igyekszem korán elindulni én is...
Jelentkezz be Regisztrálj
Bakony-Balaton riders
Írta 2008. július 08. - 19:38
igyekszem korán elindulni én is...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. július 08. - 18:27
Esetleg elõbb?Holnap délután 5.00-kor ráérnék, egy laza gurulás mehetne
Írta 2008. július 08. - 17:48
Holnap délután 5.00-kor ráérnék, egy laza gurulás mehetne.Holnap nem teker valaki egy közepest?
Mult héten itt gurulgattunk:
http://kepeim.hu/use...246&kid=1141257
Írta 2008. július 08. - 17:46
Alacart a PokolbanA 130-as távon indulók milyen tempóban szeretnék
lenyomni a távot? Közben ebéd, vacsora stb., vagy
egybe?
Írta 2008. július 08. - 17:45
Miért nem?Ezt már sajnos nem tudod megcsinálni,még ha a kutyád szocializált és rendelkezik ilyen -olyan vizsgákkal akkor sem.....
A Gázlóra én nem indulok 7-kor.Kb akkor fogok kelni.Így is lesz vagy 10 óra,mire magamhoz térek majd.Talán azért összefutunk majd.
Paksról is jönnek haverok,õk is csak 8k-kor tudnak indulni.Vinyén mindig legalább egy órás ebédszünetet szoktunk tartani.Most sem lesz ez másképp.A tempo nem lesz nagy nekem,most próbálom magam összeszedni.Holnap nem teker valaki egy közepest?
Írta 2008. július 08. - 15:31
Ezt már sajnos nem tudod megcsinálni,még ha a kutyád szocializált és rendelkezik ilyen -olyan vizsgákkal akkor sem.....Be volt tanítva hogy ha én megálltam,õ is megállt a keresztezõdéseknél.Persze póráz nélkül.Akkor még nem néztek úgy egy póráz nélkül futó kutyára és gazdijára,mint most.Motoros?Annyira nem veszem észre hogy sok lenne.Gondolom az erdõkben értetted.Inkább Várpalota környéke fertõzöttebb ilyen szempontból.
Persze,az erdõkben értettem.De ott tõlünk nyugatabbra még az erdõben is kultúráltabban mennek,mint felénk :/
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. július 08. - 14:18
Vinyén egy gulyás jó lenne, ha beleférne.A 130-as távon indulók milyen tempóban szeretnék
egybe?
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. július 08. - 12:10
egybe?
Írta 2008. július 08. - 08:17
90-esen indulnék én is. 07.00 órás indulást támogatok. Jankó csatlakozhatok hozzátok?
Persze, miért ne? De attól tartok, neked ez a tempó egy kicsit lassú lesz... Leszünk vagy nyolcan, ha minden igaz, ennek a fele nõ. Igyekszünk majd végig együtt maradni. Amit egyébként én nem szoktam szeretni, mert azt vallom, hogy mindenkinek fontos, hogy a saját tempóját mehesse. (Ha gond van, természetes, hogy megállok és segítek.) Mert ugye mindenkinek máshol vannak holtpontjai, mindenkinek más az erõssége. Szal ad abszurdum megeshet, hogy a csoport minden tagja tudná 7 óra alatt a távot, de együtt kell hozzá 9 óra.
De ez most más. Örülünk, hogy végre jönnek a csajok is, és ugye a párok hímtagjainak(
Ez persze nem jelenti azt, hogy ha velünk indulsz, akkor végig velünk is kell maradnod!
Írta 2008. július 08. - 07:42
Na ne már!!!!!!!
Mi történt?
Csak az "utánfutósoknak" jár ám a felmentés a hosszútávról.
Na jó még meggondolom
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. július 07. - 22:57
itt vannak hegyek, ahol lehet DH-zni?
hát, ha magyar viszonylatot nézünk, akkor igen.
Még erre Tapolca környékén is, csak nem igazán durvák, ott, ahol régen CC-ztem, sõt még együt is nyomattuk néha.
A hétvégén pl. olyan pályán versenyeztünk, aminél egy-két itthon i terep is sokkal durvább. Mondjuk ehhez képest megint eltörtem a szárkapocs csontom... LOL
Írta 2008. július 07. - 22:33
Na ne már!!!!!!!Ha eltudok menni akkor asszem a 90 támogatom
Mi történt?
Csak az "utánfutósoknak" jár ám a felmentés a hosszútávról.
Írta 2008. július 07. - 22:31
90-esen indulnék én is. 07.00 órás indulást támogatok. Jankó csatlakozhatok hozzátok?
Matti te melyik távon indulsz?
Ha eltudok menni akkor asszem a 90 támogatom, az indulással alkalmazkodni fogok
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. július 07. - 22:28
Mindegy! Rendben! Max. az elsõ 40-en alszok!
Kõrisre felébredek!!
Írta 2008. július 07. - 22:13
Matti te melyik távon indulsz?
Írta 2008. július 07. - 22:05
Sok szint volt benneMilyen volt a nyaralás?
Biakovo csúcs megmászása volt a fénypont: tengerszintrõl folyamatosan 1762 méterig három rövid megállással. A többi napon rövid, de meredek edzés.
Egyébként fárasztó volt.
Részemrõl kezelhetõnek tûnik.Lehetne faragni abból a nyolc órából?
Kik szavaznak a 7órai indulásra?
Azért irigykedek.igen kb addig, de ott akkor már lóg a nyelvünk egészen az aszfaltig
Mit ígértetek be a csajoknak, hogy rábírtátok õket?
(Ha nem publikus, lehet magánban is!
Megyünk együtt?Én a 130on mennék.Általában 8 körül szoktunk indulni.
Írta 2008. július 07. - 21:28
Tényleg kényelmes 130-at akarunk teljesíteni, alkalmazkodva a többiek tempójához.igen kb addig, de ott akkor már lóg a nyelvünk egészen az aszfaltig
Írta 2008. július 07. - 21:21
Talán a Szerelem-szigetig tudjuk tartani veletek az iramot.
igen kb addig, de ott akkor már lóg a nyelvünk egészen az aszfaltig
Írta 2008. július 07. - 21:20
Mi valami ilyesmit tervezünk Anoékkal. De a 90-es távon. Koedukált team lesz! Talán a Szerelem-szigetig tudjuk tartani veletek az iramot.
Írta 2008. július 07. - 21:17
Sikeresen ráhangolódtunk a 130-as távra gondolatban...Ki jön a gázló 130-ra?
Mikor indulunk?
Hosszabb távot nem tekertünk. A melegre gyúrni viszont sikerült az elmúlt két hétvégén a gyõri és Duna marcin. Szuperek voltak! A minél korábbi rajtot támogatnánk: 1.- mivel ezt tényleg kényelmesen szeretnénk letekerni.
2.- másnap egy 400 km-es kirándulásra megyünk kocsival, de ahhoz is hozzá kell készülni.
Dózer te kikkel indulsz? Lehetne faragni abból a nyolc órából?

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére