Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Posted 2008. July 02. - 13:40
Azért megkérdezem, hátha valaki még jár errefelé; van esetleg valami DH-ra alkalmas pálya/ösvény arrafele?
lordd! ha tudsz jó helyeket én csatlakoznék!
Posted 2008. July 02. - 13:36
Posted 2008. July 02. - 11:45
Ha Hárskútig feljöttök kocsival,úgy nektek kb 60 km lenne.Hétfõre esedékes a következõ edzésünk az asszonnyal. Tulajdonképpen tetszene a dolog, bár nem terveztünk százat menni, max hetvenet. De majd legfeljebb kocsival megyünk fel, aztán csatlakozunk valahol.
Posted 2008. July 02. - 11:39
Most hogy itt vannak a jó idõk,megcsinálhatnánk a Nagyteveli strandra való elgurulást .Ez a kis tó Király-kaputol nem messze van,nyugati irányban.Mûködik ott egy kis strandnd,csobbannánk egyet,és jönnénk vissza.Jövõ hét elején meg is lehetne ejteni a turát.Vagy esezleg most a hétvégén.Érdekelne valakit ez a menet?Kb 100 km oda vissza,szint nem sok van,kb 700 m.
Hétfõre esedékes a következõ edzésünk az asszonnyal. Tulajdonképpen tetszene a dolog, bár nem terveztünk százat menni, max hetvenet. De majd legfeljebb kocsival megyünk fel, aztán csatlakozunk valahol.
Posted 2008. July 02. - 09:39
Posted 2008. July 01. - 13:27
Pillanat, ezt tolmácsolom az asszonynak, aztán majd megírom (priviben, hogy ne bannolják), hogy mit mondott...:argue::lol1::lol1:
nekem is írd meg akkor priviben mert nagyon kíváncsi vagyok rá
Posted 2008. July 01. - 11:25
Pillanat, ezt tolmácsolom az asszonynak, aztán majd megírom (priviben, hogy ne bannolják), hogy mit mondott...:argue::lol1::lol1:
Ja, lehet, hogy csatlakozik hozzánk még egy szomszédunk is.
Admin: Bocsika, az "idéz"-re nyomtam a "módosítás" helyett... Sorry..
Posted 2008. July 01. - 11:24
Hárskútról szerintem érdemes felmenni a Hajagra ha már ott vagyunk.
Posted 2008. July 01. - 10:12
Lassúzni...csajokkal...?Hmm...Biztos hogy bicajozni megyünk?
Veszprém Hajag oda vissza pont 50 km.Ha lesz egy kis kitérõ is,meg ti Rátótról jöttök,a 70 a reális táv kb.Hárskútról szerintem érdemes felmenni a Hajagra ha már ott vagyunk.Hol tudnék csatlakozni hozzátok,és mikor?
igen tuti hogy bringázni megyünk!
nekünk annak idején Veszprém Herend Hárskút Veszprém 42 km volt kb (95% gázló útvonal) ... és a hajagra nem mentünk fel!
ezért gondoltam hogy, ha szinte ugyanezt az utat tesszük meg lényegében csak fordítva, és Rátóttól Rátótig, akkor kb 60 km lesz a vége ...
Hajagra tuti nem megyünk fel ... de majd Hárskúton a csajokat megkérdezzük hogy hogyan érzik magukat
csatlakozni nemtudom hogy hol tudsz ... esetleg gyere ki te is Rátótra 10-re
Posted 2008. July 01. - 09:34
Lassúzni...csajokkal...?Hmm...Biztos hogy bicajozni megyünk?Ha szeretsz lassúzni a csajokkal akkor szivesen látunk téged
Veszprém Hajag oda vissza pont 50 km.Ha lesz egy kis kitérõ is,meg ti Rátótról jöttök,a 70 a reális táv kb.Hárskútról szerintem érdemes felmenni a Hajagra ha már ott vagyunk.Hol tudnék csatlakozni hozzátok,és mikor?
Posted 2008. July 01. - 07:59
Nem ígérem biztosra,de lehet én is mennék,ha szabad.Elég jól kiigazodom azon a környéken.Kondi az nem sok van,de talán elég lesz.
Ha szeretsz lassúzni a csajokkal akkor szivesen látunk téged is
Mi csak örülnénk! (Gondolom, mondhatom ezt Ano nevében is...) A nap most mindenesetre a csajszikról szól majd, akik végre hajlandóak voltak félretenni a "Nem megyek, mert úgyis csak várni kell majd rám, nincs semmi kondim"-attitûdöt, és várhatóan jönnek a Gázlóra is, ha sikerül a felkészülés ennyi idõ alatt. Szal annyit megyünk és olyan tempóban, ahogyan nekik jó. Semmi esetre sem akarjuk elvenni a kedvüket:) .
Amin még agyalok az útvonal kapcsán: Hárskútról egybõl hazafelé vegyük-e az irányt (Márkó-Csatár-Tekeres völgy-Betekints völgy-Rátóti kerékpárút) vagy próbáljunk átjutni Herendre a Hajagon át. Ez utóbbi szakaszt nem igazán ismerem, mert csak egy részét tettem meg a Gázlón, de azt is fordított irányban. Ott bizony jól jönne némi segítség, ami a navigációt illeti. Feltéve, ha a csajoknak belefér még ez a kis kerülõ.
A távot sajnos csak saccolni tudom. Elsõ esetben ötvenre, a másodikban hetvenre. De megköszönném, ha pontosabb adatokkal szolgálna valaki, aki tud.
Többiek egy asszonyos megmozdulásra?
én ismerem az utat Herendre ... nem olyan vészes (a Hajagra nem kell felmenni hozzá) Rátótról indulva és oda érkezve sztem max 60 lehet a táv ...
Posted 2008. July 01. - 07:24
Rajta vagyunk a témán, jelzem a fejleményeket. Köszi.laciklon
ha lesz plakát, majd szóljál, aztán viszek le Marcaliba és Lellére is belõle...
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2008. July 01. - 06:24
ha lesz plakát, majd szóljál, aztán viszek le Marcaliba és Lellére is belõle...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. June 30. - 23:43
Nem ígérem biztosra,de lehet én is mennék,ha szabad.Elég jól kiigazodom azon a környéken.Kondi az nem sok van,de talán elég lesz.
Mi csak örülnénk! (Gondolom, mondhatom ezt Ano nevében is...) A nap most mindenesetre a csajszikról szól majd, akik végre hajlandóak voltak félretenni a "Nem megyek, mert úgyis csak várni kell majd rám, nincs semmi kondim"-attitûdöt, és várhatóan jönnek a Gázlóra is, ha sikerül a felkészülés ennyi idõ alatt. Szal annyit megyünk és olyan tempóban, ahogyan nekik jó. Semmi esetre sem akarjuk elvenni a kedvüket:) .
Amin még agyalok az útvonal kapcsán: Hárskútról egybõl hazafelé vegyük-e az irányt (Márkó-Csatár-Tekeres völgy-Betekints völgy-Rátóti kerékpárút) vagy próbáljunk átjutni Herendre a Hajagon át. Ez utóbbi szakaszt nem igazán ismerem, mert csak egy részét tettem meg a Gázlón, de azt is fordított irányban. Ott bizony jól jönne némi segítség, ami a navigációt illeti. Feltéve, ha a csajoknak belefér még ez a kis kerülõ.
A távot sajnos csak saccolni tudom. Elsõ esetben ötvenre, a másodikban hetvenre. De megköszönném, ha pontosabb adatokkal szolgálna valaki, aki tud.
Többiek egy asszonyos megmozdulásra?
Posted 2008. June 30. - 22:56
Nem ígérem biztosra,de lehet én is mennék,ha szabad.Elég jól kiigazodom azon a környéken.Kondi az nem sok van,de talán elég lesz.Csütörtökre most ilyesmi körvonalazódik: 10-kor találkoznánk Rátóton (mondjuk az ABC-nél), majd irány a hadiút. Terepen felmásznánk Hárskútra, onnét pedig át Herendre (ha sikerül megtalálni az utat...) részben a Gázló nyomvonalon, fordított irányban. Aztán terepen Márkó, és a patak mellett haza Veszprémig. Majd burkolt kerékpárúton vissza Rátótra.
Ha ez sok a hölgyeknek, esetleg Hárskútról leszaggathatunk egyenesen Márkóra a zúzós aszfaltoson, és akkor rövidebb a kör.
Vélemény?
Ja, Rátót nekünk azért lenne jó, mert ott lesznek letétben a kölkök.
Többek egy ilyen lájtos-asszonyosra?
Posted 2008. June 30. - 20:13
nekünk az idõpont is és az útvonal is megfelelõnek tünik ...
10kor az ABC-nél (majd megkeressük hogy hol is van az ... esetleg pontos címet ha adsz és akkor a google majd megmondja nekem )
reméljük esõ nem lesz ...
A címét sajna nem tudom, de ahogy haladsz Gyõr felé a nyolcvankettesen, bal oldalon lesz, a falu egyetlen nagyobb keresztezõdésében. Van ott két kocsma is, meg egy forgalomlassító sziget.
Posted 2008. June 30. - 16:54
Kell valakinek valami a Bikemarketrõl?
Du. kb. 20.00-ig jelezze!!
nekem egy full XTR szett jöhet
Posted 2008. June 30. - 16:53
Posted 2008. June 30. - 16:24
Csütörtökre most ilyesmi körvonalazódik: 10-kor találkoznánk Rátóton (mondjuk az ABC-nél), majd irány a hadiút. Terepen felmásznánk Hárskútra, onnét pedig át Herendre (ha sikerül megtalálni az utat...) részben a Gázló nyomvonalon, fordított irányban. Aztán terepen Márkó, és a patak mellett haza Veszprémig. Majd burkolt kerékpárúton vissza Rátótra.
Ha ez sok a hölgyeknek, esetleg Hárskútról leszaggathatunk egyenesen Márkóra a zúzós aszfaltoson, és akkor rövidebb a kör.
Vélemény?
nekünk az idõpont is és az útvonal is megfelelõnek tünik ...
10kor az ABC-nél (majd megkeressük hogy hol is van az ... esetleg pontos címet ha adsz és akkor a google majd megmondja nekem )
reméljük esõ nem lesz ...
Posted 2008. June 30. - 15:58
Ano: Úgy tûnik, hogy anyós vállalja a gyerekpásztorkodást, úgyhogy 99%-ra mondom, hogy asszonyos Gázló lesz!
De akkor már a harmadikai és hetedikei edzésre is hoznom kell! Szal úgy kalkukálj... Te nem akarsz csütörtökön már asszonnyal jönni?
Csütörtökre most ilyesmi körvonalazódik: 10-kor találkoznánk Rátóton (mondjuk az ABC-nél), majd irány a hadiút. Terepen felmásznánk Hárskútra, onnét pedig át Herendre (ha sikerül megtalálni az utat...) részben a Gázló nyomvonalon, fordított irányban. Aztán terepen Márkó, és a patak mellett haza Veszprémig. Majd burkolt kerékpárúton vissza Rátótra.
Vélemény?
Ja, Rátót nekünk azért lenne jó, mert ott lesznek letétben a kölkök.
Többek egy ilyen lájtos-asszonyosra?