda vissza pont 50 km.Ha lesz egy kis kitérõ is,meg ti Rátótról jöttök,a 70 a reális táv kb.Hárskútról szerintem érdemes felmenni a Hajagra ha már ott vagyunk.Hol tudnék csatlakozni hozzátok,és mikor?
Lassúzni...csajokkal...?Hmm...Biztos hogy bicajozni megyünk?Ha szeretsz lassúzni a csajokkal akkor szivesen látunk téged
Nem ígérem biztosra,de lehet én is mennék,ha szabad.Elég jól kiigazodom azon a környéken.Kondi az nem sok van,de talán elég lesz.
Mi csak örülnénk! (Gondolom, mondhatom ezt Ano nevében is...) A nap most mindenesetre a csajszikról szól majd, akik végre hajlandóak voltak félretenni a "Nem megyek, mert úgyis csak várni kell majd rám, nincs semmi kondim"-attitûdöt, és várhatóan jönnek a Gázlóra is, ha sikerül a felkészülés ennyi idõ alatt. Szal annyit megyünk és olyan tempóban, ahogyan nekik jó. Semmi esetre sem akarjuk elvenni a kedvüket:) .
Amin még agyalok az útvonal kapcsán: Hárskútról egybõl hazafelé vegyük-e az irányt (Márkó-Csatár-Tekeres völgy-Betekints völgy-Rátóti kerékpárút) vagy próbáljunk átjutni Herendre a Hajagon át. Ez utóbbi szakaszt nem igazán ismerem, mert csak egy részét tettem meg a Gázlón, de azt is fordított irányban. Ott bizony jól jönne némi segítség, ami a navigációt illeti. Feltéve, ha a csajoknak belefér még ez a kis kerülõ.
A távot sajnos csak saccolni tudom. Elsõ esetben ötvenre, a másodikban hetvenre. De megköszönném, ha pontosabb adatokkal szolgálna valaki, aki tud.
Többiek egy asszonyos megmozdulásra?
Rajta vagyunk a témán, jelzem a fejleményeket. Köszi.laciklon
ha lesz plakát, majd szóljál, aztán viszek le Marcaliba és Lellére is belõle...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem ígérem biztosra,de lehet én is mennék,ha szabad.Elég jól kiigazodom azon a környéken.Kondi az nem sok van,de talán elég lesz.
Nem ígérem biztosra,de lehet én is mennék,ha szabad.Elég jól kiigazodom azon a környéken.Kondi az nem sok van,de talán elég lesz.Csütörtökre most ilyesmi körvonalazódik: 10-kor találkoznánk Rátóton (mondjuk az ABC-nél), majd irány a hadiút. Terepen felmásznánk Hárskútra, onnét pedig át Herendre (ha sikerül megtalálni az utat...) részben a Gázló nyomvonalon, fordított irányban. Aztán terepen Márkó, és a patak mellett haza Veszprémig. Majd burkolt kerékpárúton vissza Rátótra.
Ha ez sok a hölgyeknek, esetleg Hárskútról leszaggathatunk egyenesen Márkóra a zúzós aszfaltoson, és akkor rövidebb a kör.
Vélemény?
Ja, Rátót nekünk azért lenne jó, mert ott lesznek letétben a kölkök.
Többek egy ilyen lájtos-asszonyosra?
nekünk az idõpont is és az útvonal is megfelelõnek tünik ...
10kor az ABC-nél (majd megkeressük hogy hol is van az ... esetleg pontos címet ha adsz és akkor a google majd megmondja nekem)
reméljük esõ nem lesz ...
Kell valakinek valami a Bikemarketrõl?
Du. kb. 20.00-ig jelezze!!
Csütörtökre most ilyesmi körvonalazódik: 10-kor találkoznánk Rátóton (mondjuk az ABC-nél), majd irány a hadiút. Terepen felmásznánk Hárskútra, onnét pedig át Herendre (ha sikerül megtalálni az utat...) részben a Gázló nyomvonalon, fordított irányban. Aztán terepen Márkó, és a patak mellett haza Veszprémig. Majd burkolt kerékpárúton vissza Rátótra.
Ha ez sok a hölgyeknek, esetleg Hárskútról leszaggathatunk egyenesen Márkóra a zúzós aszfaltoson, és akkor rövidebb a kör.
Vélemény?
Ano: Úgy tûnik, hogy anyós vállalja a gyerekpásztorkodást, úgyhogy 99%-ra mondom, hogy asszonyos Gázló lesz!
De akkor már a harmadikai és hetedikei edzésre is hoznom kell! Szal úgy kalkukálj... Te nem akarsz csütörtökön már asszonnyal jönni?