igyekszem korán elindulni én is...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Esetleg elõbb?Holnap délután 5.00-kor ráérnék, egy laza gurulás mehetne
Holnap délután 5.00-kor ráérnék, egy laza gurulás mehetne.Holnap nem teker valaki egy közepest?
Alacart a PokolbanA 130-as távon indulók milyen tempóban szeretnék
lenyomni a távot? Közben ebéd, vacsora stb., vagy
egybe?
Miért nem?Ezt már sajnos nem tudod megcsinálni,még ha a kutyád szocializált és rendelkezik ilyen -olyan vizsgákkal akkor sem.....
Ezt már sajnos nem tudod megcsinálni,még ha a kutyád szocializált és rendelkezik ilyen -olyan vizsgákkal akkor sem.....Be volt tanítva hogy ha én megálltam,õ is megállt a keresztezõdéseknél.Persze póráz nélkül.Akkor még nem néztek úgy egy póráz nélkül futó kutyára és gazdijára,mint most.Motoros?Annyira nem veszem észre hogy sok lenne.Gondolom az erdõkben értetted.Inkább Várpalota környéke fertõzöttebb ilyen szempontból.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Vinyén egy gulyás jó lenne, ha beleférne.A 130-as távon indulók milyen tempóban szeretnék
lenyomni a távot? Közben ebéd, vacsora stb., vagy
egybe?
90-esen indulnék én is. 07.00 órás indulást támogatok. Jankó csatlakozhatok hozzátok?
Na ne már!!!!!!!
Mi történt?
Csak az "utánfutósoknak" jár ám a felmentés a hosszútávról.
itt vannak hegyek, ahol lehet DH-zni?
Na ne már!!!!!!!Ha eltudok menni akkor asszem a 90 támogatom
90-esen indulnék én is. 07.00 órás indulást támogatok. Jankó csatlakozhatok hozzátok?
Matti te melyik távon indulsz?
Sok szint volt benneMilyen volt a nyaralás?
Részemrõl kezelhetõnek tûnik.Lehetne faragni abból a nyolc órából?
Kik szavaznak a 7órai indulásra?
Azért irigykedek.igen kb addig, de ott akkor már lóg a nyelvünk egészen az aszfaltig
Megyünk együtt?Én a 130on mennék.Általában 8 körül szoktunk indulni.
Tényleg kényelmes 130-at akarunk teljesíteni, alkalmazkodva a többiek tempójához.igen kb addig, de ott akkor már lóg a nyelvünk egészen az aszfaltig
Talán a Szerelem-szigetig tudjuk tartani veletek az iramot.
Kik szavaznak a 7órai indulásra?
Sikeresen ráhangolódtunk a 130-as távra gondolatban...Ki jön a gázló 130-ra?
Mikor indulunk?